Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamamdır kaptanım
Nick değişmiş ben de bu kim diyorum kaptanım

Bunları hasta halinle mı yaptın?
Maşallah kuzum, güle güle kirlensin

Evet cnm tahmin ettiğindir

Hayırlı sabahlar diyeyim artık hava aydınlanmak üzere. Menülerm geç kaldı kusura bakmayın kaptanlarım hemen yazıyorum.

Cuma
Sahur yok
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
3 YK yoğurt

Cumartesi
Sahur
3 dilim ekmek
1 çk tereyağ, 1 çk çikolata
İftar
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk taze fasulye
3 köfte
Salata

Pazar
Sahur
1 muz
İftar
1 porsiyon iskender
Salata

Zipzip- Cordelia erenmothers

Suyu az tüketiyorum. 1- 1,5 lt civarı. Bu Ramazan diyet anlamında zor geçiyor. Buraya da fazla gelemiyorum sanırım bu da etki ediyor. Misafirler geliyor davetler oluyor irademe hakim olmak zor geliyor o Günlerde. Yarın yine misafir var. Ama böyle günlerde çok daha fazla dikkat edeceğim söz.

17 nisan menüsü

Sahur
1 haşlama yumurta
Domates salata
Çeyrek ekmekle tost
2 tk çikolata
2 tk krem peynir
Çay

İftar
1 kepçe mercimek
1 servis kaşığı nohut yemeği
Yarim servis kaşığı et sote
1 servis kaşığı pilav
El içi kadar pide
Salata ve yoğurt
Yaban mersini suyu

Ara-nescafe 2 dilim tatlı

Adimlarda tamamlanmamış görünüyor, telefonu uzerimde taşıyamadim maalesef günün büyük kısmında aklima bile gelmedi yogunlugumdan :'(

Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um

Eklentiler

• Screenshot_20220418-055645.webp
    13 KB · Görüntüleme: 29
Ay yok kuzum niye kizayim ya ben temel seviye ama ileri seviyedikilerden o sesler çıkıyor ahaha

Canım biz herkesi bin yıldır tanıyor gibi davranıyoruz. Hatta bir üye gelip bu ne laubalilik dedi. Hosgeldin.
AA ben orayı kaçırdım , asıl ben çok mutlu gelir gelmez çok sıcak karsiladiniz. Başlarda eski bir gruba dahil makta çekinmistim

Sanırım reklam olmaz ama belki kurallar değişmiştir diye emin olamadım sonuçta bu grupta kilo vermeye çalışıyoruz bu da tavsiye niteliğinde Bidiyet diye bir uygulama. İçeriği güzel geldi bana. Yıllık üyelik aldım. Diyetisyenleri döktüğüm parayı düşününce yıllık ücreti çok cüZi geldi bana

Tatlı kabaktan da yapıyorlar ona henüz alisanadim ben , klasik kabaktan çok severim . Pırasalı da çok yapılır biz de

Günaydın kizlar alttan üstten okuya okuya geldim . Canım acayip börek çekti şu anda. Anam anam canim anam baklavalık yufkadan börek yapıyor o da efsane oluyor.
Çok laubeli olayı nedir kaçırdım merak ettim ? İkizler burcuyum ben meraktan çatlarim. Özet vermek isteyen var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…