Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin canım

Hayaller mini tenis eteği, gerçekler % 100 pamuklu eşofman.
Kordişim bı tane ünlü tenisçi kız vardı. Her vuruşta değişik sesler çıkarırdi . ay minervacim kızmaz bana inşallah. Konu kıtlığı mi yaşıyorum mevzuyu nere getirdim. Hay Allah iyiliğimi versin ne diyim

ayy o bu takımda kilo vermeye gelmemiş gerçekten , yine kendi şok diyetine devam etmek istemiş bir kenarda ama kendini bıraksa mutlu olurdu :)
Biz sonra özelde onunla sorunumuzu çözdük. Helallestik. Yanlislikla geldi sanırım iletişim kuramadık gitti canim

Hu huuuuu bende bi değişiklik yok mu
Anammm pastelfit olmuş
Aramıza hoşgeldin canim hatırlayamadım ama olsun tanışırız
Canım biz herkesi bin yıldır tanıyor gibi davranıyoruz. Hatta bir üye gelip bu ne laubalilik dedi. Hosgeldin.
Ben bunu nasıl kaçırdım
Gece gece neden hatırlattın ki Elhos o ses sayesinde rakibinin dikkatini dağıtıyordu
Biz sonra özelde onunla sorunumuzu çözdük. Helallestik. Yanlislikla geldi sanırım iletişim kuramadık gitti canim
Ben bu aralar nerelerdeydim ki kim ki bu detoxcu . Geçenlerde gelen mi
Oo kolay gelsin canım benimde plan öyleydi ama misafir varken regl olunca patladı. Gerçi yavaş yavaş başlamak lazım. Koltukları yikattim, mutfak dolapları tamam , çocukların dolapları tamam, gerisi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…