- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
Tamamdır kaptanım@B O Z A
erenmothers
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok
-oruc olmayanlar sabah
-oruc olanlar 2-3 arasi
-oruc olup çalışanlar isten gelince tartılabilir
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@Beth18
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
sidelya
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
Hedef60kgolmak
Nick değişmiş ben de bu kim diyorum kaptanımAynen @Chedarice seni unuttum sanma, kaptanlıktan yoğunum. 80 kusurlerde beraberdik. Şimdi 77 kusurle eslestim@North River bı dahakine Kinoalihatun ama bu hafta Kinoalihatun kilo iyi verirse ben @North River ile devam tâbi takımdaki arkadaşlara bağlı. Hep aynı arkadaşlarla takım olunmuyo
Bunları hasta halinle mı yaptın?Canikolar nassiniz
Hastalanmışken bayram temizliğini yapayım dedim cam duvar hali perde baza altı dolap içi aklınıza ne gelirse heryeri temizliyorum hoplatiyorum coooook yoruluyorum şu anda yattığım yerde bile popom ağrıyor
Biraz göz atayım bakalım sizler ne yaptınız
Evet cnm tahmin ettiğindirAnammm pastelfit olmuş
Aramıza hoşgeldin canim hatırlayamadım ama olsun tanışırız
Ben bunu nasıl kaçırdım
Gece gece neden hatırlattın ki Elhos o ses sayesinde rakibinin dikkatini dağıtıyordu
Ben bu aralar nerelerdeydim ki kim ki bu detoxcu . Geçenlerde gelen mi
Oo kolay gelsin canım benimde plan öyleydi ama misafir varken regl olunca patladı. Gerçi yavaş yavaş başlamak lazım. Koltukları yikattim, mutfak dolapları tamam , çocukların dolapları tamam, gerisi duruyor
Aleykümselam cnm
Ahaha tayt üstüne sweet ahahaaMinervacim normal eşofmanla mi hayal edicem seni onu söyle bari
34 canım nickimde yazıyor ahahahMinervacim ben de senin yaşını merak edebilir miyim
Ay yok kuzum niye kizayim ya ben temel seviye ama ileri seviyedikilerden o sesler çıkıyor ahahaKordişim bı tane ünlü tenisçi kız vardı. Her vuruşta değişik sesler çıkarırdi .ay minervacim kızmaz bana inşallah. Konu kıtlığı mi yaşıyorum mevzuyu nere getirdim. Hay Allah iyiliğimi versin ne diyim
AA ben orayı kaçırdım , asıl ben çok mutlu gelir gelmez çok sıcak karsiladiniz. Başlarda eski bir gruba dahil makta çekinmistimCanım biz herkesi bin yıldır tanıyor gibi davranıyoruz. Hatta bir üye gelip bu ne laubalilik dedi.Hosgeldin.
Sanırım reklam olmaz ama belki kurallar değişmiştir diye emin olamadım sonuçta bu grupta kilo vermeye çalışıyoruz bu da tavsiye niteliğindegitsin o zaman kraliyet diyetisyeninden yardım alsın ahaha
canım benim çok sevindimmerak ettim aslında simgesini,ilk kelimesini versen hatırlıyoruum protein diyetlerini tamam cnm iyi geceler ,6 da kalkmak zor Allah kolaylık versin
yarın bekliyoruz sizi balpamuk hanıım
biz de mutluyuz cnm
Tatlı kabaktan da yapıyorlar ona henüz alisanadim ben , klasik kabaktan çok severim . Pırasalı da çok yapılır biz deBen yaptım kabaklı peynirli acayip güzel oldu.
Bir de pırasalı pirinçli gördüm o da güzel oldu.
Aslında çok çeşidi var.
Ama püf noktası, hamuru sade bir hamur olduğu için, hazırlanan içlere yumurta kırılıyor o da çok lezzet veriyo
Ya onu da çok çok sevemedim borege yoğurt dökülmüş gibiHatta adı Boşnak mantısı işte. Ben birkaç yerde yedim ama pırasalı kabaklı vs hiç yemedim
GünaydınGrubumuzdaki bütün öğretmenleryarın okul başlıyor 2 hafta sıkalım dişimizi sonra da bayram tatili var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?