Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eminim ya daha doğrusu yitik diildir ama bı tarz demiştin ya yaşam şekli. Hep az yiyordun. Migi diildi valla acayip eminim migi den.gezegen olabilir mi acaba.gecmis olsun.

Eminim ya daha doğrusu yitik diildir ama bı tarz demiştin ya yaşam şekli. Hep az yiyordun. Migi diildi valla acayip eminim migi den.gezegen olabilir mi acaba.gecmis olsun.
Aralıklı oruçmu yoksa,oda değil ben normal dikakt ederek yiyordum az yediğim için midem küçüldü herhalde
Sıvı çok tüketiyorum gün içinde,kayısı çayı içiyorum şu anda.

Hocam sağol teşekkürler
Darısı hepimize olsun .
Kazak aldım tam mevsimlik,umarım beğenir zor beğenir çünkü.
Güle güle giysin canım. insallah beğenir. Begenmezse
Bizim de 16 Haziran' da. Sağlıkla ulaşırız inşallah. O gün hem pastelfitimin doğum günü telaşı olacak hem benim evlilik yıldönümüm. iki tarafı da idare etmem zor olacak ama

Vki m 29,3 oldu
Kilo vermeye karar verdiğimde 32,8 i görmüştüm
Ne güzel canım geçen sene bende bu zamanlarda 84 kg civarıydım buraya daha erken gelseydim kesin şimdi hedefime ulaşmıştım
Çok şanslıyız ki çok güzel bir ortamda kararlı bir şekilde ilerliyoruz ve hızlıca gidiyor kilolarımız kurban bayramına çok güzel kilolarda olacaksın eminim

Sağol hocam beğenmezse aynen iade ederim hiç sorun değil karar kendisinin
Az kalmış sizinkinede,kaç yıl oldu hocam sizinde
Çifte kutlama olacak desene ne gzell
Vki m 29,3 oldu
Kilo vermeye karar verdiğimde 32,8 i görmüştüm
Süpersin ne güzel gidiyor kilolarda

İnşallah kuzum Evet ortamımız çok güzel. Anlayış saygı sevgi var . Destek var. Ve en önemlisi bahaneler yok , en sevdiğim yanı o. 20 şubatta geldim ben , neredeyse 2 ay olacak ve ben 8,5 kg verdim .
İyi ki varsın masterfit
Senin kilon şu an çok güzel, ilerlemen de güzel inşallah istediğimiz kilolara ineceğiz

Sağol hocam beğenmezse aynen iade ederim hiç sorun değil karar kendisinin
Az kalmış sizinkinede,kaç yıl oldu hocam sizinde
Çifte kutlama olacak desene ne gzell

Süpersin ne güzel gidiyor kilolarda
Teşekkür ederim abla, burda olup da zayıflamamak mümkün değil

İnşallah canım şiramm

Bu msj sebebiyle ben bugünü Çarşamba sanıyordum

Madırım boyumuz aynı ve sen ideal kilona ulaşmışsın tebrik ediyorum
Şimdi kaç beden giyiyorsun , merak ettim ben 72 olunca kaç beden giyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…