- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Evett ya güzel oldu bu hafta belli mi kuzum
Bendeacıktım
Anneler döktürüyor bugünAnnem bugün baklava yapti benim icin cook tehlikeli
Kaşındın yaniAni bir kararla ben çağırdım
Bende bu sene çok acıkıyorum ve iftarda cok yiyorum neden böyle diye düşünürken anladım kızım memeye yapıştı geçen senede emiyordu ama bu sene iligimi sömürüyor derler ya öyle. 10dk bir meme meme birde bitirene kadar emiyor iki çekip gitmekte yokValla bende çok açlık hissediyorum şuan
Canım ben senden bı 3 4 gün önce başlamıştımO zaman bugün 3. Günü yapıyoruz di mi?
Karar verdin miBu akşam burada boza ismi olmayacak
Nick mi değiştiriyorsunBu akşam burada boza ismi olmayacak
Ozellikle demiyorum ama tarti resimlerini paylasiyorum ve tabloda kilolar yaziyorAA ben de bütün kaptanlar diye düşündüm pardon. Sonuçlar açıklanınca da ayrı söylemene gerek yok ki , boza pazartesi şu kiloda mıydı dicenyazıp geçmek en iyisi amann şakasına takılıyoruz işte
raw vegan çizkek koyayım bari haha :-DAy senin nickini her okudugumda canım tatlı cekiyor :)
Hayır sabah saat 11 kusurlerden itibaren hakkım vardı ama düşünüyorumKarar verdin mi
Oyy ne güzel git ye ben de özledim annemiAnneme gidiyorum desem
Vegani boşver. Eti sevmiyor musunraw vegan çizkek koyayım bari haha :-D
Cheesecake mi dokunmayın diyorsun yani fitcheesecake bari yap daha kısaraw vegan çizkek koyayım bari haha :-D
Esinde ki bu tatli aşkıSevgili eşim henüz gelmedi aramış geç kalacağım biraz diyor niye peki niye 1saat uzaktaki yere taze lokma almaya gidiyor hemde hiç üşenmeden
Ne güzel işte, düşünceli eşSevgili eşim henüz gelmedi aramış geç kalacağım biraz diyor niye peki niye 1saat uzaktaki yere taze lokma almaya gidiyor hemde hiç üşenmeden
Çok mutlular, acıktılar, oyalamasınlar diye oyunlar oynuyoruz.Ortaokuldayken babam oruç başı bana para vermişti. Sonra bayramda istediğim bir şeyi almıştım yıllar yıllar geçti hala aklımda . Umarım torunlarin içinde güzel anılar birikiyordur .
Sana da nasip olsun canım. Benim ki yakın ama okul vs eskisi kadar görüşülmuyorOyy ne güzel git ye ben de özledim annemi
Çok kötüsün ahahahraw vegan çizkek koyayım bari haha :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?