Yoğurt candır ben de çok severim hatta şimdi 2 kaşık yoğurt içine 1 'er çay kaşığı keten tohumu ve chia tohumu katip yiyecegim acıktım nedenseSağol canım aynen yoğurt yemeyi özlemişim
İyi gecelerIyi geceler kizlar
Hepimizin kendine göre zor zamanlari var işte Rabbim hepimize sabır versin, kolaylık versin.
İlk dogumum normal beklerken acil sezeryan oldu. Bebek kakasini yapti bir hisimla dogumda buldum kendimi. Sonra 17 gunlukken pusetten kaldirima düşürdümuzun zaman bu vicdan azabini üzerimden atamadim. Zaten sonra hep buronsit vs, 6 aylikken rotadan hastane de yattik. Alerjisi çıktı. Derken büyük 2 yaşındayken ikinciye hamile oldugumu ogrendim. Buyuk henuz konuşmuyordu psikologa goturmeye başladım.
İkinciye hamileyken büyük kizim havale geçirdi
İkinci de 37 hafta bitmeden erken doğdu kuvozde kaldi, 50 günlükken kovitten hastanede yattikboyle uzayip gidiyor yani benim sinavim hep sağlıkla gidiyor
Bütün çorbalar değildir ya sebze corbaları ekmek sayılmaz değilmi1 kepçe çorba =1 dilim ekmek canım
En iyisi bizler hiç bisey yemeyelim ne yesek kilo derdi bogazima dizildi o mercimek çorbası unda koymamıştım içine halbukiEskiden bende bilmezdim. Unsuz sebze corbalari haric diğerleri kabronhidrat sayiliyor maalesef
Afiyet olsun canım baya az olmuş5 ekim menüsü
Sabah
Domates
Salatalik
1 yumurta
1 dlm tb
Ara yok
Aksam
Ekmeksiz pilavsiz döner
Ayran
Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl
Afiyet olsun canım8 00
1 tane sucuklu tost , 1 kahve , domates salatalık.
13 00
5 ceviz 1 kaşık patates kavurması 1 elma 1 kahve
17 00
1 tabak çörekotu yağlı fasulye 1 dilim ekmek yoğurt
Şimdi yeşil çay
3 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
5 Ekim
12.30
1 elma
14.30
1 mandalina
18.30
Haşlanmış 3 orta boy patates
4 dilim sucuk
3 dilim hindi salam
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Bu gerçek biliyor musun çünkü dedem babam ben ve kızım bu havaleyi geçirdik hatta ben baya ağır geçirmişim 1 defa kalbim durmuş babam ağlaya ağlaya zor attım seni hastaneye demişti kızıma bir sürü kan tahlili emar ultrason tomografi eeg çekildi hiç birşey çıkmadı tertemiz sonuçlar bir prof a gittik o da ailede geçiren var mı diye sordu bu durum genetik miras dedi maalesef ileride torunlarım olursa onlardan biride yaşayacak bu sıkıntıyıBenim oğlum 37 kızim 35.haftanin sonunda doğdu.bizde sürekli kontrol altindayiz. Benim oglumda 2 yasinda çok ağir bir atak tarzi havale gecirdi hatirlamak dahi istemiyorum . Ankarada oglumu götürdüğüm doktor havalenin genetik gecisli olabilecegini söylemisti. Gercektende eşimde ayni yaşta havale geçirmiş. Simdi kızim var diken üstündeyim. Rabbim kimssyi evladıyla sinamasın
Unlu çorbalar canımBütün çorbalar değildir ya sebze corbaları ekmek sayılmaz değilmi
Kaptanım ben bugün 15.000 adım atmadım.5 Ekim Salı
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
5 zeytin
2 yk lor
Domates salatalık
Biraz ceviz
1 avuç kadar üzüm
Ara 16.00
1 bardak kefir
1 şeftali
Akşam 19.00
6 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget bi kanat
Salata yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kahvaltı 12.3o
1 haşlanmış yumurta
5,6 közlenmiş biber
1 dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 üçgen peynir
1 tk tereyağıbal
Ara yarim avakado
1 küp beyaz peynir
Ara filtre kahve 1 kurabiye
Akşam 19.o
1 tabak kıymalı bamya
1 tabak yoğurtlu kereviz
Salata 1 kkase ezme
3lt su 2 bardak bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Noisy Girl
Afiyet olsun kızlar9:30
2 göz yumurta
1 dilim ekmek
2 dal Taze soğan
5-6 Sivri biber
7 siyah zeytin
Akşam
Börülce salatası
2 kepçe ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
sıvı2.5 lt su, 1 lt Dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Noisy Girl
Koşu bandı mı almış sanaBende durunca bir başım dönüyor. Kocam süpriz yapmış ama baş dengemi hesaplayamamış garibim
Güle güle kullan. Süper.Bende durunca bir başım dönüyor. Kocam süpriz yapmış ama baş dengemi hesaplayamamış garibim
Bensiz içmeyin bana da çek bı limonata.Amaan Boş ver içelim güzelleşelimm
Bugün aldımBence yeterli olur canim olculerini alarak ya da foto cekip basla farkı göreceksin
Ye canım ama kalorisi fazlaYarında ben yiyim
Bende cumaya coksel şeyler yiyecemB
Hakkımı cumaya saklicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?