Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de çok takıntılıyım her şeyi çok düşünürüm seni gayet iyi anlıyorum geceleri uyuyamıyorum. Keşke gamsız olsak. Ama takıyı takmam kafama ya
Ah daha ne basit şeyleri takıyorum bir bilsen. Eşimdeki rahatligin ceyregi bende olsaydi. 28 yaşındayım ama sanki 35 gibi görünüyorum

Evet tanıdığım boğularak benzemiyorsun. Ben sende yengeç balık gibi su enerjisi alıyorum.
Çocukken evlatlik olabileceğimi dusunurdum. Anneme sorayım mi ben boga burcu ozelligi taşımıyorum beni evlatlikmi aldınız diye ahahah yukselenimmi farklidir nedir

Ah daha ne basit şeyleri takıyorum bir bilsen. Eşimdeki rahatligin ceyregi bende olsaydi. 28 yaşındayım ama sanki 35 gibi görünüyorum
Öyle düşünme gözükmüyorsundur ama dediğim gibi ben de her şeyi düşünür dururum bazen 20 sene öncesi şeylere kadar düşünürüm ne kadar gereksiz. Sağlık elden gidecek olan o

Çocukken evlatlik olabileceğimi dusunurdum. Anneme sorayım mi ben boga burcu ozelligi taşımıyorum beni evlatlikmi aldınız diye ahahah yukselenimmi farklidir nedir
Olabilir canım. Doğum haritasında bir burç çok fazla ağırlıkla varsa tamamen o burcun özelliği taşıyabiliyorsun Mesela benim doğum haritamda çok fazla Başak var o yüzden Başak özellikleri taşıyorum bazen Aslan'dan bile çok

Aaaaa bu kadar benzerlik olamaz. Bizimki şimdiden annesine seni si..cem oro.. diye bağırıyor. Benim oglumdan 1.5 yaş büyük aynı okulda değiller çok şükür.

Dışarıda baksan senden benden inançlilar ama çocuk yetiştirmenin de inanca dahil olduğunun bilincinde degiller. Cocuk sürekli nereye zarar versem derdinde . Bizim kediler için koyduğumuz mamaları tekmeliyor, suları deviriyor. Allah var benimki savunmaz biliyor çünkü çocuğunun huyunu.
Amin valla kız erkek fark etmiyor artık çok zor. 1. Sınıfta yaşadığımız sorunlar kızlar grup kurmuş prensesler grubu bu gruba güzel giyinenler (forma var ama tokayla ayakkabıyla kalemle vs farklarını belli etme derdindeler) , taktik videosu çekenler dahilmis. Gruba dahil olamayanlar girmek için grup başının montunu vs tasıyormuş. Ya 1. Sınıftaki zorbalığa bak ama anneler bizi dinlemiyor diyorlar. Geçen toplantıda hepsi öğretmene bizi dinlemiyorlar bi konuşun. Dayanamadım artık daha 7 yaşında sizi dinlemiyorsa 17de işiniz çok zor dedim. Dağıtmak için uğraşıyor öğretmen ama teneffüste yine aynısını yapıyorlarmış. Erkeklerin bu durumlarda dünyadan haberleri yok koşturmaca peşindeler.

İnanamıyorum ya sanki direkt bizden bahsediyorsun. Sana artık kader arkadaşım demeliyim eppekim

İnan ben dedeyle, babanne anane ile gondermeye korkuyorum. Bazen esimle bile gondermeye korkardim. Kaybolur, kacirilir korkusu geliyor hemen kendim bile ikisini zor zapt ediyorum
Dedeyle parka gidemezler ikisini birden kontrol edemez. Kapının önünde kapalı alan orayı çıkmak yok. Ama baba kaybetmez ya benden daha ilgili o konuda

Öyle düşünme gözükmüyorsundur ama dediğim gibi ben de her şeyi düşünür dururum bazen 20 sene öncesi şeylere kadar düşünürüm ne kadar gereksiz. Sağlık elden gidecek olan o
Evet gereksiz ne varsa hepsi beynimde yer tutmuş. Şu hatimi bitireyim kitap okumaya başlamak istiyorum. Eskiden cok okurdum ve cok iyi gelirdi. En azından hergun 5 10 sayfa okuyabilsem birşeyler ogrenirim bari

Evet gereksiz ne varsa hepsi beynimde yer tutmuş. Şu hatimi bitireyim kitap okumaya başlamak istiyorum. Eskiden cok okurdum ve cok iyi gelirdi. En azından hergun 5 10 sayfa okuyabilsem birşeyler ogrenirim bari
Ben kafam doluyken okuyamıyorum okuduğumu anlayamıyorum iyi geliyorsa derhal başla

Dün gece çok yedim o yüzden yazamadım neyse
Geçen perşembe 67.4
Bu cuma 67.4 sabit gibi duruyorum arada
@s i d e l y a Zipzip- @HanimKelesimiGetir
olsun sabitlik de cok iyi
Sen de iyi ki varsın bıdıkım
cok kalpp❤
Haftaya regl olucam güzel kaptancığım çok iştahım açık iftardan sonra acayip keyif yapasım var off bu ara pms sendromundayım sürekli aglıyorumher şeye çok kızgınım
off pms yaa hepimizin derdi :)
Bir kaç günüm kaldı geçen regl dönemi çok iyiydim bu regl dönemi labut gibiyim önüme geleni deviriyorum
ofd ah su hormonlarr
Kaptanım dün yoldan geldim.Bugün de hastanelerde ödem tuttum sanırım.Çok yoruldum.
gecmis olsun canim, umarim sonuclari iyidir oglunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…