- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Bayılırım ben de böyle laflaraAkşam misafirlerim kapıyı açar açmaz senin yarın gitmiş dedilernasıl sevindim insan bu lafa bu kadar sevinir mi ya seni seviyorum deseler bu kadar sevinmezdim demek ki artık baya baya zayıfladığım dışarıdan belli oluyor
Ben çocuğu kursa getirdim eve dönünce giricem inşallah mommycikKimsecikler yok mubende biraz yürüyeyim bariiii
Ne guzel sözler yaklaşık bizimle 8 kilo verdin sporda yapiyorsun belli oluyordur kaptanimAkşam misafirlerim kapıyı açar açmaz senin yarın gitmiş dedilernasıl sevindim insan bu lafa bu kadar sevinir mi ya seni seviyorum deseler bu kadar sevinmezdim demek ki artık baya baya zayıfladığım dışarıdan belli oluyor
Yürüyorum kaptanimKimsecikler yok mubende biraz yürüyeyim bariiii
Mutlu hafta sonlari canim ellerine saglikHerkese güzel haftasonlaribugün köye gideceğiz ailece iftar yapacağız kalburabasti görevini bana verdiler sabahtan onu yaptım. Şimdi bebemi uyuttum malzemeleri hazırlayacağım
Afiyet olsun canim ❤Dünün menüsünü paylaşıyorum.
Sahur
1 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 porsiyon fırında beşamel soslu mantarlı tavuk
2 yk domatesli pirinç pilavı
1 kase salata 1 kase kabaklı havuçlu tarator
2 saat sonra 1 küçük kase magnolia
Su 2lt
1 Türk kahvesi
Zipzip- erenmothers Hallederiz
Ohhhh mis ne keyifli olurHerkese güzel haftasonlaribugün köye gideceğiz ailece iftar yapacağız kalburabasti görevini bana verdiler sabahtan onu yaptım. Şimdi bebemi uyuttum malzemeleri hazırlayacağım
38413bin adım
Tamam yeter senin için bu kadar ayakların ağrır kıyamam
Daha yeni başladımTamam yeter senin için bu kadar ayakların ağrır kıyamam
Ben senin için dedim zıpzıpım yanlış anlamaDaha yeni başladım
Hey maşallah30 dakika leslie yapıldı ev işleri halledildi 5000 adımdayım bugün koşturmacalı geçecek ama hava çok güzel hava güneşli olunca daha bir enerjik oluyorum sizde öylemisiniz
Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdidenHerkese güzel haftasonlaribugün köye gideceğiz ailece iftar yapacağız kalburabasti görevini bana verdiler sabahtan onu yaptım. Şimdi bebemi uyuttum malzemeleri hazırlayacağım
Kapalı havalarda canım hiç bir şey yapmak istemez benim modum düşük olur hep ama güneşi gördümmü hastaysam bile daha iyi oluyorumHey maşallahben de ehhh işte, kapalı havayı daha çok severim
Masallah canim30 dakika leslie yapıldı ev işleri halledildi 5000 adımdayım bugün koşturmacalı geçecek ama hava çok güzel hava güneşli olunca daha bir enerjik oluyorum sizde öylemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?