Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım
Siz daha iyi bilirsini canım
Bugğn yaptım canım . Zeytin yağı yerine çörek otu yağı döktüm sonradan fark ettim ama tadı pek değişmedi kokusundan anlaşılıyor ama bir değişik oldu dediler
Afiyet şifa olsun canım
Niye hayal olsun yine basarirsin canim
İnşallah kaptanım sizin sayenizde vericem
İnşallah canım birbirimize destek. Olarak bu yolda basarili olucaz

Afiyet olsun kızlar, bir dilim ekmek tost nasıl oluyor, birer dilim mi yoksa bir dilimi ikiye bölerek mi
Sağol canım
Afiyet olsun canım arada değişiklik güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Canım klasik sabret diyemeyeceğim çünkü ben de çıkamıyorum o psikolojiden destek almamız lazım maalesef
Arkadaslar kötü bir hastam var. Kalp ameliyati olmasi icin Istanbula sevk ediyoruz onu hava ambulansiyla. Cok yogunum.
Rabbim güç kuvvet versin bütün hatalara acil şifalar versin
4 ekim menü

Sabah yok

Ögle
1 tabak türlü
Yogurt

Aksam
Salata
3 kasik şehriye pilavi
1 kepce ezogelin corbasi
Zipzip- @Noisy Girl E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Sağol canım
5 ekim menüsü

Sabah
Domates
Salatalik
1 yumurta
1 dlm tb

Ara yok

Aksam
Ekmeksiz pilavsiz döner
Ayran
Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Şifa olsun canım
Ay kuzum amin sağolasın
Benim büyük kızımda soğuk havale gecirdi 1 gün yoğun bakımda 6 gün serviste yattı o günden sonra da hayatım hiç bir zaman eskisi gibi olmadı gelgitli bir halim var bunda esimin de payı büyük küçük kızımı isteyerek yaptık onun bebekliği de çok zor geçti huysuz bir bebekti evden dışarı adim attigim an morarana kadar ağlardı meger süt alerjisi varmış 40 indan sonra 7 aylık olana kadar büyük tuvaletini ben yatırırdım çünkü o kadar mukusluydu ki çocuk çıkaramaz sürekli kusardı hergün her saat ağlardım keşke doğurmasaydım hayatım kaydı diye ve sonra dediğin gibi pişman olurdum ama şimdi biraz daha toplandim iyiden halliceyim daha çok şey var da burada anlatacak konular değil tedavi ve destek lazım bize dediğim gibi bu böyle kendiliğinden geçmeyecek maalesef
Afiyet olsun canım
Sabah el kadar karışık tost
Öğlen üzüm
Akşam bir kase fasülye ,1 kase bulgur pilav
1 TB ekmek 1 tavuk but
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Allah muhafaza covid olmayasin canim
Sağol canım
5 Ekim

12.30
1 elma

14.30
1 mandalina

18.30
Haşlanmış 3 orta boy patates
4 dilim sucuk
3 dilim hindi salam

Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Aman ac kalmışsın resmen
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canım

Bence yeterli olur canim olculerini alarak ya da foto cekip basla farkı göreceksin

Sağol canım aynen yoğurt yemeyi özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…