- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yogurtlu renkli patates salatası, cevizli kabak salatası canim . Anneciğim sarma yapmış yemekler hazır dediğinde 12 ydi anneme asla yetişemiyorumselam canım ooh maşallah hamarat anne kuşlardan birieline sağlıkk ne yapıceksin
Bugün aktifsin bayaBu @B O Z A nerede bak geliyoruz Kaptan yok olacak iş değil valla
evet o da olabilir cnm düşüneyim,kapatmak istediğimde olmuyor demişti yöneticiler ama ismi değiştirebilirlerYoneticilerden isteyebilirsin eskiden yoneticiler degistiriyordu sadece
Ha şöyle, aktif ol,kilo verBegene begene geliyor gelmekte olan
Neyi değiştiricenevet o da olabilir cnm düşüneyim,kapatmak istediğimde olmuyor demişti yöneticiler ama ismi değiştirebilirler2021 başlıklım var mesela
Okan üniversitesiNeresi ben Kurtköy
aynenn spor salonu açık ama kendimiz aletlerde eğleniyoruzBu @B O Z A nerede bak geliyoruz Kaptan yok olacak iş değil valla
oyyyy ellerinize sağlık kuzum afiyet olsun hepinizeYogurtlu renkli patates salatası, cevizli kabak salatası canim . Anneciğim sarma yapmış yemekler hazır dediğinde 12 ydi anneme asla yetişemiyorum
cnm birkaç konum var hepsi ayrı başlıklı benzer amaçlıNeyi değiştiricen
Ben m.ö takim kaptaniydim hep aktiftim ama hep siskoydumBugün aktifsin bayayok öyle menü yazıp çıkmak ekip işi ulen bu
Ahahah benimde var hepte 70den geriye dusuyorumla ilgili hala 70lerde olmanın ironisiaynenn spor salonu açık ama kendimiz aletlerde eğleniyoruzhoca çaya gitmiş hehe
oyyyy ellerinize sağlık kuzum afiyet olsun hepinize
cnm birkaç konum var hepsi ayrı başlıklı benzer amaçlıbiraz farklılık olsun diyorum ,iri de 2021 e fit girelim mesela
aynen her yerde artmış cnm yeni kiraya çıkacaklar için daha zor tabi
Felaket arttı hem de, gerçi her yer artmıştır
Ben m.ö takim kaptaniydim hep aktiftim ama hep siskoydum
Ahahah benimde var hepte 70den geriye dusuyorumla ilgili hala 70lerde olmanın ironisi
Ezogelin çorbasikızlar fırında beşamel soslu mantarlı tavuk, tavuklu mantarlı ya da kıymalı sebzeli fırın makarna, sulu köfte, hasanpaşa köfte, islim kebabını ana yemek olarak yapabilirsiniz. yanına pilav, salata, yoğurtlu meze, baştan da domates ya da tarhana çorbası ya da sebze çorbası. tatlı olarak da magnolia ya da cevizli çilekli güllaç yapabilirsiniz
Annem bugün baklava yapti benim icin cook tehlikeliacıktım
Ah 30 tane yemezsin dimiAnnem bugün baklava yapti benim icin cook tehlikeli
ucundan eccük ye nolcükAnnem bugün baklava yapti benim icin cook tehlikeli
Ucundan yerim de benim korkum 30 tane yemekucundan eccük ye nolcük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?