Dinlendim özellikle mekik de azcıkaynen cnm kadın çok dişi d edeğil kıskandırmıyor ama taş,gaza getiriyorsoğumaya başka birkaç daha ekledim bildiğim sağol cnm motive ettin
ay umarım gelir canım ilk taksidi gelince mi verseydiniz ama onu da kabul ederler miydi
kıız plank leri şınavları hep yaptın mı oyy
iyi geceler cnmAmine Busra iyi geceler büşracım
ay bi de saydın mı binge inio zaman bilinçli olmuş kendindeymişsin sayılmaz normal
Nesil de bozuluyor ama sonuçta bu nesili biz yetiştiriyoruz. Allah hepimizin ve masum çocukların yardımcısı olsunNe iğrenç tabirler. Allah'ım karsilastirmasin kimseyi bu tiplerle, size de kurtulmak nasip etsin. Parkta bugün 4 5 kiz gordum diyorki şu ...... Niye bana bakiyorbiz salak manyak demezdik kimseye yaa. Ayiplamakta istemiyorum 2 kiz evladım var ama nesil iyiden iyiye bozuluyor işimiz cok cok zor
Namazda benim baya azaldi ama ilk başladigimda bozup tekrar basliyordumBende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
Inşallah canımOo kucucuk yere neler sığdırmışssin ,yeni bahcende daha çok ürün yetistirirsin insallah gezegencim
Namazda benim baya azaldi ama ilk başladigimda bozup tekrar basliyordum
Mesela imitasyon takilar çıkmış. Bir yanim al tak ne olcak diyo, bir yanim birisi anlarsa rezil olursun diyor. Bir yanimda amaan altin bilezigin olmasa öldün mü diyor..
Aman unut sil hafizandan. Benim hayat felsefem beni uzenleri kendi icimde yuzlesip yok sayıyorum. İnşallah defolup giderler ordanNesil de bozuluyor ama sonuçta bu nesili biz yetiştiriyoruz. Allah hepimizin ve masum çocukların yardımcısı olsun
İğrenç tabi canım, birbirlerine küfürler beddualar gırla gidiyor hepsini duyuyorum. Ama sokakta bir buyuklenmeler herkese üstten bakmalar.. of neyse şu an aşırı sinirlendim yine 6 yıl boyunca yaşananlar gözümün önünden geçiyor..
Bak sen iyiyse benden kötüyse senden diyor beyzade.Biz migiyle benziyoruz biraz. Bende kendi içimde savaşıyorum. Akşam eşimle konuşuyoruz da diyorki bende bu çocuklar kendi golgesiyle neden kavga ediyorlar diyodum, meğer sana çekmişler diyor
İşte bu basit birşey daha pek cok sey kafamda bu sekilde dönüyor. Ve bu beni artik cok yipratmaya basladi. Alnimda cizgiler oluştu resmen bu sene.Çok tatlısın, al kız imitasyon ne olacak ben hep bujiteriden alırım takılarımı
Unutmak ne mümkün kapı komşusuyuzAman unut sil hafizandan. Benim hayat felsefem beni uzenleri kendi icimde yuzlesip yok sayıyorum. İnşallah defolup giderler ordan
Siyah ve beyaza çok güldümBak sen iyiyse benden kötüyse senden diyor beyzade.
Bu arada migi ve sen siyah ile beyaz kadar benziyorsunuz. Ayrıca migim benzersiz bir insan.
Burc basaksa yok.Bende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
Ben busrayi 60kiloyum ile benzetiyorum inişli çıkışlı halleriniBak sen iyiyse benden kötüyse senden diyor beyzade.
Bu arada migi ve sen siyah ile beyaz kadar benziyorsunuz. Ayrıca migim benzersiz bir insan.
Cok uzuldum komsuluk gercekten sans işi yaUnutmak ne mümkün kapı komşusuyuzbak saat 12 oldu çocuk bağıra bağıra bam güm futbol oynuyor evin içinde anası babası da napiyosun sen demiyor... İnşallah canım inşallah en büyük dileğim bu
Benim boğa. Ama burcumla alakam yok sanki boga burcunu rahat derler ama ben hic rahat bir insan olamiyorumBurc basaksa yok.
Ben de çok takıntılıyım her şeyi çok düşünürüm seni gayet iyi anlıyorum geceleri uyuyamıyorum. Keşke gamsız olsak. Ama takıyı takmam kafama yaİşte bu basit birşey daha pek cok sey kafamda bu sekilde dönüyor. Ve bu beni artik cok yipratmaya basladi. Alnimda cizgiler oluştu resmen bu sene.
24 ayar kaplama normal bilezik, kolye gibi duruyorlar ama ben kararsizim
Burc basaksaBende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
32 yer kaptanım.28 diyorum teklifleri görelim
Keşke nerdeee . Sütlaç yaptım evde tatli var diyorum ısrarla ne getireyim derdinde
Ooo süper eksi muhteşem
Aynı versiyon yan komşum. Malesef biz 0 yaşta tanıştık. Şöyle ki aynı sınıfa çıksalar değiştirirdim iyi ki çıkmadı. O disardaysa asla kapımın önünde oynamayız . Geçen 2 dk da kendi kuzenine(kiz) oğlumla ilgili bel altı saçma sapan şakalar yapmış. Babasıyla inmişti geldi anlattı böyle diyor diye . Öyle ki öğretmeni baş edemeyip ceza olarak bizim sınıfa gönderiyor gelir gelmez başka çocukların gözüne kolonya sıkmış. Ama yetiştirmek çok büyük etken annesi o. Çocuğu diye küfür ederse çocukta büyüyünce annesine o. der. Zaten teknoloji dönemi ne kadar saçmalık var ellerinde birde aile ve karakterleri birleşince ilerdeki sokaktaki it ,çakal dediğimiz tipler olacaklar.
Öyle canım dua et kurtulalım bir an önceCok uzuldum komsuluk gercekten sans işi ya
İnşallah şu mubarek gunler hürmetine kurtulursunÖyle canım dua et kurtulalım bir an önce
Evet tanıdığım boğularak benzemiyorsun. Ben sende yengeç balık gibi su enerjisi alıyorum.Benim boğa. Ama burcumla alakam yok sanki boga burcunu rahat derler ama ben hic rahat bir insan olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?