Pozitif bir hatunsun çok beğendim tarzınıBen demem yıllardır alışkınım buranın tarzına. Şimdiye kadar ki tüm gruplarım hep çok aıcak, samimi insanlardan oluşuyordu. Buranın da aurası çok pozitif ve canlı. Bayıldım! Mutlulukla karşılarım.
Minervacim normal eşofmanla mi hayal edicem seni onu söyle bariAhahha herkesin fantezisi o yönde :)) ya canım gayet ibb nin kursu :)
yoğundu bayramdan sonra gelecek sanırımEveeet kahve kokulum tekrar gelir inşallah.hasta miydi o unutmuşum.
ayyEvet ya ...
evett öyledirr baldır oooooPozitif bir hatunsun çok beğendim tarzını
Minervacim ben de senin yaşını merak edebilir miyimYa bı 3 4 sene önce daha hızlı hızlı giderdi kilolarim artık gitmiyor , gerçekten yaşın etkisi varmış . Yarın tartı günü ve kilom sabit
Başın nasıl oldu kuzumSabaha elim yüzüm şiş uyandım ödem oldu sanırım bugünde çok yoğun bir gündü hiç dinlenemedim
Özelden gönderdim tatlım.yoğundu bayramdan sonra gelecek sanırım
ayytakımlar kapanmadan mıydı cnm
evett öyledirr baldır ooooo
Hayaller mini tenis eteği, gerçekler % 100 pamuklu eşofman.Minervacim normal eşofmanla mi hayal edicem seni onu söyle bari
Amin canım, sağol güzel dileklerin içinyaa minnoşlar Allah kabul etsin hayırla dualarınız kabul olsun inşallah, hayırlı evlatlar olsunlar uzun sağlıklı huzurlu ömrünüz olsun hep beraber
Hoşgeldin canımDukanımı nasıl hatırlıyorsun yahu hahahahaEski dukancılardan da bir ben mi kaldım acaba bana dukan işlemiyor valla artık Bünyem o kdr alışık ki protein beslenmesine. Ben app storedan bir uygulama indirdim orda çeşit çeşit diyetler var. Hızlı zayıflama diyeti diye bir şey var en azından 1 hafta onu yapayım diye düşünüyorum. Ayarladım diyeti ve yarın 1. Gün listesini öne aldım. Adımları da sayıyor program iphone ile senkronize valla çok beğendim. Reklam sayılmıyorsa ilerleyen zamanlarda paylaşırım sizinle de programı. Yeni program sanırım yemek tarifleri de var çok beğendim motive etti beni. Şimdilik oradan seçtiğim diyetle başlıyorum.
Yarın ilk sayfayı bir okuyayım.
Şimdi yatacağım çünkü yarın okulun tatil sonrası ilk günü. Kızım okula gidecek 6’da kalkıyoruzNasıl kalkacağım bilmiyorum stresle yatacağım valla
Yarın tartılıp kilomu da yazarım, ilk sayfayı da okurum.
Şimdilik iyi geceler hepinize. Ve sizi bulduğuma çok mutlu oldum
ayy o bu takımda kilo vermeye gelmemiş gerçekten , yine kendi şok diyetine devam etmek istemiş bir kenarda ama kendini bıraksa mutlu olurdu :)Özelden gönderdim tatlım.
Kordişim bı tane ünlü tenisçi kız vardı. Her vuruşta değişik sesler çıkarırdi .Hayaller mini tenis eteği, gerçekler % 100 pamuklu eşofman.
Biz sonra özelde onunla sorunumuzu çözdük. Helallestik.ayy o bu takımda kilo vermeye gelmemiş gerçekten , yine kendi şok diyetine devam etmek istemiş bir kenarda ama kendini bıraksa mutlu olurdu :)
İyi geceler fezacim.Şarjım azaldı
Iyi geceler hatunlar
iyi geceler süper anneanneŞarjım azaldı
Iyi geceler hatunlar
tamam kuzum iyi olmuşBiz sonra özelde onunla sorunumuzu çözdük. Helallestik.Yanlislikla geldi sanırım iletişim kuramadık gitti canim
Anammm pastelfit olmuşHu huuuuu bende bi değişiklik yok mu
Aramıza hoşgeldin canim hatırlayamadım ama olsun tanışırızHedef60kgolmak
Çok teşekkür ederim iyi ki yazdın!herkesler buradaymış aslında
Nickler değişmiş olabilir ama benimki değişmedi. Beni tanıyanlar el kaldırsınBuralarda mısınız arkadaşlar bir ses verin de ısınayım takıma
Ben bunu nasıl kaçırdımCanım biz herkesi bin yıldır tanıyor gibi davranıyoruz. Hatta bir üye gelip bu ne laubalilik dedi.Hosgeldin.
Gece gece neden hatırlattın ki Elhos o ses sayesinde rakibinin dikkatini dağıtıyorduKordişim bı tane ünlü tenisçi kız vardı. Her vuruşta değişik sesler çıkarırdi .ay minervacim kızmaz bana inşallah. Konu kıtlığı mi yaşıyorum mevzuyu nere getirdim. Hay Allah iyiliğimi versin ne diyim
Ben bu aralar nerelerdeydim ki kim ki bu detoxcu . Geçenlerde gelen miBiz sonra özelde onunla sorunumuzu çözdük. Helallestik.Yanlislikla geldi sanırım iletişim kuramadık gitti canim
Oo kolay gelsin canım benimde plan öyleydi ama misafir varken regl olunca patladı. Gerçi yavaş yavaş başlamak lazım. Koltukları yikattim, mutfak dolapları tamam , çocukların dolapları tamam, gerisi duruyorCanikolar nassiniz
Hastalanmışken bayram temizliğini yapayım dedim cam duvar hali perde baza altı dolap içi aklınıza ne gelirse heryeri temizliyorum hoplatiyorum coooook yoruluyorum şu anda yattığım yerde bile popom ağrıyor
Biraz göz atayım bakalım sizler ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?