Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız ne yaptı bu cocuk? Bu kadar kotu ise ailesi kötüdür yüksek ihtimal
Ailesi de kötü kendi de kötü. Sırf ailesinin kötülüğü değil çocuğun kendi karakteri de kötü. Şu an yine etini kesiyolar gibi bağırıyo annesine küfür ede ede. Allah'ın belaları neyse sinirlenmiyim

Kızma ama ben üzüldüm bu çocuğa. Problemli bir ailede büyüyor sanki. Evde küfür bağırma görüyorsa aynısını yapıyor olabilir.

Tebrik ederim maviş kızlar

Kızma ama ben üzüldüm bu çocuğa. Problemli bir ailede büyüyor sanki. Evde küfür bağırma görüyorsa aynısını yapıyor olabilir.
Hiç üzülme hiç. Aile problemli ama emin ol ki çocuğun kendisi de en başından problemli. O 3 yaşındayken taşındık biz taaaa zamandan belliydi. Boşuna bu kadar kinli değilim sokakta hirpalamadigi uzmedigi çocuk yok herkesi Elden geçirdi

Kızımı anca koydum yatağa. Ayaklarim sırtım gidiyor. Kesin uyumucak yine. Sağlık olsun. Bu arada menümü paylaşacak vaktim olmadı, kaptanlık böyle bir şey yarın yazicam, ben bı kere yeşil kaptanken menüm arada kaynamıştı, paylaşmışim gibi tik atılmış, (kısım kısım fotomoto atmıştım herhalde, akşama toplu paylaşım yoktu) ben de uyarmamistim 31 keçi sütlü bebe bisküvisi yemiştim arada olur, normaldir, insanız ama şimdi biraz Kızılırsa modum düşerdi. Ben yine boş konuştum. Manyak kaptan boza

Ben kendi başına sokağa çıksın oynasın istiyorum aslında ama yan komşumuzun ruh hastası pislik oğlu yüzünden korkuyorum. Mecbur ben götüreceğim yine bu yaz parklara
Kendi başına çıkıp oynama donemi bitti maalesef. Ben buyusede salamam diye düşünüyorum...

Canım bozacanim canım ikizim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…