Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar sizler ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz kimler kaç kg verdi ve ne kdr zamanda? Umarım size yetişirim hızlıca
Canım ben Kasım 2020 de 93 kilo başladım. Temmuz 2021 de 60 kilo oldum. Şimdi korumak için sık sık diyet listesine dönüyorum. 60-65 arasında geziyorum.

Akşam çok iyi valla. Mutlaka kilo verirsin bu akşam menüsüyle. Üç gün sabret gözünü seveyim

Hmmmm ben kasım ayında geldim buraya 8 kilo verdim. Aslında 9du 1 kilo geri aldım pamuğum
Ayy harikasın yaa ne güzel zamanda başlamışsın. Ben o iradeyi bir türlü yakalayamadım. Çok denedim başlamayı ama asla devam ettiremedim. Bu sefer olacak ama, hissediyorum…..

Ayy harikasın yaa ne güzel zamanda başlamışsın. Ben o iradeyi bir türlü yakalayamadım. Çok denedim başlamayı ama asla devam ettiremedim. Bu sefer olacak ama, hissediyorum…..
İnşallah inşallah.. ben de burası olmasa bu kadar ay devam edemezdim inan ki. Çok iradesizimdir normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…