- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
Mutlu pazarlar canım
Mutlu pazarlar Fulyacim
Hosgeldiniz isterseniz burda devam edebilirsinizNorth River teşekkürler. Detoksla başlayıp zayiflamak istiyorum. Hep yazin kilo veren, kışın alan biriydim. Emzirme dönemi tamamen bitince yediklerimi kisabilecegimi düşünüyorum. Hedefim Eylül e kadar 10 kilo verebilmek..
Hsftasonu yoğun bir şekilde iftara davetli oluyorum ama bugün de annemleri iftara çagirdim
Ne yemek yapcam diye düşünüyorum
Geçen hafta pazar kaynanamgili çagirdiydim .
kızlar fırında beşamel soslu mantarlı tavuk, tavuklu mantarlı ya da kıymalı sebzeli fırın makarna, sulu köfte, hasanpaşa köfte, islim kebabını ana yemek olarak yapabilirsiniz. yanına pilav, salata, yoğurtlu meze, baştan da domates ya da tarhana çorbası ya da sebze çorbası. tatlı olarak da magnolia ya da cevizli çilekli güllaç yapabilirsinizBaya yoğunsun canım bende salı kayınvalidemi çağıracağım Allah nasip ederse bakalım kayınvalidemle eltm ve görümce mi de çağırıyorum aynı anda salıdan sonra artık misafirim olmaz bende ne yapsam diye düşünüyorum valla
Galiba
Birde ıvır zıvır getirmişler, canları ne çekiyorsa almışlar.
Hepsini açtırmadım, iştahları kapanmasın diye, genede yiyemediler, kikirdeyip yattılar. Bugün lokanta sözüm var, kendilerini değerli hissetsinler, oruç tutmaya heveslensinler
Teşekkür ederim, hosbuldukHosgeldiniz isterseniz burda devam edebilirsiniz
Afiyet olsun busracim gecmis olsun❤Selam
Bugun niyetlendim biraz başım tuttu. İnşalah alışırım kolayca tekrar..
Dünkü menüm (16 nisan)
Sabah 11.30
2 dilim ekmek, tavada kaşarlı yumurta
Nescafe,3 4 zeytin
18.30(parktan gelince bayilcak gibiydim)
5 6 çubuk kraker
3 4 buskuvi
1 gofret
20.00
5 tavuk köftesi
1 domates
Ayran, çeyrek kepek ekmeği
@B O Z AZipzip- Cordelia
kızlar fırında beşamel soslu mantarlı tavuk, tavuklu mantarlı ya da kıymalı sebzeli fırın makarna, sulu köfte, hasanpaşa köfte, islim kebabını ana yemek olarak yapabilirsiniz. yanına pilav, salata, yoğurtlu meze, baştan da domates ya da tarhana çorbası ya da sebze çorbası. tatlı olarak da magnolia ya da cevizli çilekli güllaç yapabilirsiniz
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim, hosbulduk
Hepsinide cok severim canim istedi ahahahohhh harika canım fikirler için sağol
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun busracim gecmis olsun❤
Ya canım ahaha :))25 bin okudum önce.
Ahaha yoo ben sevmiyorum ahahaBen olumlama yaparak verdim kiloları. Hatırlattığın iyi oldu. Sağlıklı fit sportif çok tatlı bir hatunum. Sağlıklı beslenmeyi cok seviyorum.
Canım dün ben de yapmadım zorlama bir tane yap devam ederiz :) arada boşluklar verebiliriz sonuçta . Keyif alalım yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?