- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Olur mu hiç öyle bir şeyUyandı oğlumbiraz yatağında konuş be oğlum. On dakika dinlensin ana
Yok canım yüzdesi benden fazla olan arkadaşımız da vardırOoo şampiyon olabilirsin, daha çok veren olmayabilir. Ben de çok verdim ama Benim farkim olsa da yüzdem tutmuyor. Zaten hesaplamayı bilmiyorum
Eminim ya daha doğrusu yitik diildir ama bı tarz demiştin ya yaşam şekli. Hep az yiyordun. Migi diildi valla acayip eminim migi den.gezegen olabilir mi acaba.gecmis olsun.Çok teşekkürler kuzum sağol
Çok teşekkürler pastelcim sağol
Çok teşekkürler canım benim sağol
Yarın vakit var nasılsa
En güzeli takmamak zaten düşünürsek kafayı yeriz sonra.
Çok teşekkürler kaptanım sağol
Çok teşekkürler arkadaşım sağol
Midem gene kötü bu aralar,midede küçüldü herhalde pek bişi yiyesim gelmiyor artık.
Yitik şifayı ben değil migim söylemişti.
Aralıklı oruçmu yoksa,oda değil ben normal dikakt ederek yiyordum az yediğim için midem küçüldü herhaldeEminim ya daha doğrusu yitik diildir ama bı tarz demiştin ya yaşam şekli. Hep az yiyordun. Migi diildi valla acayip eminim migi den.gezegen olabilir mi acaba.gecmis olsun.
Güle güle giysin canım.Hocam sağol teşekkürler
Darısı hepimize olsun .
Kazak aldım tam mevsimlik,umarım beğenir zor beğenir çünkü.
Vki m 29,3 olduŞimdiki Vki m 29,8
İbreyi sola kaydırayım bakalım sonuç ne olacak
Ne güzel canım geçen sene bende bu zamanlarda 84 kg civarıydım buraya daha erken gelseydim kesin şimdi hedefime ulaşmıştımVki m 29,3 oldu
Kilo vermeye karar verdiğimde 32,8 i görmüştüm
Sağol hocam beğenmezse aynen iade ederim hiç sorun değil karar kendisininGüle güle giysin canım.insallah beğenir. Begenmezse
Bizim de 16 Haziran' da. Sağlıkla ulaşırız inşallah. O gün hem pastelfitimin doğum günü telaşı olacak hem benim evlilik yıldönümüm.iki tarafı da idare etmem zor olacak ama
Süpersin ne güzel gidiyor kilolardaVki m 29,3 oldu
Kilo vermeye karar verdiğimde 32,8 i görmüştüm
İnşallah kuzumNe güzel canım geçen sene bende bu zamanlarda 84 kg civarıydım buraya daha erken gelseydim kesin şimdi hedefime ulaşmıştım
Çok şanslıyız ki çok güzel bir ortamda kararlı bir şekilde ilerliyoruz ve hızlıca gidiyor kilolarımızkurban bayramına çok güzel kilolarda olacaksın eminim
Teşekkür ederim abla, burda olup da zayıflamamak mümkün değilSağol hocam beğenmezse aynen iade ederim hiç sorun değil karar kendisinin
Az kalmış sizinkinede,kaç yıl oldu hocam sizinde
Çifte kutlama olacak desene ne gzell
Süpersin ne güzel gidiyor kilolarda
İnşallah canım şirammİnşallah kuzumEvet ortamımız çok güzel. Anlayış saygı sevgi var . Destek var. Ve en önemlisi bahaneler yok , en sevdiğim yanı o. 20 şubatta geldim ben , neredeyse 2 ay olacak ve ben 8,5 kg verdim .
İyi ki varsın masterfit
Senin kilon şu an çok güzel, ilerlemen de güzelinşallah istediğimiz kilolara ineceğiz
Aynen hem kilo veriyoruz hem sohbet ediyoruz ne güzel oluyorTeşekkür ederim abla, burda olup da zayıflamamak mümkün değil
Bu msj sebebiyle ben bugünü Çarşamba sanıyordumYeşil takımım günaydınlar,bugün önemli gün yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruzbol sıvı tüketiyoruz adımlarımıza dikkat edeceğiz ödemden kurtulacağız yarına.
Yarun tartıda bol eksili kilolarımızı görelimgücümüzü gösterelim mavi ve kırmızı takıma hepimize bol şanslar
@Kendinin en iyi hali ol @Chedarice @Ytmz @iceteavecheesecakelutfen @Lucia
35 sene olmuş evleneli bir ömür varya
Madırım boyumuz aynı ve sen ideal kilona ulaşmışsın tebrik ediyorumNe güzel canım geçen sene bende bu zamanlarda 84 kg civarıydım buraya daha erken gelseydim kesin şimdi hedefime ulaşmıştım
Çok şanslıyız ki çok güzel bir ortamda kararlı bir şekilde ilerliyoruz ve hızlıca gidiyor kilolarımızkurban bayramına çok güzel kilolarda olacaksın eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?