Tamam BurcucumBana da ne istersen diyebilirsinBurcucum balım minnoşum
Aaa suskunhanım ve kardelen de burda mı ki?
Ayferciiimmm
Cnm yeşil ibrede misin kaç kg kaldıİşte ben onu yapmak istemiyorum, açken az yiyince güçten düşüp mutsuz oluyorumdaha çok spor ve sağlıklı şeylerle ideal kiloma yaklaşmak istiyorum amin canım amin
Bikaç gün acısını çıkardın vücut gıda depolamıştır şimdi normal bi diyetle devam mııııÇok iyi anlıyorum çok . İnsan geriliyor ya, yemeden nereye kadar olacak bilmiyorum. Geçen haftaki halim işte. Boş boş kuru incir, fındık, yemek nerde, bi kabak yemişim kayda değer. Öyle olursa tabi zayıflarım ama ruh gibi dolaştım. Sağlıksız oluyor. Zamanla olacak ama inanıyorum ben. Olmadi tavuk şiş , ızgara tipi bir süre daha devam edelim.cunku onların kalorileri yapışıp kalmıyor. Açlık isteğini bastırabiliyor.
Evet canim menu ve sporlari burda paylasiyoruzAaa suskunhanım ve kardelen de burda mı ki?
Ben bu sabah tartılmayı unuttum yahu.
Yarın sabah kilomu paylaşacağım.
Menü ve yürüyüşleri de akşamları burada mı paylaşıyoruz?
Ben bütün kiloyu göbekten alıyorum ve üst bedenden ideal kilom 49 2 sene önce o kilomdaydim şimdi 59 a çıktım 58 e indim bu hafta .işte 10 kilo verme hedefim var hayırlısı ile temmuz 7 sine kadar inicem. Herkesin vücut yapısı çok farklı aynada istediğim görüntü var bakalım :)Ayferciiimmm
Cnm yeşil ibrede misin kaç kg kaldı
Bikaç gün acısını çıkardın vücut gıda depolamıştır şimdi normal bi diyetle devam mıııı
Tekrar kamu spotu yapayım kizlar help stepsi indirdiniz mi ? Adımları dönüştürdünuz mu bakım ?
Kızlar o nedir nereye bağışlanıyorBen gecen gun 46.000 adim bağışladım
Ben sana balım dicemKızz yüzde olarak çokk iyibiraz dinlen tenise de gidiyorsun
Kız nolcek ondanregl yoksa çok rahat yarım kilo gider cumaya
Biz de balık ekmek yicez cnm
Afiyet olsun cnm şimdiden
Bana da ne istersen diyebilirsinBurcucum balım minnoşum
Ayy dinlediklerini biliyodum yazdıklarımız da mı gidiyor
Senin nick şahaneAaa suskunhanım ve kardelen de burda mı ki?
Ben bu sabah tartılmayı unuttum yahu.
Yarın sabah kilomu paylaşacağım.
Menü ve yürüyüşleri de akşamları burada mı paylaşıyoruz?
Normalde samsung health kullaniyorumKızlar o nedir nereye bağışlanıyor
Adımı başka uygulama saysa da görüyor mu
Cumaya eksiler gelir migim
İşte bir bal küpü dahaBen varım
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır canımevet aşil tendon denen tendonu kısa kalmış, doğuştan da değil sonradan oldu. 2 yaşında videoları var bakıyorum çok normal, zamanla arttı geliştikçe ve parmak ucu bastıkça tendonları kısaldı maalesef. nörolojik vs. bir sorun olmadığı için mutluyum tabiki. sizin de zor bir süreç olmuştur. merak ettim ameliyat sonrası hassasiyet vs. oldu mu, oluyor mu?
Sabitsiin canım çok iyiii+100 kızlar.erenmothers regl yüzünden canım. Bir türlü olamadı şiştim. Cumaya güzel eksi olacak inşallah.
Ekside olman guzel tebrik ederim canimPazartesi kilo bildirimim 67.7Zipzip-
Gecmis olsun canim Allah sifa versin hastanizaAnnemin akrabasından biri ameliyat oldu annem hastaneye gitti babamgile yemek yapmaya gitmiştim o yüzden bu saate kaldıZipzip-
Ya googleye migi yazdim bu çıktı bende bunu koydumBilmiyorum be migigúle güle kullan.baksana profil fotonun anlamı ne, ya da bir hayvan türü mü cidden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?