Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa çok sevindim aynen ben de kolay verisyomu yapıyorum ama kadını sevdim isinma soğuma tek videoda , sürekli ara derdi yok
aynen cnm kadın çok dişi d edeğil kıskandırmıyor ama taş,gaza getiriyor soğumaya başka birkaç daha ekledim bildiğim sağol cnm motive ettin
İnşallah gerek kalmaz canım bir daha başka yerle en baştan uğraşmak istemiyorum
ay umarım gelir canım ilk taksidi gelince mi verseydiniz ama onu da kabul ederler miydi
kıız plank leri şınavları hep yaptın mı oyy
Uykuya geçiş yapayım ben artık. İyi geceler hayırlı sahurlar
iyi geceler cnm Amine Busra iyi geceler büşracım
ay bi de saydın mı binge ini o zaman bilinçli olmuş kendindeymişsin sayılmaz normal

Afiyet olsun canim ❤

Bayramdan önce annem baklava yapacak yarın ya da pazar kac tane yiyecegim söylerim
28 diyorum teklifleri görelim
Yapma ya… söyle eve iş getirmesin
Keşke nerdeee . Sütlaç yaptım evde tatli var diyorum ısrarla ne getireyim derdinde
Geçen perşembe ya da cuma, (Perşembe bildirdim sanki)
Persembe 79.40
Bu cuma 77.70
Fark 1,7

@Zipzip- @Cordelia ugurbocuuu
Ooo süper eksi muhteşem
Ben kendi başına sokağa çıksın oynasın istiyorum aslında ama yan komşumuzun ruh hastası pislik oğlu yüzünden korkuyorum. Mecbur ben götüreceğim yine bu yaz parklara

Aynı versiyon yan komşum. Malesef biz 0 yaşta tanıştık. Şöyle ki aynı sınıfa çıksalar değiştirirdim iyi ki çıkmadı. O disardaysa asla kapımın önünde oynamayız . Geçen 2 dk da kendi kuzenine(kiz) oğlumla ilgili bel altı saçma sapan şakalar yapmış. Babasıyla inmişti geldi anlattı böyle diyor diye . Öyle ki öğretmeni baş edemeyip ceza olarak bizim sınıfa gönderiyor gelir gelmez başka çocukların gözüne kolonya sıkmış. Ama yetiştirmek çok büyük etken annesi o. Çocuğu diye küfür ederse çocukta büyüyünce annesine o. der. Zaten teknoloji dönemi ne kadar saçmalık var ellerinde birde aile ve karakterleri birleşince ilerdeki sokaktaki it ,çakal dediğimiz tipler olacaklar.

İyi geceler

Aaaaa bu kadar benzerlik olamaz. Bizimki şimdiden annesine seni si..cem oro.. diye bağırıyor. Benim oglumdan 1.5 yaş büyük aynı okulda değiller çok şükür.

30 sayfanın yarısında migi kendiyle hesaplaşmış oruçta değil regl oldu başına vurdu desem
Biz migiyle benziyoruz biraz. Bende kendi içimde savaşıyorum. Akşam eşimle konuşuyoruz da diyorki bende bu çocuklar kendi golgesiyle neden kavga ediyorlar diyodum, meğer sana çekmişler diyor

Bizimkinde de annesi korkunç bir anne. Etrafa oğlunu savunuyor kaç kişi şikayete geldi bu çocuğu doktora gösterin dedi kadın savuşturdu herkesi. Ama umarım yaptıklarının bedelini kat kat görür. Ve görecek inanıyorum hatta şimdiden görüyor çok şükür

Site gibi bir yerse olabilir
Yoksa sokaklar asla güvenli değil bana göre
Site gibi bizim ama kapının önünde bile yanına birisi mutlaka iniyor . Zaten eşim erken gelir 5de inip ezana kadar oynuyorlar . Dönem cok kotu insan kimseye güvenemiyor ki

Aaaaa bu kadar benzerlik olamaz. Bizimki şimdiden annesine seni si..cem oro.. diye bağırıyor. Benim oglumdan 1.5 yaş büyük aynı okulda değiller çok şükür.
Ne iğrenç tabirler. Allah'ım karsilastirmasin kimseyi bu tiplerle, size de kurtulmak nasip etsin. Parkta bugün 4 5 kiz gordum diyorki şu ...... Niye bana bakiyor biz salak manyak demezdik kimseye yaa. Ayiplamakta istemiyorum 2 kiz evladım var ama nesil iyiden iyiye bozuluyor işimiz cok cok zor

Biz migiyle benziyoruz biraz. Bende kendi içimde savaşıyorum. Akşam eşimle konuşuyoruz da diyorki bende bu çocuklar kendi golgesiyle neden kavga ediyorlar diyodum, meğer sana çekmişler diyor
Bende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba

Site gibi bizim ama kapının önünde bile yanına birisi mutlaka iniyor . Zaten eşim erken gelir 5de inip ezana kadar oynuyorlar . Dönem cok kotu insan kimseye güvenemiyor ki
İnan ben dedeyle, babanne anane ile gondermeye korkuyorum. Bazen esimle bile gondermeye korkardim. Kaybolur, kacirilir korkusu geliyor hemen kendim bile ikisini zor zapt ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…