Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oruç bana çok yaradı ya, şükür çok iyi gittim. Çünkü tüm gün yemiyoruz, bı öğün akşam da yüklenmiyorum oluyor.
Oruç tutarkenben de çok iyiyim. Bnm sorunum zaten atıştırma yapmak sürekli oruç onun önğne geciyor, sahur ve ifyar da gayet sakin yiyiorum

Sevgili eşim henüz gelmedi aramış geç kalacağım biraz diyor niye peki niye 1saat uzaktaki yere taze lokma almaya gidiyor hemde hiç üşenmeden
seninki de tatlı aşığı herhalde sizde her zaman bir-iki çeşit tatlı oluyor sanırım

Oruç tutarkenben de çok iyiyim. Bnm sorunum zaten atıştırma yapmak sürekli oruç onun önğne geciyor, sahur ve ifyar da gayet sakin yiyiorum
Anladım. İşte o zaman daha zor. Sabredip 2-3 gün dikkat etsen. Zaten öbür gün istesen de yiyemezsin ki, akşama kadar beklemek zorunda kalıcan ve kilolar takir takir gidecek. Ben de ondan vermişken daha zorladım kendimi. Ramazan dışında zorlasam da olmuyordu benim böyle

İyiyim, 1 kilo almışımoruç tutmamak yaramadı bana arife gününe kadar, çoook çook dikkat edicem (dedi ve iftarda güllaç yedi)

Sen nasılsın?
iyiyim canım sağol 1 kilo 1 haftada mı kuzum

kız yiceğni yemişin zaten
ay evet çok güzeldi şimdi de evde bazını hazırlayıphazır mango suyu katabilirsin cnm ya da markette satılıyor bi gün alcam ben de
Ahaha 8 -9 saatlik mesafe
Pandemi oncesinde kışları vs benimle oluyorlardı 2 senedir ben de istemiyorum gelmelerini. İstanbul daha riskli ve zor onlar için. İyi olalım da inşallah kavuşmaları olur
inşallah daha güzel günlerde çok yakında beraber olun cnm bnm
168000. Mesaj tebrikler tatlım.
takip ediyodum bu sefere ama 2 dk gittim kaçırdım

Detoks arayan ben doğru yerde miyim acep?
Yer doğru canım da her karşına çıkan insan senin için doğru mu onu bilemem
Hoş geldin annem.
Ben Meryem 26 buçuk yaşında çıtır olmaya heves eden bir hatunum.
İki oğlum bir eşim var. Antalya' da yaşıyorum. İdeal kilona birlikte ulaşma ümidiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…