Görüşürüz fesangimŞarjım 5. Biraz şarja takayım gelirim sonra
Tebrikler canımmm
Tarçındır onun lezzetini veren o olmazsa bişeye benzemez kuzum.Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Starbucks da tarçın var onu yapmam
Sam kurabiyesi nasil
Bende yatıyorum simdi iftardan sonra da yapmam galiba
Olsun kaptanım canın sağolsun.Evet puff
Tarcinin kokusunu alınca yiyemiyorumTarçındır onun lezzetini veren o olmazsa bişeye benzemez kuzum.
Şam kurabiyesdie portakalla yapılıyor .
Çok tarifler var nette aynı benzerleri zaten.
Olsun kaptanım canın sağolsun.
pancar yemeği ayrı birşey. biz sadece pancar turşusu, pancarlı yoğurtlu meze ve pancar sapı-yaprağı kavurma yaparız. yemeğini yapmayız. bunlar daha güzel canım. bir de kvass yapmıştım 2 yıl falan önce.Hiç görmedim desem , ya Allah affetsin bı kere pancar yemeği yaptım hayattan soğudum . Pancarın kendisinden öneri var mı :)
Tmm canım.Pazar yok canım.
Tarçın olmadan olmaz bunda.Tarcinin kokusunu alınca yiyemiyorum
Sam kurabiyeside guzel gorunuyor
Kızz yüzde olarak çokk iyiCuma 58.6
Pazartesi 58.3
Azar azar da olsun gitsin bakalım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Vucudumu çok şiş hissediyorum, regle de daha çok . Kizlar spor baya aksayacak artık benim , ogleciyim şimdi yapım dedim halim yoktu . Artık olduğu kadar
Kız nolcek ondan
Biz de balık ekmek yicez cnmAkşam menude ne var? Fikir olsun bana
Afiyet olsun cnm şimdidenBugun menüyü bilmiyorum evde olmayacagim amcamlara gideceğim
Bana da ne istersen diyebilirsinBende ayni sekilde düşünüp canim diyorum
Ayy dinlediklerini biliyodum yazdıklarımız da mı gidiyorBende ne reklam çıktı
Resmini at canım sonuç 50 adım farkla bile olabilirD
Dün evde çok uğraştım ama sadece 2800 adım atabildim onu da paylaşmaya deger bulmadım
Bir türlü güzel diyet yapamıyorum. Metabolizma iyice yavasladi ramazanda. Neyse korusam yeter. Az az da olsa veriyoruz.
ben de aynıyım. tatlı falan yiyorum ama oruç kurtarıyor çok şükür. Ramazanı zararsız geçireyim sonrası Allah kerim. sonrasında da bazı günler sabah hafif bir kahvaltı öğlen yemek düşünüyorum. öğle yemeğinin kuvvetli olduğu günler 2 öğün yerim.İnan tek düşündüğüm şey yemek yemek. Nasil olcak bu boylr
İyi akşamlar canımmBen kaçar iyi akşamlar hepinize görüşürüz canlar
Yok canım viaporttan bahsediyorsun galiba Emsey hastanesini biliyorsan onun sirasiAvm'nin olduğu yermi.
Kardeşim geldiğinde yemiştik ya, kızıma ondan almıştım, bize de Brezilya bombası mi neben hepsini severim. sonra starbucks ın havuçlu cevizli kekini yapacağım. belki fit versiyonunu yaparım belli olmaz.
Aşağıda foto atıyorumHiç görmedim desem , ya Allah affetsin bı kere pancar yemeği yaptım hayattan soğudum . Pancarın kendisinden öneri var mı :)
İlk defa denemiştim cidden güzel oldu
Olabilir vallaBende bugün birseyler yapmak istiyorum kurabiye mi yapsam acaba
Tebrikler
Yap zıpzıpım eline sağlık ben de biraz daha yatayım
Şarjım 5. Biraz şarja takayım gelirim sonra
Bu hafta tenis yok havadan ötürü bı tarafim donacak bakalım bakalım ay güzel güzel gitsin yoksa yaza giyecek 1 kıyafetim bile yok ahahaKızz yüzde olarak çokk iyibiraz dinlen tenise de gidiyorsun
Kız nolcek ondanregl yoksa çok rahat yarım kilo gider cumaya
Biz de balık ekmek yicez cnm
Afiyet olsun cnm şimdiden
Bana da ne istersen diyebilirsinBurcucum balım minnoşum
Ayy dinlediklerini biliyodum yazdıklarımız da mı gidiyor
Afiyet olsun balımTarhana çorbası , portakallı karnabahar , az et döner
Afiyet olsun bacımYoğurt çorbası,kuru fasulye, pirinç pilavı,yaprak sarma ve
Cnm neyse ki kontrol tartımız var
Iyi akşamlar ablacimBen kaçar iyi akşamlar hepinize görüşürüz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?