Oruç tutarkenben de çok iyiyim. Bnm sorunum zaten atıştırma yapmak sürekli oruç onun önğne geciyor, sahur ve ifyar da gayet sakin yiyiorumOruç bana çok yaradı ya, şükür çok iyi gittim. Çünkü tüm gün yemiyoruz, bı öğün akşam da yüklenmiyorum oluyor.
NedenBu akşam burada boza ismi olmayacak
Tamam, Allah razı olsun.Moralini bozmadan devam et canim bence yarin eksi gelecek
seninki de tatlı aşığı herhaldeSevgili eşim henüz gelmedi aramış geç kalacağım biraz diyor niye peki niye 1saat uzaktaki yere taze lokma almaya gidiyor hemde hiç üşenmeden
canım eşin pastanede mi çalışıyordu?Akşama kadar tatlının içinde değilmiş gibi hemde
168000. Mesaj tebrikler tatlım.Sana da nasip olsun canım. Benim ki yakın ama okul vs eskisi kadar görüşülmuyor
Anladım. İşte o zaman daha zor. Sabredip 2-3 gün dikkat etsen. Zaten öbür gün istesen de yiyemezsin ki, akşama kadar beklemek zorunda kalıcan ve kilolar takir takir gidecek. Ben de ondan vermişken daha zorladım kendimi. Ramazan dışında zorlasam da olmuyordu benim böyleOruç tutarkenben de çok iyiyim. Bnm sorunum zaten atıştırma yapmak sürekli oruç onun önğne geciyor, sahur ve ifyar da gayet sakin yiyiorum
Iftara ne var? Açım ben.
Kader arkadaş misin bilmiyom kilolarımız boylarımız aynıBende niyetlendim bugun denk geldik senle
iyiyim canım sağolİyiyim, 1 kilo almışımoruç tutmamak yaramadı bana arife gününe kadar, çoook çook dikkat edicem (dedi ve iftarda güllaç yedi )
Sen nasılsın?
kız yiceğni yemişin zatenHedef60kgolmak nickine baktıkça tatlı krizine giriyorum. Cheesecake zaten bayılırım da. İce tea olarak da bir zamanlar sadece icetea mango vardı yeşil kutu, hatırlar mısın? Ondna sonra ice tea içmeyi bıraktım.
inşallah daha güzel günlerde çok yakında beraber olun cnm bnmAhaha 8 -9 saatlik mesafe
Pandemi oncesinde kışları vs benimle oluyorlardı 2 senedir ben de istemiyorum gelmelerini. İstanbul daha riskli ve zor onlar için. İyi olalım da inşallah kavuşmaları olur
takip ediyodum bu sefere ama 2 dk gittim kaçırdım168000. Mesaj tebrikler tatlım.
Yer doğru canım da her karşına çıkan insan senin için doğru mu onu bilememDetoks arayan ben doğru yerde miyim acep?
Yer doğru canım da her karşına çıkan insan senin için doğru mu onu bilemem
Hoş geldinannem.
Ben Meryem 26 buçuk yaşında çıtır olmaya heves eden bir hatunum.
İki oğlum bir eşim var.Antalya' da yaşıyorum. İdeal kilona birlikte ulaşma ümidiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?