Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akşam 22 de herkes uykuda bizde bir ben zombi ayaktayım
Ah ben o saatte uyutsam bile hortlak gibi gece kalkıyorlar. Buyuk kiz 10.30dab sonra uyudu, digeri 11 30 gibi. Ben 3.30da sahura kalktim tam kuran okudum yatcam buyuk kalkti geldi koltuga yatti 5.30da. eşimi 6da kaldirdim gecirdim 6.30a dogru kucuk emmeye geldi. Hareket edip duruyorlar bu sefer uyancaklarmi diye dinlemekten ben uyuyamiyorum 7 de anca uyumuşumdur

Aha benim oğlum. Bi kere de gülerek uyan be annem derdim . O kadar atarlarliydi ki 3.5dan sonra düzeldi ama hala uyusa uyansa beş karış surat yazık valla ilerde karısına yapmasa bari
Valla bizimki devam ediyor 8buçuk yaşında sabah okula zar zor kaldırıyorum o kadar söyleniyor ki...

Ahhaha karısına yapmaz eppekim bütün nazlari bize

Neler yapıyorlar artık.
Güllacıda sevmem hiç nedense

Çok sağol pastelcim,elimizden geldiği kadarıyla iyi yetiştirmeye gayret ettik hep.
Bana yolladıpı zaman k.validenide unutma derim hep.
Güllaçin çikolatalısı mükemmel abla ben çok seviyom

Valla bizimki devam ediyor 8buçuk yaşında sabah okula zar zor kaldırıyorum o kadar söyleniyor ki...

Ahhaha karısına yapmaz eppekim bütün nazlari bize
Valla benim kocam yapiyo sanarsin ki sövmüşüm. Kardeşi de oyle, bir suratsiz uyaniyolarki sorma

Günaydın canım. Artık olduğu kadar girersin hoşgeldin
baya erken döndüm mesajlara biliyorum artık internet oldukça gireceğim evet hoşbuldum
Spor bu ara bende de yok ne yazık ki. Sadece zorunlu adım sayısını tamamlıyorum o kadar keşke başlasak
ben başladım, hep beraber başlayalım mı
Günaydın canim
Spor yap canim
Musait oldugun zaman giris yap senide listelere ekleriz

Günaydın pastelfitim
sporsuz olmuyor anladım, başladım da.
Günaydın canım. İşe girecek misin? Oglun nasil?
Sen her zaman bizimlesin. İnşallah en kısa sürede çözersin.
günaydın canım, işe gireceğim ama oğlanın iyileşme süreçleri var, ameliyat oldu parmak ucu yürüdüğü için ve alçılar yeni çıktı. fizik tedavi süreci var. biraz zorlu bir dönemdeyiz. internet işini bir şekilde çözmeye çalışacağım. mümkün olduğunca gireceğim
ya takımları açıklamışsın çok sevindim cordeliamm, çok sayfa olunca nedir ne değildir kaçırıyordum. Diyet yapamıyorum ama spora başladım. cumadan beri yürüyüşe başladım. olabildiğince yapmaya çalışıyorum.
Selâm ben de kalori hesaplamiyorum
bir aralar hesaplarken adımı böyle yapmıştım, şu an bende hesaplayamıyorum

Cok gecmis olsun ogluna canim Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…