Ben de izlemek istemiyorum da TVde izleyecek şey bulamıyorum. O arkada açık kalsın ben telefona bakayımYarışmayı izlemedim ama sonrasındaki magazine düşen şeyler çok saçmaydı
Eppekim afiyet olsunMenü
Sahur
1 dlm tost ekmeği
1kk peynir
Domates salatalik
(Gece yiyemiyorum gündu açlıktan pert)
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1yk kıtır ekmek
6 yaprak sarma minik ince
1dlm baklava 1yk dondurma
Su: 1 lt şuan adım Eki Görüntüle 3050895 Eki Görüntüle 3050896 7471 işaretli alan bebek arabasıyla olan kısımZipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Kim kız bunlarEski kız arkadaşını dövdü bana el kaldırdı kapıyı üstüme kitledi dedi
Survivor yarışmacıları eppekimKim kız bunlar
Hahahah yalnız aynı şifre problemini uzun süre ben de yaşadığım için bayadır gelemedim buralara. Yoksa hiç bu kadar ara vermezdim foruma. Neyse ki sonunda zamanım gelmiş ki herhalde Allah yüzüme güldü, kurtardım hesabı ve sahalara geri dönebildimHey gidi günler
O hesapta bı sorun oldu,şifremi hatırlayamadım.Yeni şifre verilirken bir şeyler oldu ben de kapatmıştım.Sonra baktım kilom aldı başını gidiyo,geri döndüm
Yihuuu yaşasınhoşgeldin yeniden,nasılsın canım?Neler yaptın görüşmeyeli?
Sor bakalım,online olmazsa whatsaptan da sorabilirim
Çok da iyi ettin hoşgeldinHahahah yalnız aynı şifre problemini uzun süre ben de yaşadığım için bayadır gelemedim buralara. Yoksa hiç bu kadar ara vermezdim foruma. Neyse ki sonunda zamanım gelmiş ki herhalde Allah yüzüme güldü, kurtardım hesabı ve sahalara geri dönebildim
Öfffff geçen hafta yedim Kadıköy'deki kizilkayalarda. MuhtişimmmŞimdi Kadıköy'de ıslak hamburger yersem ne olur :)
O zaman ben de yirim aramızda ama kimseye söyleme olur mu ?Öfffff geçen hafta yedim Kadıköy'deki kizilkayalarda. Muhtişimmm
Belki bir gün beraber gider yerizŞimdi Kadıköy'de ıslak hamburger yersem ne olur :)
Kilo olurŞimdi Kadıköy'de ıslak hamburger yersem ne olur :)
Bu bir birlikte kilo alma teklifi mi ahahhaBelki bir gün beraber gider yeriz
Söz.konusu yemekse herkesle heryere gidiyorsun kankiBelki bir gün beraber gider yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?