Bende şuan uyutmaya çalışıyorum. Eger dalipta uyursa 2-2.5 saat uyuyor en sonunda bende ya ses yapiyorum ya direkt gidip uyandiriuorum. Birde gece geç uyuyo geç kalkinca
Alaka arama bosver geçsin
Sağol canimhayat çok sıkıcı burda bari eğlenelim. Kırıkkale, Kırşehir, kaman hangisi:)
Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebim
Bende bilmiyordum kendine alırken bizede almış sağolsun,yok hiç ihmal etmez deterjan alırken banadaa alır hep yollar.Hımm onu bilmiyorum, aslında hiç bilmem, eşim meraklı vitaminlere, çocuklara da hep alır. Senin de sağolsun kızın ilgileniyomuş bu işlerle
Ohooo oralara nası gelem şimdi
Aha benim oğlum. Bi kere de gülerek uyan be annem derdim . O kadar atarlarliydi ki 3.5dan sonra düzeldi ama hala uyusa uyansa beş karış surat yazık valla ilerde karısına yapmasa bariBak benim en sevmediğim saatler akşamüstü 5 civarıdır çünkü o saatlerde oğlum öğle uykusundan uyanirdi ve çok huysuz olurdukaç yıl geçti üstünden hala o saatlerde içim bir garip olur
Git de yatDersim bitti eve gidiyorum
O ne öyle yaaaa
Ne güzel, hayırlı evlat yetiştirmişsin ne mutlu sanaBende bilmiyordum kendine alırken bizede almış sağolsun,yok hiç ihmal etmez deterjan alırken banadaa alır hep yollar.
Hava güzel birlikte çıkarız diye erken uyuttum ama gelmeye niyeti yok galibaBende şuan uyutmaya çalışıyorum. Eger dalipta uyursa 2-2.5 saat uyuyor en sonunda bende ya ses yapiyorum ya direkt gidip uyandiriuorum. Birde gece geç uyuyo geç kalkinca
Büyüyecek tabisi annesi bir bakmışsın kocaman bile olmuş.Evet çok tatlış özleyeceğim sonra hemencecik büyüyecek.
Midem kabul etmediği halde zorla yerim o kadar severim
Kazanan takimi etkilemesi yaparım tabi
Bisicik olmaz buzdolapları iyi artıkCumartesi pişmiş kadınbudu köfte o günden beri dolapta. Yarına bozulur mu yarın yesem?
Yeterince uyuduysa uyandirirsin canim. Gecede erken uyur en azindan. Bak benimki daha uyucakta uyancakHava güzel birlikte çıkarız diye erken uyuttum ama gelmeye niyeti yok galiba
Etlisini sevemedim ben ne kadar yogrulması iyi olsa da sanki içindeki koli basilleri gülümseyerek cee diyor gibiBüyüyecek tabisi annesi bir bakmışsın kocaman bile olmuş.
Bide etsiz yapıyorlar ya artıkigerçide etlisinide sevmem .
Cumartesi pişmiş kadınbudu köfte o günden beri dolapta. Yarına bozulur mu yarın yesem?
Akşam 22 de herkes uykuda bizde bir ben zombi ayaktayımYeterince uyuduysa uyandirirsin canim. Gecede erken uyur en azindan. Bak benimki daha uyucakta uyancak
Etli hayatta yemem. Etsiz çiğ köfte delisiyim bende. Ama artik lavaşsiz daha cok seviyorum sirf marullabEtlisini sevemedim ben ne kadar yogrulması iyi olsa da sanki içindeki koli basilleri gülümseyerek cee diyor gibi
Neler yapıyorlar artık.bu ablacim
Çok sağol pastelcim,elimizden geldiği kadarıyla iyi yetiştirmeye gayret ettik hep.Ne güzel, hayırlı evlat yetiştirmişsin ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?