Bunu nasıl başardın canim
Hiç cazip gelmiyor bana nedense uzak olsun benden:))Etlisini sevemedim ben ne kadar yogrulması iyi olsa da sanki içindeki koli basilleri gülümseyerek cee diyor gibi
Marulla daha ii oluyor yaaaEtli hayatta yemem. Etsiz çiğ köfte delisiyim bende. Ama artik lavaşsiz daha cok seviyorum sirf marullab
Ah ben o saatte uyutsam bile hortlak gibi gece kalkıyorlar. Buyuk kiz 10.30dab sonra uyudu, digeri 11 30 gibi. Ben 3.30da sahura kalktim tam kuran okudum yatcam buyuk kalkti geldi koltuga yatti 5.30da. eşimi 6da kaldirdim gecirdim 6.30a dogru kucuk emmeye geldi. Hareket edip duruyorlar bu sefer uyancaklarmi diye dinlemekten ben uyuyamiyorum 7 de anca uyumuşumdurAkşam 22 de herkes uykuda bizde bir ben zombi ayaktayım
Canım d3k2 şeklinde mind viramininden bahsediyoruz diil mi ?Yok o değil kızım netten bulup almış adıda veNatura ekmeğe damlatıp hafif yağa batırarak tüketiliyor.
Valla bizimki devam ediyor 8buçuk yaşında sabah okula zar zor kaldırıyorum o kadar söyleniyor ki...Aha benim oğlum. Bi kere de gülerek uyan be annem derdim . O kadar atarlarliydi ki 3.5dan sonra düzeldi ama hala uyusa uyansa beş karış surat yazık valla ilerde karısına yapmasa bari
Artik lavaş ile yiyince sırf lavaş tadi geliyorMarulla daha ii oluyor yaaaeşim lavaşlı sever ben marulcuyum
Güllaçin çikolatalısı mükemmel ablaNeler yapıyorlar artık.
Güllacıda sevmem hiç nedense
Çok sağol pastelcim,elimizden geldiği kadarıyla iyi yetiştirmeye gayret ettik hep.
Bana yolladıpı zaman k.validenide unutma derim hep.
11 yıllık benimki ama bişey olmaz bence deBisicik olmaz buzdolapları iyi artık
Valla benim kocam yapiyoValla bizimki devam ediyor 8buçuk yaşında sabah okula zar zor kaldırıyorum o kadar söyleniyor ki...
Ahhaha karısına yapmaz eppekim bütün nazlari bize
baya erken döndüm mesajlara biliyorumGünaydın canım. Artık olduğu kadar girersin hoşgeldin
ben başladım, hep beraber başlayalım mıSpor bu ara bende de yok ne yazık ki. Sadece zorunlu adım sayısını tamamlıyorum o kadarkeşke başlasak
sporsuz olmuyor anladım, başladım da.Günaydın canim
Spor yap canim
Musait oldugun zaman giris yap senide listelere ekleriz
Günaydın pastelfitim
günaydın canım, işe gireceğim ama oğlanın iyileşme süreçleri var, ameliyat oldu parmak ucu yürüdüğü için ve alçılar yeni çıktı. fizik tedavi süreci var. biraz zorlu bir dönemdeyiz. internet işini bir şekilde çözmeye çalışacağım. mümkün olduğunca gireceğimGünaydın canım. İşe girecek misin? Oglun nasil?
Sen her zaman bizimlesin. İnşallah en kısa sürede çözersin.
ya takımları açıklamışsın çok sevindim cordeliamm, çok sayfa olunca nedir ne değildir kaçırıyordum. Diyet yapamıyorum ama spora başladım. cumadan beri yürüyüşe başladım. olabildiğince yapmaya çalışıyorum.Biz de çok takım var. Biri sana uyar.
Sadece spor yapanlar sari takım
Spor + diyet yapanlar mavi ya da kırmızı takim
Sadece diyet yapanlar (spor yok) yeşil takım
Ben kararsızım diyet spor belirsiz az düşüneyim diyenler pembe takım..
bir aralar hesaplarken adımı böyle yapmıştım, şu an bende hesaplayamıyorumSelâm ben de kalori hesaplamiyorum
Canım d3k2 şeklinde mind viramininden bahsediyoruz diil mi ?
Degil mi ?Artik lavaş ile yiyince sırf lavaş tadi geliyor
Cok gecmis olsun ogluna canim Allah sifa versingünaydın canım, işe gireceğim ama oğlanın iyileşme süreçleri var, ameliyat oldu parmak ucu yürüdüğü için ve alçılar yeni çıktı. fizik tedavi süreci var. biraz zorlu bir dönemdeyiz. internet işini bir şekilde çözmeye çalışacağım. mümkün olduğunca gireceğim
Teşekkür edeirm canım, sen nasılsın, hala çok fit misinCok gecmis olsun ogluna canim Allah sifa versin
Benimki çok neşeli kalkar ben de öyle. Çocuk kime çekti bilmemValla benim kocam yapiyosanarsin ki sövmüşüm. Kardeşi de oyle, bir suratsiz uyaniyolarki sorma
62 ye kadar cikmistim canim simdi 58.50 lardayimTeşekkür edeirm canım, sen nasılsın, hala çok fit misin
Gayet güzel canım D3 içerken K2 vitamini de şart :) kızın iyisinden almışBendeki bundan aynen d3 k2
Eki Görüntüle 3050343
Ben almayım onlardan,bana sütlü tatlı lazım kazandibi tramisu filan bayılırım onlara.Güllaçin çikolatalısı mükemmel ablaben çok seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?