Çok geçmiş olsun canımKizlarrr çok hastayım ya neyim var anlamadım bugün pazara gittim giderken vücuduma ağrı girdi zor gititm geldim ateşim yok ama vücudum yaniyo sanki tat koku yerinde bı hap içtim sabaha soğuk su içtim omu yaptı acaba
Siz daha iyi bilirsini canımOlmaz canım sadece diyete yeni başlayanlara istisna getirebiliriz. Çünkü ilk basta çok kilo verilir. İlk iki hafta dışında mesela 60 kilo biri 1,5 kilo verince yüzde 2,5 oluyor. 1,5 kilo çok yüksek bir kilo zaten bir haftada
Afiyet şifa olsun canımBugğn yaptım canım . Zeytin yağı yerine çörek otu yağı döktüm sonradan fark ettim ama tadı pek değişmedi kokusundan anlaşılıyor ama bir değişik oldu dediler
İnşallah kaptanım sizin sayenizde vericemNiye hayal olsun yine basarirsin canim
İnşallah canım birbirimize destek. Olarak bu yolda basarili olucazİnsan isterse yapabilir canım hayalde kalmaz
Bende geçen sene 66 oldum kışın tekrardan 85 oldum bu sene takımla 65 gördüm 3 ay dikkatli yedim 3 kilo aldım
şimdi hedefim 60 olmak
Hep birlikte başaracak İnşaAllah
Cuma da ben yicemYarında ben yiyim
Tebrik ederimBende 80 de korudum
88 den ama kilo almadım aldımsa verdim şu an 79 dayım bi daha 80 e çıkmamak niyetiyleKaçtan düştün
Sağol canımAfiyet olsun kızlar, bir dilim ekmektost nasıl oluyor, birer dilim mi yoksa bir dilimi ikiye bölerek mi
Afiyet olsun canım arada değişiklik güzel oluyorSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta peynir salatalık
5 zeytin
1 y.k biberli sos
Arada
2 ceviz 1 şeftali
İkindi
1 kase yoğurt
5 y.k yulaf ezmesi
1 elma
Bugün de böyle öyle yarın yemek yiyecem ama
Su 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
@Cordeliaa @madamhd
Afiyet olsun canımSabah 9.00 - 1 karışık tost
Öğle 12.30 - 1 pors çiğ köte dürüm
Akşam 18.30 - 1 kase tarhana çorbası, 1d ekmek
Su 2lt
Spor - 13482adım. 1348 puan.
@Cordeliaa E Elif_EylulZipzip-
Eki Görüntüle 2927834
Canım klasik sabret diyemeyeceğim çünkü ben de çıkamıyorum o psikolojiden destek almamız lazım maalesefBilmiyorum senin cocuklarin yaşları da yakın mıydı? Allah sağlık versin ama bazen 2. Olmadan evvel niye düzgün önlem almadim bile bile lades dedim diye kiziyorum engel olamiyorum. Sonrada vicdan azabi cekiyorum ya ona birşey olsa diye. Benim ilk cocugumda zaten hep hasta büyüdü ozellikle 90lar topigindeki arkadaslarim iyi bilir hep anlatirdim orda.. sanki cocuklardan önce bir hayatim yokmuş gibi, yok olmuş gibi hissediyorum. Sonrada onlara yetemedigim icin üzüntü
Rabbim güç kuvvet versin bütün hatalara acil şifalar versinArkadaslar kötü bir hastam var. Kalp ameliyati olmasi icin Istanbula sevk ediyoruz onu hava ambulansiyla. Cok yogunum.
Afiyet olsun canım4 ekim menü
Sabah yok
Ögle
1 tabak türlü
Yogurt
Aksam
Salata
3 kasik şehriye pilavi
1 kepce ezogelin corbasi
Zipzip- @Noisy Girl E Elif_Eylul
Sağol canımAfiyet olsun canım
Konuyla hiç Alakası yok ama örgütü görünce örgü öresim geldi
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar
Gute Nacht
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çocuklardan mı bunalımdasın. Geçecek bı günlerde....
Afiyet olsun canım5 ekim menüsü
Sabah
Domates
Salatalik
1 yumurta
1 dlm tb
Ara yok
Aksam
Ekmeksiz pilavsiz döner
Ayran
Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
13 00 kahvaltı kıymalı 2 yumurta 2 parça ekmek 3 kaşık yoğurt 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün 1 orta boy elma
Akşam 1 kase süzme mercimek çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav 2 parça tavuk göysü
1 buçuk litre su 45 dk leslie toplam 12 bin adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Eki Görüntüle 2927840
Ay kuzum amin sağolasınŞifa olsun canım
Benim büyük kızımda soğuk havale gecirdi 1 gün yoğun bakımda 6 gün serviste yattı o günden sonra da hayatım hiç bir zaman eskisi gibi olmadı gelgitli bir halim var bunda esimin de payı büyük küçük kızımı isteyerek yaptık onun bebekliği de çok zor geçti huysuz bir bebekti evden dışarı adim attigim an morarana kadar ağlardı meger süt alerjisi varmış 40 indan sonra 7 aylık olana kadar büyük tuvaletini ben yatırırdım çünkü o kadar mukusluydu ki çocuk çıkaramaz sürekli kusardı hergün her saat ağlardım keşke doğurmasaydım hayatım kaydı diye ve sonra dediğin gibi pişman olurdum ama şimdi biraz daha toplandim iyiden halliceyim daha çok şey var da burada anlatacak konular değilHepimizin kendine göre zor zamanlari var işte Rabbim hepimize sabır versin, kolaylık versin.
İlk dogumum normal beklerken acil sezeryan oldu. Bebek kakasini yapti bir hisimla dogumda buldum kendimi. Sonra 17 gunlukken pusetten kaldirima düşürdümuzun zaman bu vicdan azabini üzerimden atamadim. Zaten sonra hep buronsit vs, 6 aylikken rotadan hastane de yattik. Alerjisi çıktı. Derken büyük 2 yaşındayken ikinciye hamile oldugumu ogrendim. Buyuk henuz konuşmuyordu psikologa goturmeye başladım.
İkinciye hamileyken büyük kizim havale geçirdi
İkinci de 37 hafta bitmeden erken doğdu kuvozde kaldi, 50 günlükken kovitten hastanede yattikboyle uzayip gidiyor yani benim sinavim hep sağlıkla gidiyor
Afiyet olsun canım8 00
1 tane sucuklu tost , 1 kahve , domates salatalık.
13 00
5 ceviz 1 kaşık patates kavurması 1 elma 1 kahve
17 00
1 tabak çörekotu yağlı fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Şimdi yeşil çay
3 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Afiyet olsun canımSabah el kadar karışık tost
Öğlen üzüm
Akşam bir kase fasülye ,1 kase bulgur pilav
1 TB ekmek 1 tavuk but
Zipzip- E Elif_Eylul
Allah muhafaza covid olmayasin canimKizlarrr çok hastayım ya neyim var anlamadım bugün pazara gittim giderken vücuduma ağrı girdi zor gititm geldim ateşim yok ama vücudum yaniyo sanki tat koku yerinde bı hap içtim sabaha soğuk su içtim omu yaptı acaba
Sağol canımTekrar yeniden üniversite hiç gözüm kesmiyor canım hele birde 2 çocuklaazimliymis kadın maşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Olmadığının sende farkindasin zaten
Gecistirmissin canım
Sebze ve protein yok
Çoğu anneler bunu yaşıyor canım uzme kendini herşey her zaman mükemmel olmuyor bırak herşeyi akışına anın tadını çıkar , heryere yetisemezsin
Rabbim şifa versin inşallah canım
Afiyet olsun canım
Akşam çok fazla ekmeğe eş değer olmuş gibi geldi bana
Çörekotu yağıyla nasıl oluyor canım sen yemeği bugün mü yaktın
Aman ac kalmışsın resmen5 Ekim
12.30
1 elma
14.30
1 mandalina
18.30
Haşlanmış 3 orta boy patates
4 dilim sucuk
3 dilim hindi salam
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Afiyet olsun canımKahvaltı 12.3o
1 haşlanmış yumurta
5,6 közlenmiş biber
1 dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 üçgen peynir
1 tk tereyağıbal
Ara yarim avakado
1 küp beyaz peynir
Ara filtre kahve 1 kurabiye
Akşam 19.o
1 tabak kıymalı bamya
1 tabak yoğurtlu kereviz
Salata 1 kkase ezme
3lt su 2 bardak bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Noisy Girl
Afiyet olsun canım9:30
2 göz yumurta
1 dilim ekmek
2 dal Taze soğan
5-6 Sivri biber
7 siyah zeytin
Akşam
Börülce salatası
2 kepçe ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
sıvı2.5 lt su, 1 lt Dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Noisy Girl
Afiyet olsun canımBugunku menum
Kahvalti
10.30
İki haslanmis yumurta
9 yesil zeytin
Bir dilim ekmek
Roka,tere,maydanoz
Salatalik,domates,kapya biber
Ara sekersiz kahve hurma
Aksam 18 .30
İki parca firinlanmis tavuk,salata bir kase yogurt
2.5 litre su 7 bin adim.
Afiyet olsun canımSabah 11
2 yumurta 3 kaşık yulaftan omlet
2 dilim peynir 1 kuru kayısı
Saat 13 00
3 kaşık yulaf 2 kasik kuru üzüm 3 kasik yoğurt
Saat 17 00
2 soğan 100gr kıyma 1 Kaşık yağda sote ,1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
2lt su
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Evet canım menün olmamış bugün sırf karbon2 gün kaldı tartıya elinden geldiğince dikkat et lütfen. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Dün bugün yemek yiyip yarın öbürgün böyle beslenseydin bariafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hakkımı cumaya saklicam bendeDün herkes yine tost yemiş ti canım çekti bugün
Teşekkür ederim mervecimTebrik ederim
Bence yeterli olur canim olculerini alarak ya da foto cekip basla farkı göreceksinSöylediğin şey o kadar doğru çünkü ben 59 kilo iken çok zayıf görünüyor dum şimdi aynı kilodayım ama sanki 64 gibi şuan spor şart yarın başlayacam artık günde 30 dk Eva 10 dk bölgesel yeterli olur ki acaba
Filiz bu mesaja guldugune göre bir katakulli yok değil miAyy sorma valla canim
Ablacim cok zorlama kendini yorulduydan 8000 adimda güzel ❤
Sağol canım aynen yoğurt yemeyi özlemişimSağol canım
Afiyet olsun canım arada değişiklik güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Canım klasik sabret diyemeyeceğim çünkü ben de çıkamıyorum o psikolojiden destek almamız lazım maalesef
Rabbim güç kuvvet versin bütün hatalara acil şifalar versin
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ay kuzum amin sağolasın
Benim büyük kızımda soğuk havale gecirdi 1 gün yoğun bakımda 6 gün serviste yattı o günden sonra da hayatım hiç bir zaman eskisi gibi olmadı gelgitli bir halim var bunda esimin de payı büyük küçük kızımı isteyerek yaptık onun bebekliği de çok zor geçti huysuz bir bebekti evden dışarı adim attigim an morarana kadar ağlardı meger süt alerjisi varmış 40 indan sonra 7 aylık olana kadar büyük tuvaletini ben yatırırdım çünkü o kadar mukusluydu ki çocuk çıkaramaz sürekli kusardı hergün her saat ağlardım keşke doğurmasaydım hayatım kaydı diye ve sonra dediğin gibi pişman olurdum ama şimdi biraz daha toplandim iyiden halliceyim daha çok şey var da burada anlatacak konular değiltedavi ve destek lazım bize dediğim gibi bu böyle kendiliğinden geçmeyecek maalesef
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Allah muhafaza covid olmayasin canim
Sağol canım
Aman ac kalmışsın resmen
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Benim tembelligime guldu orda ablacimFiliz bu mesaja guldugune göre bir katakulli yok değil mi
Bakayim belkide yanlislik olmustur ya bugun birine begenmedim atmisimFiliz bu mesaja guldugune göre bir katakulli yok değil mi
Ahaa bak buldu ikigözümün çicegiBenim tembelligime guldu orda ablacim
Coklu alinti olunca karışıyor gulucuklerAhaa bak buldu ikigözümün çicegi
Bende şu çoklu mesajlara ne emoji koycagimi şaşıriyorumCoklu alinti olunca karışıyor gulucukler
Mesajları tam takip edemediğim için nolur nolmaz dedim. Hem sen mavisin niye korkuyorsam di miAhaa bak buldu ikigözümün çicegi
Ortaya karışık beğen atıyorum benBende şu çoklu mesajlara ne emoji koycagimi şaşıriyorum
Ben mavimiyimMesajları tam takip edemediğim için nolur nolmaz dedim. Hem sen mavisin niye korkuyorsam di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?