- 31 Temmuz 2020
- 20.456
- 60.410
- 598
yaa minnoşlar Allah kabul etsin hayırla dualarınız kabul olsun inşallah, hayırlı evlatlar olsunlar uzun sağlıklı huzurlu ömrünüz olsun hep beraberAmin kuzum
Tuttular, bugün çok keyifli bir gün geçirdiler, çok mutlu oldular
Dukanımı nasıl hatırlıyorsun yahu hahahahaCanım sen de iyi ki döndün mesajıma,ben de teşekkür ederim
burası gerçekten aktif ve çok sıcak insanlar var hemen ısınırsın
@Zipzip-Cordelia can kaptişlerimiz 5.takımdaydık balpamukla beraber,en son eylülde gelmişti döndü
ay ay hadi inşallah canım benim hedefine ulaşırsındukan mı yapacaksın
burada 4 takım oluyor cnm ilk sayfada yazıyor bi incele derim
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 büyük kase salata
2 yk pirinç 2 yk bulgur pilavı
1 kepçe et kavurma
Su 2lt
---_---_---_---_----_------_-----_-----_-----_-------_----
Pazar menüsü
Sahur
1 küçük dilim pide
1 tatlı kaşığı labne
1 yumurta
İftar
1 kase kıymalı şehriye çorbası
1 kase salata
2 küçük içli köfte
4 YK fırında et yemeği
1 tatlı kaşığı fisitk ezmesi
2 hurma
1 küçük dilim peynirli börek
Misafirlik olunca herşeyden yemek istiyorum
Sade Türk kahvesi içtim
Su 2lt
@Zipzip-erenmothers @DombiliKus
Canım biz herkesi bin yıldır tanıyor gibi davranıyoruz. Hatta bir üye gelip bu ne laubalilik dedi.Hosgeldin.
gitsin o zaman kraliyet diyetisyeninden yardım alsın ahahaGaliba.
canım benim çok sevindimDukanımı nasıl hatırlıyorsun yahu hahahahaEski dukancılardan da bir ben mi kaldım acaba bana dukan işlemiyor valla artık Bünyem o kdr alışık ki protein beslenmesine. Ben app storedan bir uygulama indirdim orda çeşit çeşit diyetler var. Hızlı zayıflama diyeti diye bir şey var en azından 1 hafta onu yapayım diye düşünüyorum. Ayarladım diyeti ve yarın 1. Gün listesini öne aldım. Adımları da sayıyor program iphone ile senkronize valla çok beğendim. Reklam sayılmıyorsa ilerleyen zamanlarda paylaşırım sizinle de programı. Yeni program sanırım yemek tarifleri de var çok beğendim motive etti beni. Şimdilik oradan seçtiğim diyetle başlıyorum.
Yarın ilk sayfayı bir okuyayım.
Şimdi yatacağım çünkü yarın okulun tatil sonrası ilk günü. Kızım okula gidecek 6’da kalkıyoruzNasıl kalkacağım bilmiyorum stresle yatacağım valla
Yarın tartılıp kilomu da yazarım, ilk sayfayı da okurum.
Şimdilik iyi geceler hepinize. Ve sizi bulduğuma çok mutlu oldum
Allah kabul etsin canım, yat uyuSelamlar
Bugüm annemleri iftara agirladık şimdi teravihe gitmek için erken gitti
Ama ben bittim
5 bini geçti
Uyumak istiyom direk yaaa
Hepsini yaptım Çok şükür
İyi geceler tatlimİyi geceler Maviş kuşlariyi geceler Kırmızı güller iyi geceler yeşil çiçekler iyi geceler Sarı prensesler ve iyi geceler tüm Masterfit güzelleri.
iyi geceler napolitan makarnammİyi geceler Maviş kuşlariyi geceler Kırmızı güller iyi geceler yeşil çiçekler iyi geceler Sarı prensesler ve iyi geceler tüm Masterfit güzelleri.
İsim anası hiç anilmamisteşekkür ederim, ben de alışmışım hiç yadırgamadım
Yok yok olur mu hiçsaçını mı boyattın şekerim
aaa ilk defa duyuyorum canım
iyi geceler kuşum
aşkolsun biz çile miyüüüüzzzzzz
iyi geceler fit hatun :)
Balpamuk ben anımsayamadim kuzumHedef60kgolmak
Çok teşekkür ederim iyi ki yazdın!herkesler buradaymış aslında
Nickler değişmiş olabilir ama benimki değişmedi. Beni tanıyanlar el kaldırsınBuralarda mısınız arkadaşlar bir ses verin de ısınayım takıma
İyi geceler maviş kuşların balıİyi geceler Maviş kuşlariyi geceler Kırmızı güller iyi geceler yeşil çiçekler iyi geceler Sarı prensesler ve iyi geceler tüm Masterfit güzelleri.
aynenn gece kahvelerimiz vardıYok yok olur mu hiç
Zeynoşsuz gecelere ben gece demem de ondan
iyi geceler mavi kuşşşşİyi geceler hayırlı sahurlar canlarım
Seve seve alırız kızlar zaten hacim olarak bayağı küçüldü yerimiz bol rahat sığarsin tatlım.Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Yarın Ay küçülen faz a geçiyor. Küçüken Ay fazında Diyete başlamak sonuca ulaşmayı kolaylaştırır. Hadi inşallahBu sefer niyetlendim bende. Yarın başlıyorum
Eveeet kahve kokulum tekrar gelir inşallah.
Evet ya ...Canım biz herkesi bin yıldır tanıyor gibi davranıyoruz. Hatta bir üye gelip bu ne laubalilik dedi.Hosgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?