- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
yakın arkadaşsa sorun olmaz çokta ondan yani.Yok yav şaka yapıyorlar, bunu diyen kişiler benden zayıf deyil
Zayıfken sıkıntı kilo alırsın oda sıkıntı.Yok komşu
Eş tarafı ben zayıfken karnının kurdu kendi kendini yiyor derdi.
Sırf bana da deyil, kaynım ve Görümcem de zayıftı onlarada aynısını diyorlardı.
O zamanlar çok dua ettim, Allah ım ben fesat deyilim kilo alıyım da sesleri kesilsin derdim.
Kilo aldım sustular
Afiyetler olsunİftar
1 kase mercimek çorbası
Hazır döner ( paketli ürün airfryer da kızarttım)
Közlenmiş biber
5 fındık
Bugün bittim kızlar
Bütün koltuklarımı sildim evi tamamen süpürüp sildim bittim
Eşim bitirdikten sonra diyor ki yıkamacı çagıracaktık hani
Neyse sakinim
Zipzip- @s i d e l y a HanimKelesimiGetir
Offffffffffff neler var nelerrr ne yenir şimdi bunlar@Elhan canımız biriciğim iyi ki doğdun.
Kızlar pasta diyet buyurun ikramlarimiz.
Sen iyi huzurlu salıklı ol hocam en önemlisi bu işte huzur olsun.Manas Destanımi yazıyorum Bismillah
Aşk biiiiir
Aşk ikiiiiiii
Aşk üuuucccc
Bu da aşk döoort
Ve aşk beeeeeş
Aşk altıııı
Aşk devam ediyor yediiiiiii
Aşk bitmez ki sekiiiiiiz
Aşk dokuuuuuuuz
Feza aşk oooooon
Aşk gıdam on biiiiiiiir
Bu sayılmaz kinoşuma selam
Aşk on ikiiiiiiii
Aşk on üç bu önemli bir sayı
Ve aşk on döoort
Aşklar bitmesin on beeeeeeeş
Bu aşkitoooom on altiiiiiiii
Ye huuuuuu
Kurbanın olam bu nasıl bir sofra
Ayyyyy delirdim resmen
Görüntüsü yetti bebişim zehir olsa yerim inan
Beraber olsun eküricim. Seni çok seviyorum biliyorsun de mi
Aşk on yediiiii tatlımsın.com
Yavrular yumulun hepsi sıfır kalorikordişimin ellerine sağlık nefisss olmuşlar. Kayfeleri de üzerine hupurdetelim unutmayalım
Fişeklerine sağlık Elifim.
Mesariften kacmamissin
Bi dahoooooo
Aşk on sekiiiiiiiiz
Göz yaşlarım pıt pıt akmak üzere
Aşk on dokuuuuuuuz
Canım arkadaşlarım mesajlarınızın her bir harfine milyon teşekkürler. Uzun uzun sevgimi dile getirmek isterdim ama bayağı zaman gerekiyor. Şimdiki ana geldim derken 23 sayfa birikti. Allah hepinizden razı olsun. Sevginize minnettarım.
Allah sizi şiskoluktan çitirliga terfi ettirsin. Yuvalarınizda sevgiyle ömür sürün. Sağlıkla geçsin her gününüz. Yüreklerinizden öperim.
Bu arada 26.5 yaşına girdim bilginiz olsun.
Öyle düşünme sakın,gel katıl sohbetlere sende açılırsın kendini daha iyi hissedersinAyy sağol ablabugun şükür düne göre daha iyiyiz.keyfim olmayınca ister istemez sohbete katılmıyorum.sayfanin enerjisini düşürmemek için
Geçmiş olsun canım
Canimmm
Tebrk ediyorum hepinizi hanımlar12 Nisan Adım Challenge Şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnngezegenfeza
tebrikler canım.
Üye Adı Takım 12 Nisan Salı Adım Sayısı gezegenfeza Kırmızı Sarı 18.482Cordelia Mavi Kaptan 18.041Zipzip- MaterFit Kaptanı 17.54860kiloyum Mavi 14.902HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 11.300Hedef60kgolmak Yeşil 11.173@minerva1988 Mavi 11.039@DombiliKus Mavi 11.022sara_28 Kırmızı 10.255@She-Raa Mavi 10.215@dolunaydagel Mavi 9.130@Aomine Daiki Mavi 8.938@Migim Mavi 8.511
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydın
GünaydınlarGünaydın
Günaydın
Günaydın
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
(Tatlı şekerpare diil ama onun ayarlarında, orta büyüklükte iki tane) övünerek yazmıyorum hani, yedim de kilo veriyorum anlamında diil. İftara yakın tartıldım, zaten kilo vermişim, mücadelemi edip aç gezdim. O yüzden yedim tatlıları. Yarın daha da zorlu geçecek Perşembe olduğundan. Ufak hata şişirir beni. Allah yardımcimiz olsun. TeşekkürlerZipzip- Cordelia ugurbocuuu North River
Geçmiş olsun,oruç tutmadığım için yarın 1 gibi son .Kizlar merhaba
Dun ve evvelsi gunku menumj yazmadim baya kaloriliydi ama bugun dikkat ederek yazicam.
Esim ve cocuklar izinliydi ben de dikkat edemedim
Bugun tartildim ama oruc tutmayanlar yarin 1e kadar bildirebiliyorlarmis o nedenle yarin yazicam
Belki yarina biraz hafiflerim bugun dikkat ediim.
Oruc tutuyordum ama bobreklerim agriyor su icmem gerekiyor o nedenle 3 gundur tutamadim.
Ellerine sağlık canım tebrik ederim12 Nisan Adım Challenge Şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnngezegenfeza
tebrikler canım.
Üye Adı Takım 12 Nisan Salı Adım Sayısı gezegenfeza Kırmızı Sarı 18.482Cordelia Mavi Kaptan 18.041Zipzip- MaterFit Kaptanı 17.54860kiloyum Mavi 14.902HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 11.300Hedef60kgolmak Yeşil 11.173@minerva1988 Mavi 11.039@DombiliKus Mavi 11.022sara_28 Kırmızı 10.255@She-Raa Mavi 10.215@dolunaydagel Mavi 9.130@Aomine Daiki Mavi 8.938@Migim Mavi 8.511
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?