- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın kaptanim ❤Günaydın mutlu pazarlar.
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar
Günaydın cicikusum❤Günaydın kızlarHerkese mutlu pazarlar
Afiyet olsun kaptanim ❤Zipzip- Cordelia North River
Dün ki menüm.
Benzeri besinleri yazıyorum. Çikolata markası vb farklı. Erişte köy usulü diil, ıspanaklı yumurta diil de otluydu. tam adını bilmiyorum. Sütlaç bir kase ama büyüktü, gibi gibi. İki gündür eskiye göre fazla yedim ama güçten düşüyorum. Kâbus gördüm, uykum da kaçıyor . Yapacak bir şey yok, yicem biraz (yorum açısından açıkladım)keyfi diil ve tıka basa doymadım
Yeşil çay içiyorum bazen ama yazıp hesaplamakla uğraşmıyorum. 3 kalori biri. Türk kahvesi ve soda da içtiğim oluyor. Eskiden siyah çayı da yazardım. Yalan olmasın. O tip içecekleri yazmiyorum
Eee pazar bugun herkes uyurEee şimdi saatlerce tek tük mü girilecek buraya
TeşekkürlerAfiyet olsun kaptanim ❤
76.2 kaptaŞuan kaçtın? 70 lerde diye hatırlıyorum
YaptımEline sağlık. Yaptın mı spor?
Harikasın kaptanımKızlar yürüyüş yapma fırsatım oldu, duşa gireceğim.
Enerjini seveyimHadi kızlar hareketttt
minerva1988 Amine Busra Kinoalihatun fesang Aomine Daiki North River Kendinin en iyi hali ol sara_28 Hedef60kgolmak
@Suskunkardelen sen diil tabihamiş
Onu yapamadım
İftardan sonra sevdiğinz bir şarkıyı açıp 5-10 dakika adimlayin lütfen, hızlı hızlı
North River Kinoalihatun Kendinin en iyi hali ol
Bakicam, bugün adım azsa, peşinizi birakmicam
Kolay gelsin kaptanımSelâm kızlar, 14 bildirim ve bakamayabilirim bu sefer. Yarın sabahtan bakicam. Çocuklar hiç durmuyoannem de sinirlenmeye başladı bu sefer hadi kırmızılarim, başarıcaz inşaallah. Adım ben çok atamıyorum çünkü ya oğlum ayağımda, ya da kızımla full oyun oynuyorum. O yüzden ayakta durma olayım az oluyor. Gün iicnde sakın bı an bulursam, çocuklara bakarak hızlı hızlı adım atıyorum ki, sakın durma olayları çok az. Ayağımda veya oyun oynatirken teli göstermeden mesaj atma fırsatım oluyor. Mücadeleyi elden bırakmıyorum şükür. Kızıma , aa bak kızım ne varmıs diyip, oğluma da dur bak ne dicem vb diyip , bı ona bı ona koşup adım atma fırsatım anca oluyor. Bugün ki adimlarin nerdeyse yarısını saat 9 dan sonra zorla attim. Zorunlu diye. Zaten Pertim çıkmış, işte Allah hepimize kolaylık versin kızlar. Kısa yazip çıkacaktım güya sabah yine etiketlere devamke, güzelce sporlara devam edelim ve akşam yuklenmeyelim lütfen. Hadi canlarım görim sizi. Bu mesaj herkese ama tabi takımımi da etiket yapayım.Öptüm
Hedef60kgolmak başarıcaz
Aomine Daiki spor ve iyi beslenme bir arada
sara_28 sana güveniyorum
North River bir tık daha aktif olabilir misin rica etsem birlik olmaya ihtiyacımız var
Kinoalihatun bir tık aktiflik
Kendinin en iyi hali ol hadi iyi bir başlangıç, gelsin adımlar ve güzel menüler
Amine Busra bu hafta yüksek enerji
fesang ikizim beni bırakmaz ki
@Manier ya yapamadım şuan pardon etiketi spor ve menüler iyi eminim
@Suskunkardelen hamiş
Tamamdır kaptanımHedef60kgolmak fesang
Amine Busra sara_28 Aomine Daiki minerva1988 Kinoalihatun @Suskunkardelen North River Kendinin en iyi hali ol hadi kırmızılarim, harika bir pazar olsun.
Çokça adım
ve diyete uygun menüler
Günaydın kinoacim❤Günaydın kızlar
Afiyet olsun kinoacim❤16 Nisan menüm
Sahur:
1 yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim ekmek
İftar:
1kase mercimek çorbası
4yk taze fasulye
Salata
2dilim ekmek
21.00
1avuç leblebi
Su:2 litre
Spor:20 dk kardio
Eki Görüntüle 3049490
Zipzip- Cordelia @B O Z A
Günaydın pastelfitim ❤Günaydın
Dün gelemedim, biraz bahçe ile uğraştık kollarım tutulduGünaydın pastelfitim ❤
Bahce isleri cok zor yaa kolay degilDün gelemedim, biraz bahçe ile uğraştık kollarım tutuldubi de becerebilseydik. Yarım kaldı, haftaya devam.
Kahvaltı hazırlıyım sonra gelirim
Sahur iyi, iftar da iyi. İyice inceliyorum menüyü. Bir avuç leblebiden de bir şey olmaz, menün iyi çünkü.yarın artı geleceğini sanmıyorum16 Nisan menüm
Sahur:
1 yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim ekmek
İftar:
1kase mercimek çorbası
4yk taze fasulye
Salata
2dilim ekmek
21.00
1avuç leblebi
Su:2 litre
Spor:20 dk kardio
Eki Görüntüle 3049490
Zipzip- Cordelia @B O Z A
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?