Çok teşekkürlerSenin nick şahane
İyi ki başka şeyler çıkmamış.Ya googleye migi yazdim bu çıktı bende bunu koydum
Sağolun kaptanımEkside olman guzel tebrik ederim canim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin hastaniza
Olsun önemli degil sonuclari iftardan sonra aciklayacagim
Sağol bebişimÇok geçmiş olsun.
Değiştirme çok güzel nickÇok teşekkürlerfesang cım, yıllar yıllaaaaarrrr önce almıştım, değiştirmeyi düşünüyordum artık çok uzun zaman oldu diye ama yine vazgeçemedim bende. Alacak yeni nickte kalmamış zaten kk da
Bir türlü güzel diyet yapamıyorum. Metabolizma iyice yavasladi ramazanda. Neyse korusam yeter. Az az da olsa veriyoruz.
Aynen kızlar oruç benm iştahımı çok açıyor,her gün tutmuorum ama yine de metabolizma yavaşlıyor gibiBende ayni moddayim canim az yiyeyim diyorum olmuyor
Az az olsada verelim yeter
Oyyy canım yaaa neler yaşamışsınHiç sıkıntı değil benim iki tane ağır ameliyat geçmişim var ilki 4 yaşında baya ölüm kalım riski olan öndeki göğüs kafesi sol akciğere baskı yapıyormuş onları açtılar. İkincisi 10 yasinda skolyoz oldum vs vs . Zor sureclerdi . Pdrci olmama rağmen kaçtım korktum vs vs travmalara yüzleşmek çok kolay değil . Pandemi oncesinde aşırı sosyalleikle başa çıkıyordum. Pandemi ile birlikte direkt olucem moduna geçtim , depresyon şu bu ve sonunda terapi koltuğuna oturdum:) zordu ama kendimi şu anda gayet iyi hissediyorum :) sizi de gerçekten üzmek istemezdim
Ben de bayramdan sonra başlayacağım oruç tutmadığım haldeAynen kızlar oruç benm iştahımı çok açıyor,her gün tutmuorum ama yine de metabolizma yavaşlıyor gibi
Bayramdan sonra gaza basarız
Oyyy canım yaaa neler yaşamışsınplates daha iyi olur sanırım yoga da iyi geliyor mu?
Bugünden sonra daha iyi devamkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAyferciiimmm
Cnm yeşil ibrede misin kaç kg kaldı
Bikaç gün acısını çıkardın vücut gıda depolamıştır şimdi normal bi diyetle devam mıııı
Hayırlı iftarlar canımHayırlı iftarlar kizlar
Sonuclari 9 gibi aciklayacagim
Afiyet olsun ablacmK.yarık ve çorba var bendede,salata yapacam sadece,bende tavuk yedim akşamı kapattım bile.
Azından yel alsııınKolumu kirsam da 3-5 hafta yapmasam ne güzel olurdu
Afiyet olsuuunköfte, pancar sapı kavurması, spagetti, çoban salata
açımmmmmmmmmm
Spor yapıyor muydun cnm demek ki yemen tam geliyor spor da yapsan gidecek
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
-100 grkızlar üzgünüm oruçta kendimi tutmakta zorlanıyorum
Gecen cuma 67.4
Pazartesi 67.3
Aaa ben onu tamamen unuttumPaylas bence canim belki o farkla kaybedebilir takim
Regl henüz yok iyice gecikti jç böyle düzensiz değildi ondan ödem olabilirKızz yüzde olarak çokk iyibiraz dinlen tenise de gidiyorsun
Kız nolcek ondanregl yoksa çok rahat yarım kilo gider cumaya
Biz de balık ekmek yicez cnm
Afiyet olsun cnm şimdiden
Bana da ne istersen diyebilirsinBurcucum balım minnoşum
Ayy dinlediklerini biliyodum yazdıklarımız da mı gidiyor
Afiyet olsun canımK.yarık ve çorba var bendede,salata yapacam sadece,bende tavuk yedim akşamı kapattım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?