İlk defa denemiştim cidden güzel olduO kurabiyeyi arkadaşım yapmıştı bana gerçekten güzel oluyor
Allah rahmet eylesinSalı çarşamba benden pek hayır yok bu sefer bugün bile çok adım atamadım kaptanım,çarşambada komşumun annesininduası var ona gideceğim.
Ben hiç kurabiye de yapmadım ama canım portakallı kurabiye istediİlk defa denemiştim cidden güzel oldu
Çok sağol canım benimAllah rahmet eylesin
Dediğin şam kurbiyesi oda çok güzel olur.Ben hiç kurabiye de yapmadım ama canım portakallı kurabiye istedi
Moral bozmaya gerek yok fesangim hepimiz dönem dönem arti geliyoruzPozitif zıpzıpım çok yaşa sen
Bende bugün birseyler yapmak istiyorum kurabiye mi yapsam acabaBen hiç kurabiye de yapmadım ama canım portakallı kurabiye istedi
17 nisan menüsü
Sahur
1 haşlama yumurta
Domates salata
Çeyrek ekmekle tost
2 tk çikolata
2 tk krem peynir
Çay
İftar
1 kepçe mercimek
1 servis kaşığı nohut yemeği
Yarim servis kaşığı et sote
1 servis kaşığı pilav
El içi kadar pide
Salata ve yoğurt
Yaban mersini suyu
Ara-nescafe 2 dilim tatlı
Adimlarda tamamlanmamış görünüyor, telefonu uzerimde taşıyamadim maalesef günün büyük kısmında aklima bile gelmedi yogunlugumdan :'(
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Sağlık olsun canım. Son menüne tekrar baktım. 600 Gram almışsın sanırım. Dün sahur iyi, akşam İftarda bir servis kaşığı dediğin yarım tabak pilav ediyor sanırım. Hadi onu geçtim. İki dilim tatlı yemiştin Bugün eksi çıksaydin eğer, dünkü tatlılar sana artı vermiyor diyecektik ama neymiş veriyormuş. O zaman sen de bugün tatlıyı bir diil hiç yememen lazım. Başarabileceğine inanıyorum. Olmasa da sağlık olsun. Plan yapan, çabalayan bizleriz, olmazsa da elimizden gelen bu demek ki .
Şam kurabiyesi yada starbucks dene .Bende bugün birseyler yapmak istiyorum kurabiye mi yapsam acaba
Yap zıpzıpım eline sağlık ben de biraz daha yatayımBende bugün birseyler yapmak istiyorum kurabiye mi yapsam acaba
Regl m oldun .Oruc gitti.
Tebrik ederim güzelim
Offff hem de bu saatte. Neyse sağlık olsunOruc gitti.
Yaa 2 saat kalmisti sağlık olsun kaptanimOruc gitti.
Avm'nin olduğu yermi.Kurtköy patuli:))
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Starbucks da tarçın var onu yapmamŞam kurabiyesi yada starbucks dene .
Bende yatıyorum simdi iftardan sonra da yapmam galibaYap zıpzıpım eline sağlık ben de biraz daha yatayım
Evet puffRegl m oldun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?