Orası neresiydi ya unuttum galiba burası buzzz pilatese gidecektim , gidemedimHava tam yürüyüş havası
Merhaba canim ❤Canlar merhaba
Ortaokuldayken babam oruç başı bana para vermişti. Sonra bayramda istediğim bir şeyi almıştım yıllar yıllar geçti hala aklımda . Umarım torunlarin içinde güzel anılar birikiyordur .Galiba
Birde ıvır zıvır getirmişler, canları ne çekiyorsa almışlar.
Hepsini açtırmadım, iştahları kapanmasın diye, genede yiyemediler, kikirdeyip yattılar. Bugün lokanta sözüm var, kendilerini değerli hissetsinler, oruç tutmaya heveslensinler
Istanbul :)Orası neresiydi ya unuttum galiba burası buzzz pilatese gidecektim , gidemedim
benim de regl gelmedi oruçluyum başım zonkluyor hafiftenİyiyimsen nasilsin
Bugün oruçluyumda biraz sarsıldım
burası da kapalı. genel olarak öyle olacakmış hava.Selammm.. bugün hava çok kapalı. Evde içim daraldı resmen
Ağzını yerim ben bunun . Böyle sıka sıka seveceksin
Selam canimSelammm.. bugün hava çok kapalı. Evde içim daraldı resmen
Kaptan doğrumu 2000 çal mi aldınZipzip- @Cordelia North River
Dün ki menüm.
Benzeri besinleri yazıyorum. Çikolata markası vb farklı. Erişte köy usulü diil, ıspanaklı yumurta diil de otluydu. tam adını bilmiyorum. Sütlaç bir kase ama büyüktü, gibi gibi. İki gündür eskiye göre fazla yedim ama güçten düşüyorum. Kâbus gördüm, uykum da kaçıyor . Yapacak bir şey yok, yicem biraz (yorum açısından açıkladım)keyfi diil ve tıka basa doymadım
Yeşil çay içiyorum bazen ama yazıp hesaplamakla uğraşmıyorum. 3 kalori biri. Türk kahvesi ve soda da içtiğim oluyor. Eskiden siyah çayı da yazardım. Yalan olmasın. O tip içecekleri yazmiyorum
Çok güzel cnm her şey var, demir için de pekmez yesen
Hoşgeldin canımDetoks arayan ben doğru yerde miyim acep?
Bence de olur kesinlikle yaparsın sende verince korumaya çalışalim dostum ya o kadar emek veriyoruz
Çok sağoldaha küçükler
Selam canımCanlar merhaba
Ellerine sağlık canımmmSelamlarütü yapıldı, nevresimler değişti, duşa girip akşama meze yapacağım iftara annemlere gideceğiz eli boş gitmeyim
Tam ortalarda gelince sinir oluyorum bende yabenim de regl gelmedi oruçluyum başım zonkluyor hafiftengelse de rahatlasam
Kapalı havaları hiç sevmiyorumburası da kapalı. genel olarak öyle olacakmış hava.
Bende kvye gitcez saniyodum iptal oldu yemeğe giriştimSelamlarütü yapıldı, nevresimler değişti, duşa girip akşama meze yapacağım iftara annemlere gideceğiz eli boş gitmeyim
Sevindin demi sevindinBende kvye gitcez saniyodum iptal oldu yemeğe giriştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?