- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
SağolAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Günaydın kaptanim ❤
Günaydın canimAy günaydın kizlar okulda nobetciydim , tüm sabahım sizi okumakla geçti çok eğlendim:))
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın canim kolay gelsinGünaydın kızlar, bugün iftara eşimin arkadaşları, eşleri, çocukları gelecek. Pek aktif olamayabilirim
Guzel menu ellerine saglik canimBugün misafirim var iftara menüm nasıl kızlar
Mercimek çorbası
Yelpaze kebabı
Basmati pirinç pilavı
Salata
Sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
İftariyelik ( zeytin hurma kuru kayısı)
Sütlaç
Kolay gelsin canimYoğun bir gün beni bekler arada gelirim
Günaydın canim ❤Günaydin
Günaydın canim iyiyim sen nasilsin❤Günaydın kızlar nasılsıniz? Güzel bir cumartesi geçirin
Verdim tabi canım hemen yaparım Allah kabul etsin inşallahBüyük geçmiş olsun, sadaka verdiniz mi atlattıktan sora?
Günaydın canım ikizim
Günaydın, bı denicem bu sefer inşaallah
Kolay gelsin migiBugün evdeyim çok işim var
Oruclu degilim ve Akşama da iftara davetliyim
Sizler nasılsın ??
Tamamdır kaptanım
Sağol kaptanım.dün oruc degildim.sahurda yememistim.eve geldim büyük oğlum acıktım deyince o oruç yiyemiyor ben de yiyemedim.tek öğün gibi oldu.Afiyet olsun kaptanim cok az yemissin sahurda yapmamissin
Afiyet olsun canim
Evet canım zaten yürüyorsun.
Hosgeldin canım.Verdim tabi canım hemen yaparım Allah kabul etsin inşallah
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim cok gecmis olsun Allah sifa versinGünaydın kızlar nasılsınız?? Uzun süredir gelemedim özledim sizleri zor günler geçirdik, eşim motor kazası yaptı elhamdülillah sol omuz kırığı ile atlattık iyi istirahatte, malum ara tatil vardı çocuklar fln ben iş güç derken gelemedim buralara gerçekten çok özledim ne var ne yok nasılsınız ???
Günaydın fesangim❤Günaydın günaydın günaydınnnnn
Günaydın cicikusum❤Günaydınnnn
Herkese muhteşem bir haftasonu diliyorum. Spor faslına geçiyorum şimdi.
Bu haftanın spor Queen i olarak, niyetli olan arkadaşlarımıza iftara 1 saat kala, niyetli olmayan arkadaşlarımıza da kahvaltıdan yarım saat- 1 saat önce growwithjo kanalından 15 dklık bir video yapmalarını tavsiye ediyorum. O kadar eğlenceli ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Hoplamalı zıplamalı hareketlerde enerjinizin olmadığını ya da fiziksel olarak zorlanacağınızı düşünüyorsanız kendinizce kolaylaştırabilirsiniz
Günaydın Maviş kaptanimGünaydın mutlu günler kızçeler
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Yaa ne guzel 57 leri gormussun darisi bana insallahCordelia Zipzip- canım kaptanlar sizleri özledim ama güzel haber de veriyim, regliyi atlattim oruca adapte oldum, eve de baskül aldım şişliklerim de indi şükür 57.600 gördüm iftar öncesi tartıda ) aşırı ağır kilo verme yapım var ama hiç olmamasindan iyidir. Bayram sonrası aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum
Günaydın canım geçmiş olsun. Kelle paça çorbası içsin her gün. Çok iyi geliyor. İyiyiz biz canım.Günaydın kızlar nasılsınız?? Uzun süredir gelemedim özledim sizleri zor günler geçirdik, eşim motor kazası yaptı elhamdülillah sol omuz kırığı ile atlattık iyi istirahatte, malum ara tatil vardı çocuklar fln ben iş güç derken gelemedim buralara gerçekten çok özledim ne var ne yok nasılsınız ???
Günaydın ortim.Günaydın günaydın günaydınnnnn
Günaydın canım.Günaydınnnn
Herkese muhteşem bir haftasonu diliyorum. Spor faslına geçiyorum şimdi.
Bu haftanın spor Queen i olarak, niyetli olan arkadaşlarımıza iftara 1 saat kala, niyetli olmayan arkadaşlarımıza da kahvaltıdan yarım saat- 1 saat önce growwithjo kanalından 15 dklık bir video yapmalarını tavsiye ediyorum. O kadar eğlenceli ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Hoplamalı zıplamalı hareketlerde enerjinizin olmadığını ya da fiziksel olarak zorlanacağınızı düşünüyorsanız kendinizce kolaylaştırabilirsiniz
Günaydın kaptanim.Günaydın mutlu günler kızçeler
Ellerine saglik kaptanim
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Çok sevindim kuzum. Beklıyoruz.Cordelia Zipzip- canım kaptanlar sizleri özledim ama güzel haber de veriyim, regliyi atlattim oruca adapte oldum, eve de baskül aldım şişliklerim de indi şükür 57.600 gördüm iftar öncesi tartıda ) aşırı ağır kilo verme yapım var ama hiç olmamasindan iyidir. Bayram sonrası aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum
Kraliçem benim maşallahŞimdilik spor işi tamamdır kaptanımerenmothers
Eki Görüntüle 3049044
Tabiki black eyed peas videosu. Esneme kısmında;
2x1 dk plank,
2x10 şınav,
2x15 running man,
2x10 crunch,
2x10 cycle crunch.
Peşinden sayaç sıfırladım ve,
Eki Görüntüle 3049045
Akşam toplu yazarımCordelia kaptanım
Akşam misafir vardı kaptanım doğru düzgün yiyemedim valla ama su beni tuttu çok şükür bu akşam biraz telafi edicemAfiyet olsun kaptanim cok az yemissin sahurda yapmamissin
Afiyet olsun canim
Onur konuğumuz canım kaptanımız mavi takımın canıııııSen demesen listeye daha tam bakmamistim
Maviş olmusum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?