Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dukanımı nasıl hatırlıyorsun yahu hahahaha Eski dukancılardan da bir ben mi kaldım acaba bana dukan işlemiyor valla artık Bünyem o kdr alışık ki protein beslenmesine. Ben app storedan bir uygulama indirdim orda çeşit çeşit diyetler var. Hızlı zayıflama diyeti diye bir şey var en azından 1 hafta onu yapayım diye düşünüyorum. Ayarladım diyeti ve yarın 1. Gün listesini öne aldım. Adımları da sayıyor program iphone ile senkronize valla çok beğendim. Reklam sayılmıyorsa ilerleyen zamanlarda paylaşırım sizinle de programı. Yeni program sanırım yemek tarifleri de var çok beğendim motive etti beni. Şimdilik oradan seçtiğim diyetle başlıyorum.
Yarın ilk sayfayı bir okuyayım.
Şimdi yatacağım çünkü yarın okulun tatil sonrası ilk günü. Kızım okula gidecek 6’da kalkıyoruz Nasıl kalkacağım bilmiyorum stresle yatacağım valla
Yarın tartılıp kilomu da yazarım, ilk sayfayı da okurum.
Şimdilik iyi geceler hepinize. Ve sizi bulduğuma çok mutlu oldum

Afiyet olsun canım

Canım biz herkesi bin yıldır tanıyor gibi davranıyoruz. Hatta bir üye gelip bu ne laubalilik dedi. Hosgeldin.

Ben demem yıllardır alışkınım buranın tarzına. Şimdiye kadar ki tüm gruplarım hep çok aıcak, samimi insanlardan oluşuyordu. Buranın da aurası çok pozitif ve canlı. Bayıldım! Mutlulukla karşılarım.

gitsin o zaman kraliyet diyetisyeninden yardım alsın ahaha

canım benim çok sevindim merak ettim aslında simgesini,ilk kelimesini versen hatırlıyoruum protein diyetlerini tamam cnm iyi geceler ,6 da kalkmak zor Allah kolaylık versin
yarın bekliyoruz sizi balpamuk hanıım
biz de mutluyuz cnm

Balpamuk ben anımsayamadim kuzum elimi kaldiramadim ama geç olmadan tanışalım
Tekrar hoş geldin.

Seve seve alırız kızlar zaten hacim olarak bayağı küçüldü yerimiz bol rahat sığarsin tatlım. Diyetin hayırlı olsun. Bol eksili haftalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…