Genelde arttı da, Ümraniyede uygunken arttı sanıyorum, diğer yerler yüksekken yükseldiFelaket arttı hem de, gerçi her yer artmıştır
Gelmedi.ay aypare mi gelmiiiş
Gelmedi.ay aypare mi gelmiiiş
Şşş sessiz ol.Ahaha yoo ben sevmiyorum ahaha
Teşekkürler kaptanım
Bende normalde içmemde diyetisyene başladım canım o verdiği için içiyorum. Dikkat ediyorum şükürBen 1 tane sahurda ancak iftardan sonra mayisiyorum hiç aklıma gelmiyor
Sağol canimcim
Sağol canim çok şükür iyiyim
benimde bitti bi ara taktım çabuk doluyor Allahtan
Tanıdığım denedi hiçbir faydası olmadı beynin obezse mide ameliyatı sonrası bile yeniden alan onlarca kişi var
Teşekkürler canım
Başaracağız kaptanımSelâm kızlar, 14 bildirim ve bakamayabilirim bu sefer. Yarın sabahtan bakicam. Çocuklar hiç durmuyoannem de sinirlenmeye başladı bu sefer hadi kırmızılarim, başarıcaz inşaallah. Adım ben çok atamıyorum çünkü ya oğlum ayağımda, ya da kızımla full oyun oynuyorum. O yüzden ayakta durma olayım az oluyor. Gün iicnde sakın bı an bulursam, çocuklara bakarak hızlı hızlı adım atıyorum ki, sakın durma olayları çok az. Ayağımda veya oyun oynatirken teli göstermeden mesaj atma fırsatım oluyor. Mücadeleyi elden bırakmıyorum şükür. Kızıma , aa bak kızım ne varmıs diyip, oğluma da dur bak ne dicem vb diyip , bı ona bı ona koşup adım atma fırsatım anca oluyor. Bugün ki adimlarin nerdeyse yarısını saat 9 dan sonra zorla attim. Zorunlu diye. Zaten Pertim çıkmış, işte Allah hepimize kolaylık versin kızlar. Kısa yazip çıkacaktım güya sabah yine etiketlere devamke, güzelce sporlara devam edelim ve akşam yuklenmeyelim lütfen. Hadi canlarım görim sizi. Bu mesaj herkese ama tabi takımımi da etiket yapayım.Öptüm
Hedef60kgolmak başarıcaz
Aomine Daiki spor ve iyi beslenme bir arada
@sara_28 sana güveniyorum
North River bir tık daha aktif olabilir misin rica etsem birlik olmaya ihtiyacımız var
@Kinoalihatun bir tık aktiflik
@Kendinin en iyi hali ol hadi iyi bir başlangıç, gelsin adımlar ve güzel menüler
Amine Busra bu hafta yüksek enerji
@fesang ikizim beni bırakmaz ki
@Manier ya yapamadım şuan pardon etiketi spor ve menüler iyi eminim
@Suskunkardelen hamiş
Bu sefer özel mesajla aticam valla. Yeşil kaptanlıkta ortaya yazmıştım@B O Z A
@erenmothers
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok
-oruc olmayanlar sabah
-oruc olanlar 2-3 arasi
-oruc olup çalışanlar isten gelince tartılabilir
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
Hedef60kgolmak
Afiyet olsun. Size iyi eğlenceler dileriz.Galiba
Birde ıvır zıvır getirmişler, canları ne çekiyorsa almışlar.
Hepsini açtırmadım, iştahları kapanmasın diye, genede yiyemediler, kikirdeyip yattılar. Bugün lokanta sözüm var, kendilerini değerli hissetsinler, oruç tutmaya heveslensinler
Yesil kaptanlar ortaya yaziyor zatenBu sefer özel mesajla aticam valla. Yeşil kaptanlıkta ortaya yazmıştımkimseye söyleme sakın
Bende niyetlendim bugun denk geldik senleBenim bitti artık bugün orucluyum .
Anneme gidiyorum desemYarın pazartesi tartii günü akşam az yiyin:)
Valla bende çok açlık hissediyorum şuanAnneme gidiyorum desem
ben de 3.günü yapicammmO zaman bugün 3. Günü yapıyoruz di mi?
AA ben de bütün kaptanlar diye düşündüm pardon. Sonuçlar açıklanınca da ayrı söylemene gerek yok ki , boza pazartesi şu kiloda mıydı dicenYesil kaptanlar ortaya yaziyor zaten
Kimseye soylemem sonuclar aciklanana kadar
Ay senin nickini her okudugumda canım tatlı cekiyor :)canım olursun zaten 4-5 kilon vardır
tamam tatli kis
Hii yap bakalım memnun kalacak misin merak ettim :))Yarım saat tüm vucudunu titretiyorlar. 2,5 saat yürmüş gibi oluyormuş vücudun. Kilo için değilde incekme için tercih ediliyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?