Hmmm olabilir ikiz. Neyse her yer yüksek heheheGenelde arttı da, Ümraniyede uygunken arttı sanıyorum, diğer yerler yüksekken yükseldi
Sigara bırakma için miydi? Üffff iki ucu çoklu değnek resmenSelam kızlar. Çok keyifsiz hissediyorum kendimi, gelemedim buralara bütün gün. Kullandığım ilaç etkisini göstermeye başladı sanırım, gün boyu çamaşır suyuna maruz kalmışım gibi bir hissiyat, tatsızlık var ağzımda. Bu durum yememe de etki ediyor, sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum o kötü tat gitsin diye. Kullandığım ilaç aslında antidepresan olduğu için tek doz başlanıyor tedaviye, bugün çift doza geçtim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum ya
Aminnnnn cümlemizeAllahim şu mübarek günlerin yuzu suyu hürmetine şu kulunun nefsine hakim olmasını nasip eyle . Yarın tartı var
Neresi şans kız bunun pasta çok sevmem ama kukiler ömrümü yiyoroooo şanslısın o zamanhergün eve pasta getiriyordur
Yok canım yapıp yapıp getiriyor. Ama misafir gelecekse açma vs yaptırıyorumAy ne güzel evde sık sık pasta yapıyor musunuz
Canim bir hafta seni zorlar inşallah alışır bunyen zamanlaSelam kızlar. Çok keyifsiz hissediyorum kendimi, gelemedim buralara bütün gün. Kullandığım ilaç etkisini göstermeye başladı sanırım, gün boyu çamaşır suyuna maruz kalmışım gibi bir hissiyat, tatsızlık var ağzımda. Bu durum yememe de etki ediyor, sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum o kötü tat gitsin diye. Kullandığım ilaç aslında antidepresan olduğu için tek doz başlanıyor tedaviye, bugün çift doza geçtim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum ya
Ya çok güldüm şuna 1 eşim var ahahahYer doğru canım da her karşına çıkan insan senin için doğru mu onu bilemem
Hoş geldinannem.
Ben Meryem 26 buçuk yaşında çıtır olmaya heves eden bir hatunum.
İki oğlum bir eşim var.Antalya' da yaşıyorum. İdeal kilona birlikte ulaşma ümidiyle.
Antidepresan bı 15 gün sarsıyor canimSelam kızlar. Çok keyifsiz hissediyorum kendimi, gelemedim buralara bütün gün. Kullandığım ilaç etkisini göstermeye başladı sanırım, gün boyu çamaşır suyuna maruz kalmışım gibi bir hissiyat, tatsızlık var ağzımda. Bu durum yememe de etki ediyor, sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum o kötü tat gitsin diye. Kullandığım ilaç aslında antidepresan olduğu için tek doz başlanıyor tedaviye, bugün çift doza geçtim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum ya
haftasonları dışarı çıkmıyorsan evde pek ilerlemiyor. benim de iş günleri adımlarım iyi oluyor.Adım hala 1900 perde evde yarım saat yuruyecegim
Dimi ya yürüyüş yapacaktim hava buz gibihaftasonları dışarı çıkmıyorsan evde pek ilerlemiyor. benim de iş günleri adımlarım iyi oluyor.
Ben de çıkmak istedim ama çıkamadımDimi ya yürüyüş yapacaktim hava buz gibi
Haftaya artık :)Ben de çıkmak istedim ama çıkamadım
Niye haftaya kız yarın da çıkarızHaftaya artık :)
Doktorlar 7 hafta devam diyor. Bahsettiğim ilaç sigara bırakmaya yardımcı ilaç. 2 ay kullanacağım en az. Şu an araf bölgedeyim, sigara içebiliyorum ama tat alamıyorum. İleriki safhada tiksinme kısmı gelecek. Sanırım o zaman yoluna girecek.ne kadar daha kullanacaksın canım ilacı inşallah anlık bir durumdur devam etmez bu şekilde
Evet kuzum. Sağlıklı şeyler atıyorum ağzıma. Kar zarar yapınca ‘yemişim artı bir kaç kiloyu’ diyiveriyorumSigara bırakma için miydi? Üffff iki ucu çoklu değnek resmen
Bende öyle düşünüyorum canım. Şu tiksinme kısmı gelince rahatlarım sanki.Neresi şans kız bunun pasta çok sevmem ama kukiler ömrümü yiyor
Yok canım yapıp yapıp getiriyor. Ama misafir gelecekse açma vs yaptırıyorum
Canim bir hafta seni zorlar inşallah alışır bunyen zamanla
Yani sigarayı bırakma amaçlı kullandığım için, psikolojik etkilerinin ve uyku halinin olmamasına şükrediyorum. Deneyip göreceğiz bakalım.Antidepresan bı 15 gün sarsıyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?