Canım ben Kasım 2020 de 93 kilo başladım. Temmuz 2021 de 60 kilo oldum. Şimdi korumak için sık sık diyet listesine dönüyorum. 60-65 arasında geziyorum.Arkadaşlar sizler ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz kimler kaç kg verdi ve ne kdr zamanda? Umarım size yetişirim hızlıca
İkizim fazlasını da atmışımdır ama telefon elimdeyken o kadar olduGüzel ikizim ama sana 7 bin daha çok yakışır
Darısı her isteyenin başına cordişimCanım ben Kasım 2020 de 93 kilo başladım. Temmuz 2021 de 60 kilo oldum. Şimdi korumak için sık sık diyet listesine dönüyorum. 60-65 arasında geziyorum.
İyi geceler zıpzıpımBiraz telefonu birakip dinlenecegim kizlar
Iyi geceler ❤
İşte dövmemis el kaldırmamiş . Ay ne bilim ben onu hic sevmiyorum nedense. Bugun Nisayi sevdim.Cordişim ben salonda değilim izleyemiyorum. Ne diyor??
Ben de barış mı nisa mı dersen Nisa derim. Ayrıca Nisa'ya inanıyorum ben bu konudaİşte dövmemis el kaldırmamiş . Ay ne bilim ben onu hic sevmiyorum nedense. Bugun Nisayi sevdim.
Akşam çok iyi valla. Mutlaka kilo verirsin bu akşam menüsüyle. Üç gün sabret gözünü seveyim18 Nisan
2 yumurta istiridye mantar taze soğanlı biş
2 parça hashasli ekmek
Peynir
Zeyti
1.5 mu
Açım aç
Saat 19.
1 kase tarhana
Karnabahar salatası
5 ceviz
Takviyeleri de yazicam belki düzenli kullnirim
D3k
Q10
Şu çok az içiyorum
, 2anırım 00ımzn i
Şu çok az içiyorum ,
Cordelia Zipzip- @19Temmuzda69um
Ayy harikasın yaa ne güzel zamanda başlamışsın. Ben o iradeyi bir türlü yakalayamadım. Çok denedim başlamayı ama asla devam ettiremedim.Hmmmm ben kasım ayında geldim buraya 8 kilo verdim. Aslında 9du 1 kilo geri aldım pamuğum
Tamam ikizim. Yarın 7 li olsunİkizim fazlasını da atmışımdır ama telefon elimdeyken o kadar oldu
İnşallah inşallah.. ben de burası olmasa bu kadar ay devam edemezdim inan ki. Çok iradesizimdir normaldeAyy harikasın yaa ne güzel zamanda başlamışsın. Ben o iradeyi bir türlü yakalayamadım. Çok denedim başlamayı ama asla devam ettiremedim.Bu sefer olacak ama, hissediyorum…..
Ben nisaya hep inaniyorum yalancı bi kız değil azcık büyümesi gerek sadece.Ben de barış mı nisa mı dersen Nisa derim. Ayrıca Nisa'ya inanıyorum ben bu konuda
İnşallah ikizim bana güvenTamam ikizim. Yarın 7 li olsun
Çok yetenekli bir kız oİskelet resmi yaptı nisafesang
Aynen öyle. Bir de cemal canla barışsınBen nisaya hep inaniyorum yalancı bi kız değil azcık büyümesi gerek sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?