Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Alaka arama bosver geçsin

Sağol canim hayat çok sıkıcı burda bari eğlenelim. Kırıkkale, Kırşehir, kaman hangisi:)

Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebim
Bende şuan uyutmaya çalışıyorum. Eger dalipta uyursa 2-2.5 saat uyuyor en sonunda bende ya ses yapiyorum ya direkt gidip uyandiriuorum. Birde gece geç uyuyo geç kalkinca

Hımm onu bilmiyorum, aslında hiç bilmem, eşim meraklı vitaminlere, çocuklara da hep alır. Senin de sağolsun kızın ilgileniyomuş bu işlerle

Ohooo oralara nası gelem şimdi
Bende bilmiyordum kendine alırken bizede almış sağolsun,yok hiç ihmal etmez deterjan alırken banadaa alır hep yollar.

Bak benim en sevmediğim saatler akşamüstü 5 civarıdır çünkü o saatlerde oğlum öğle uykusundan uyanirdi ve çok huysuz olurdu kaç yıl geçti üstünden hala o saatlerde içim bir garip olur
Aha benim oğlum. Bi kere de gülerek uyan be annem derdim . O kadar atarlarliydi ki 3.5dan sonra düzeldi ama hala uyusa uyansa beş karış surat yazık valla ilerde karısına yapmasa bari

Bende şuan uyutmaya çalışıyorum. Eger dalipta uyursa 2-2.5 saat uyuyor en sonunda bende ya ses yapiyorum ya direkt gidip uyandiriuorum. Birde gece geç uyuyo geç kalkinca
Hava güzel birlikte çıkarız diye erken uyuttum ama gelmeye niyeti yok galiba

Büyüyecek tabisi annesi bir bakmışsın kocaman bile olmuş.
Bide etsiz yapıyorlar ya artıkigerçide etlisinide sevmem .
Etlisini sevemedim ben ne kadar yogrulması iyi olsa da sanki içindeki koli basilleri gülümseyerek cee diyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…