- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Afiyet olsun canimHerkese selamlar
Dün iftara misafirlerim vardı. Bebeği anneme gönderip yemek hazırlığı ve ev temizliği ile yoğun ve yorgun bir gün geçirdim .ilk defa sadece evdeki hareketlerimde adım sayım 8 bini geçti
Dünün menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 YK mantar graten
4 YK havuç tarator
4 izmir köfte 1 patates
1 kase salata
1 YK pirinç pilavı
1 peynirli börek
İftardan sonra 1 dilim sütlü tatlı yedimdayanamadım bu sefer
Zipzip- Cordelia Hallederiz
Eksin cok guzel tebrik ederim canimKilo bildirimimi yapıyorum
Geçen cuma 80.9
Bu cuma 80
Fark -900
Masterfite devam edeceğim artık haftaya 79 u tekrar göreceğim haftaya hedefim 79.5
Çok iyi 900Kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen cuma 80.9
Bu cuma 80
Fark -900
Masterfite devam edeceğim artık haftaya 79 u tekrar göreceğim haftaya hedefim 79.5
Oleyy :))Ben başlarım.canim
İşteyim tatlım, yoğun çalışıyoruz malesef, ancak etiketlere bakabiliyorum. Bu hafta oruç da tutmadım regliyim diye +500deyim, yastayım.Chedarice nerdesin kuzum?
Sen nasılsın?Chedarice nerdesin kuzum?
Reglin etkisidir haftaya daha guzel sonuclar alirsin canimİşteyim tatlım, yoğun çalışıyoruz malesef, ancak etiketlere bakabiliyorum. Bu hafta oruç da tutmadım regliyim diye +500deyim, yastayım.
İnşallah regli etkisidir,cumarteai Diyetisyende tartılınca anlarız neyin etkisiReglin etkisidir haftaya daha guzel sonuclar alirsin canim
EvetCok guzel canim
Yarin guzel bir eksi geliyor sanirim
Evet artık uzemezsin mecbur kalıyosunSağol ama bu cumaya kadar demistim, ilk mesajımdaben şimdi nasıl seni Üzeyim, sevinmisken
Zayif fesangHerkes adım yazmis da ben adimsayari açmadım bile. Açsam ohooooo on yüz bin adımım vardı
Anlatım tarzın benÇocuğu sabah halasina bıraktım akşam alıcam. Arayıp da bulamadığım şey ama şimdi de canım o kadar sıkılıyor ki
Benim adım sayar hep acikHerkes adım yazmis da ben adimsayari açmadım bile. Açsam ohooooo on yüz bin adımım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?