Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dinlendim özellikle mekik de azcık

Nesil de bozuluyor ama sonuçta bu nesili biz yetiştiriyoruz. Allah hepimizin ve masum çocukların yardımcısı olsun

İğrenç tabi canım, birbirlerine küfürler beddualar gırla gidiyor hepsini duyuyorum. Ama sokakta bir buyuklenmeler herkese üstten bakmalar.. of neyse şu an aşırı sinirlendim yine 6 yıl boyunca yaşananlar gözümün önünden geçiyor..

Bende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
Namazda benim baya azaldi ama ilk başladigimda bozup tekrar basliyordum

Mesela imitasyon takilar çıkmış. Bir yanim al tak ne olcak diyo, bir yanim birisi anlarsa rezil olursun diyor. Bir yanimda amaan altin bilezigin olmasa öldün mü diyor..

Oo kucucuk yere neler sığdırmışssin ,yeni bahcende daha çok ürün yetistirirsin insallah gezegencim
Inşallah canım
Geçen seneki fasulye bana 1 sene yetti,
Üzüm yaprağı 2 senelik bastım,
1 senelik nane kuruttum.
Domates ve salatalığı taze taze yedik.
Çilek ve üzüm tadımlık tı

Çok tatlısın, al kız imitasyon ne olacak ben hep bujiteriden alırım takılarımı

Aman unut sil hafizandan. Benim hayat felsefem beni uzenleri kendi icimde yuzlesip yok sayıyorum. İnşallah defolup giderler ordan

Biz migiyle benziyoruz biraz. Bende kendi içimde savaşıyorum. Akşam eşimle konuşuyoruz da diyorki bende bu çocuklar kendi golgesiyle neden kavga ediyorlar diyodum, meğer sana çekmişler diyor
Bak sen iyiyse benden kötüyse senden diyor beyzade.
Bu arada migi ve sen siyah ile beyaz kadar benziyorsunuz. Ayrıca migim benzersiz bir insan.

Çok tatlısın, al kız imitasyon ne olacak ben hep bujiteriden alırım takılarımı
İşte bu basit birşey daha pek cok sey kafamda bu sekilde dönüyor. Ve bu beni artik cok yipratmaya basladi. Alnimda cizgiler oluştu resmen bu sene.
24 ayar kaplama normal bilezik, kolye gibi duruyorlar ama ben kararsizim

Aman unut sil hafizandan. Benim hayat felsefem beni uzenleri kendi icimde yuzlesip yok sayıyorum. İnşallah defolup giderler ordan
Unutmak ne mümkün kapı komşusuyuz bak saat 12 oldu çocuk bağıra bağıra bam güm futbol oynuyor evin içinde anası babası da napiyosun sen demiyor... İnşallah canım inşallah en büyük dileğim bu

Bak sen iyiyse benden kötüyse senden diyor beyzade.
Bu arada migi ve sen siyah ile beyaz kadar benziyorsunuz. Ayrıca migim benzersiz bir insan.
Siyah ve beyaza çok güldüm eee tabi cocuklar erkek tarafina gore hep babaya benzer. Olumsuz tek birseyde hemen anneye :)

Unutmak ne mümkün kapı komşusuyuz bak saat 12 oldu çocuk bağıra bağıra bam güm futbol oynuyor evin içinde anası babası da napiyosun sen demiyor... İnşallah canım inşallah en büyük dileğim bu
Cok uzuldum komsuluk gercekten sans işi ya

İşte bu basit birşey daha pek cok sey kafamda bu sekilde dönüyor. Ve bu beni artik cok yipratmaya basladi. Alnimda cizgiler oluştu resmen bu sene.
24 ayar kaplama normal bilezik, kolye gibi duruyorlar ama ben kararsizim
Ben de çok takıntılıyım her şeyi çok düşünürüm seni gayet iyi anlıyorum geceleri uyuyamıyorum. Keşke gamsız olsak. Ama takıyı takmam kafama ya

Bende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
Burc basaksa
32 yer kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…