- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hiç sormaNe güzel işte, düşünceli eş
İnşallah canım inşallah sagliklica geçirelim günleriSana da nasip olsun canım. Benim ki yakın ama okul vs eskisi kadar görüşülmuyor
AynenChedarice nabersin kuzum
Tahin, pekmezi severim, kilo yapıyor diye yiyemiyorum.Çok güzel cnm her şey var, demir için de pekmez yesenkırmızı eti sevmior olabilirsin ben zorla yerim ,ciğer severim aslında ama dışarıdan hazır pişmiş söylemeye bile üşenirim tavuk daha kolay gelior
Hoşgeldin canım
Akşama kadar tatlının içinde değilmiş gibi hemdeEsinde ki bu tatli aşkı
İnşallah bendeniz bu hafta veririm iki haftadır regldi yeniden oruca başlamak bi eksi göremedimAynenChedarice seni unuttum sanma, kaptanlıktan yoğunum. 80 kusurlerde beraberdik. Şimdi 77 kusurle eslestim North River bı dahakine Kinoalihatun ama bu hafta kilo iyi verirse ben North River ile devam
Allah ım
İnşaallah. Bence verirsin mantıken. Geçen sabittin ya da 100 gram artı miydi?İnşallah bendeniz bu hafta veririm iki haftadır regldi yeniden oruca başlamak bi eksi göremedim
EvetNick mi değiştiriyorsun
çok mu uzakta cnbmOyy ne güzel git ye ben de özledim annemi
Vegani boşver. Eti sevmiyor musun
Cheesecake mi dokunmayın diyorsun yani fitcheesecake bari yap daha kısa
resmi değiştridim sağlıklı versiyon koydum heheÇok kötüsün ahahah
Ne anladim bu iştenOzellikle demiyorum ama tarti resimlerini paylasiyorum ve tabloda kilolar yaziyor
Cheesecake ve tiramisu çok severim ben.çok mu uzakta cnbm
resmi değiştridim sağlıklı versiyon koydum hehe
İyiyim, 1 kilo almışımChedarice nabersin kuzum
Yediklerine gore +100 iyisin benceNe anladim bu iştenamannn yandım pazartesi zaten. İki gündür artı 100 üm
Ahaha 8 -9 saatlik mesafeçok mu uzakta cnbm
resmi değiştridim sağlıklı versiyon koydum hehe
Oruç bana çok yaradı ya, şükür çok iyi gittim. Çünkü tüm gün yemiyoruz, bı öğün akşam da yüklenmiyorum oluyor.İyiyim, 1 kilo almışımoruç tutmamak yaramadı bana arife gününe kadar, çoook çook dikkat edicem (dedi ve iftarda güllaç yedi )
Sen nasılsın?
Çok bitkinim ya hiç kımıldayacak halim yok.
İşte bu beYediklerine gore +100 iyisin bence
Bugun dikkat edersen yarin guzel bir eksi gelir
annende ne var menüdeAnneme gidiyorum desem
Moralini bozmadan devam et canim bence yarin eksi gelecekİşte bu beama yarın iyi olmayacak bu sefer, hissediyorum. 100 gram inersem, o moralle 1 kg veririm cumaya kadar.yarin 100 gitmesse bittim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?