Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim oğlum 37 kızim 35.haftanin sonunda doğdu.bizde sürekli kontrol altindayiz. Benim oglumda 2 yasinda çok ağir bir atak tarzi havale gecirdi hatirlamak dahi istemiyorum . Ankarada oglumu götürdüğüm doktor havalenin genetik gecisli olabilecegini söylemisti. Gercektende eşimde ayni yaşta havale geçirmiş. Simdi kızim var diken üstündeyim. Rabbim kimssyi evladıyla sinamasın

5 ekim menüsü

Sabah
Domates
Salatalik
1 yumurta
1 dlm tb

Ara yok

Aksam
Ekmeksiz pilavsiz döner
Ayran
Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl
Afiyet olsun canım baya az olmuş
Afiyet olsun canım çörek otu yağıyla güzel oldu mu bari
5 Ekim

12.30
1 elma

14.30
1 mandalina

18.30
Haşlanmış 3 orta boy patates
4 dilim sucuk
3 dilim hindi salam

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun diyecem de ne afiyet olacak bilemedim

Bu gerçek biliyor musun çünkü dedem babam ben ve kızım bu havaleyi geçirdik hatta ben baya ağır geçirmişim 1 defa kalbim durmuş babam ağlaya ağlaya zor attım seni hastaneye demişti kızıma bir sürü kan tahlili emar ultrason tomografi eeg çekildi hiç birşey çıkmadı tertemiz sonuçlar bir prof a gittik o da ailede geçiren var mı diye sordu bu durum genetik miras dedi maalesef ileride torunlarım olursa onlardan biride yaşayacak bu sıkıntıyı

5 Ekim Salı

09.30 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
5 zeytin
2 yk lor
Domates salatalık
Biraz ceviz
1 avuç kadar üzüm

Ara 16.00
1 bardak kefir
1 şeftali

Akşam 19.00
6 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget bi kanat
Salata yoğurt

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• F438D249-DBE0-49DE-95F2-A8183F97C201.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 29
Kaptanım ben bugün 15.000 adım atmadım.

Afiyet olsun kızlar
Bende durunca bir başım dönüyor. Kocam süpriz yapmış ama baş dengemi hesaplayamamış garibim
Koşu bandı mı almış sana maşallah ne güzel. Ben tutunmadan yürüyorum canım. Tutununca hızlı yürünmüyor zaten. İlk denge kaybı oluyor ama sonra alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…