İyiyim canım. Seni merak ettim.Sen nasılsın?
Wuaawww muhteşem ortim tebrik ederimBildirimim
Geçen perşembe 73,10
Bugün 72,25
-850 gr@Zipzip- @ugurbocuuu Wilma11 @busra ytez
Masterfit varım kaptanım
Çorba dışı bir şey yok gibi ama yitik şifa diyordun galiba. İnşaallah iyi olur senin
Ağzına sağlıkYeşil takımım günaydınlar,bugün önemli gün yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruzbol sıvı tüketiyoruz adımlarımıza dikkat edeceğiz ödemden kurtulacağız yarına.
Yarun tartıda bol eksili kilolarımızı görelimgücümüzü gösterelim mavi ve kırmızı takıma hepimize bol şanslar
@Kendinin en iyi hali ol @Chedarice @Ytmz @iceteavecheesecakelutfen @Lucia
Çok geçmiş olsunKizlar merhaba
Dun ve evvelsi gunku menumj yazmadim baya kaloriliydi ama bugun dikkat ederek yazicam.
Esim ve cocuklar izinliydi ben de dikkat edemedim
Bugun tartildim ama oruc tutmayanlar yarin 1e kadar bildirebiliyorlarmis o nedenle yarin yazicam
Belki yarina biraz hafiflerim bugun dikkat ediim.
Oruc tutuyordum ama bobreklerim agriyor su icmem gerekiyor o nedenle 3 gundur tutamadim.
Selâm ben de kalori hesaplamiyorumKızlar günaydın nasılınız? Aranıza dönmek istiyorum ama internet problemimi çözmem lazım. kilom 65çalışmadığım için ve evde int. olmadığı için giremiyorum sürekli. Turk telekom sil süpürden falan internet yakalamaya çalışıyorum:)
Nice senelereSirke var içinde bende hiç sevmemde bal olunca belki tadıda değişir.
Ben kaçtım dıalrda işim var avm yapacam,pazar günü bizim evlilik yıldönümü kocaya bişi alayım bari
Başarılar benim hiç hâlim yok şu aşamada.Kizlar şunu denemek istiyorum, yapamadığım şeyleri başka hareketle modifiye ede ede
heather robertson 12 week 1.0 programi
Var mıdır benimle birlikte bu yola çıkmak isteyen :))
Çok iyiBildirimim
Geçen perşembe 73,10
Bugün 72,25
-850 gr@Zipzip- @ugurbocuuu Wilma11 @busra ytez
Masterfit varım kaptanım
Benim adım sayar hep acik
Wuaawww muhteşem ortim tebrik ederim
Tşk canımÇorba dışı bir şey yok gibi ama yitik şifa diyordun galiba. İnşaallah iyi olur senin
Ağzına sağlık
Çok geçmiş olsun
Selâm ben de kalori hesaplamiyorum
Nice senelerevideoya bakmadım bile, WC sorunum yok ve olsa da sevmiyorum öyle şeyleri, alışılagelmişin dışında teşekkür ederiz.
Başarılar benim hiç hâlim yok şu aşamada.
Çok iyi
"Tşk"demek, bı tek bana kisaltmissin. hatta diğer cevaplarda upuzun harfler eklemişsin.sağol migimmmm canımmm
Tşk canım
tebrikler canım harikaaaa
Daydayim çok teşekkür ederim bitanem sen de sağlıkla yaş al inşallahTeşekkürler canlar
Ve adım yarışında birinci olan arkadaşı be diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Elhan ablacım mutlu yaşların olsun. Pastanda pek güzel pek fitti
Teşekkür ederim kaptanım sizlerin sayesindeEksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite ekliyorum canim
Teşekkür ederim kuzumsağol migimmmm canımmm
Tşk canım
tebrikler canım harikaaaa
"Tşk"demek, bı tek bana kisaltmissin. hatta diğer cevaplarda upuzun harfler eklemişsin.
Nisan' da aşk bir başkadırSirke var içinde bende hiç sevmemde bal olunca belki tadıda değişir.
Ben kaçtım dıalrda işim var avm yapacam,pazar günü bizim evlilik yıldönümü kocaya bişi alayım bari
Ooo şampiyon olabilirsin, daha çok veren olmayabilir. Ben de çok verdim ama Benim farkim olsa da yüzdem tutmuyor. Zaten hesaplamayı bilmiyorum
Uyandı oğlumAllah'a şükür sırtımı kanepeye koydum. Uyuyorlar. 15 dakika dinlensem, ilaç gibi gelecek
Hesaplama bu şekilde :Ooo şampiyon olabilirsin, daha çok veren olmayabilir. Ben de çok verdim ama Benim farkim olsa da yüzdem tutmuyor. Zaten hesaplamayı bilmiyorum
Çok teşekkürler kuzum sağolEvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun abla nice mutlu senelere
Kolay gelsin görüşürüz
Çok teşekkürler pastelcim sağolNice sağlıklı mutlu seneleriniz olsun canım
Çok teşekkürler canım benim sağolNice mutlu huzurlu seneleriniz olsun ablacım
Yarın vakit var nasılsaSagolasin kordisim
Afiyet olsun ortim
Evet canim o zaman yazarim
Sagol zipzipcim
En güzeli takmamak zaten düşünürsek kafayı yeriz sonra.Şunu anladım, aslında bikaç olayda daha anladım.
Ne yaparsan yap konuşacak bişey buluyorlar, o yüzden edebimden çıkmadan neyi nasıl istersem ona göre davranmam gerekiyormuş.
30 sene sonra akıllandım, artık kimseyi takmıyorum
Teşekkür ederim
Çok teşekkürler kaptanım sağolTebrikler birlikte nice yıllar dileriz.
Çok teşekkürler arkadaşım sağolNice birlikte mutlu, huzurlu yıllarınız olsun
Midem gene kötü bu aralar,midede küçüldü herhalde pek bişi yiyesim gelmiyor artık.Çorba dışı bir şey yok gibi ama yitik şifa diyordun galiba. İnşaallah iyi olur senin
Ağzına sağlık
Çok geçmiş olsun
Selâm ben de kalori hesaplamiyorum
Nice senelerevideoya bakmadım bile, WC sorunum yok ve olsa da sevmiyorum öyle şeyleri, alışılagelmişin dışında teşekkür ederiz.
Başarılar benim hiç hâlim yok şu aşamada.
Çok iyi
Hocam sağol teşekkürlerNisan' da aşk bir başkadır
Keyifle sağlıkla geçsin canım pazarın innnnşallah
Ne aldığını yazarsın di mi
Teşekkür ederim canımSüpersin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?