İstanbuldayim canım benOrası neresiydi ya unuttum galiba burası buzzz pilatese gidecektim , gidemedim
evet aynen öyle valla çok tatlı yaaAğzını yerim ben bunun . Böyle sıka sıka seveceksin
AynennnCheesecakeden vazgeçemedim diyorsun
Olsun sen yine giyAhahha herkesin fantezisi o yönde :)) ya canım gayet ibb nin kursu :)
Günaydın mutlu pazarlar.
Mutlu pazarlarrrGünaydın kızlar
Canım afiyet olsun kilona göre normal benceZipzip- @Cordelia North River
Dün ki menüm.
Benzeri besinleri yazıyorum. Çikolata markası vb farklı. Erişte köy usulü diil, ıspanaklı yumurta diil de otluydu. tam adını bilmiyorum. Sütlaç bir kase ama büyüktü, gibi gibi. İki gündür eskiye göre fazla yedim ama güçten düşüyorum. Kâbus gördüm, uykum da kaçıyor . Yapacak bir şey yok, yicem biraz (yorum açısından açıkladım)keyfi diil ve tıka basa doymadım
Yeşil çay içiyorum bazen ama yazıp hesaplamakla uğraşmıyorum. 3 kalori biri. Türk kahvesi ve soda da içtiğim oluyor. Eskiden siyah çayı da yazardım. Yalan olmasın. O tip içecekleri yazmiyorum
Günaydın kızlarHerkese mutlu pazarlar
Mutlu pazarlarrGünaydın mutlu pazarlar
Tamam kaptannHedef60kgolmak fesang
@busra ytez @sara_28 @Aomine Daikiminerva1988 @Kinoalihatun @Suskunkardelen North River @Kendinin en iyi hali ol hadi kırmızılarim, harika bir pazar olsun.
Çokça adım
ve diyete uygun menüler
Sağol kaptancmAfiyet olsun pastelfitim
Afiyet olsun canim
Mutlu pazarlar aşkım
Kalp kalp kalp
Neresi ben Kurtköyİstanbuldayim canım ben
Evet canım ya büyükşehir belediye çok iyi o açıdan Allah razı olsunAynennn
Olsun sen yine giy
Böyle bi imkan çok güzel amaaa
Mutlu pazarlarrr
Canım afiyet olsun kilona göre normal bence
Mutlu pazarlarr
Tamam kaptann
Sağol kaptancm
Mutlu pazarlar aşkım
Mutluş pazarlar herkeseeee
Ümraniye canımNeresi ben Kurtköy
Selam canim ellerine saglikSelamlarütü yapıldı, nevresimler değişti, duşa girip akşama meze yapacağım iftara annemlere gideceğiz eli boş gitmeyim
8250Zipzip- kaç adım oldun gidip yarım saat evde adım atayım
Ablam da KoşuyoluÜmraniye canım
selam canım ooh maşallah hamarat anne kuşlardan biriSelamlarütü yapıldı, nevresimler değişti, duşa girip akşama meze yapacağım iftara annemlere gideceğiz eli boş gitmeyim
maşallah kaptanıımmm
Ben 5 bin yapsam yeterli :)
Konunun başlıgini degistirebiliyorum prolara özel mi bilmiyorummaşallah kaptanıımmm
bir de pro olunca açtığımız konu başlığı ismi ve etiketleri değiştirebiliyor muyuz :)
Hedefimde bu saatlerde 15 bin yapmak vardi ama aceleye gerek yok dedimBen 5 bin yapsam yeterli :)
ben değiştiremiyorumKonunun başlıgini degistirebiliyorum prolara özel mi bilmiyorum
Yoneticilerden isteyebilirsin eskiden yoneticiler degistiriyordu sadeceben değiştiremiyorumtamam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?