Evet sana teklif ediyorum tatlım. Gel beraber kilo alalımYiaa
Bu bir birlikte kilo alma teklifi mi ahahha
Belki olmaz denemek lazım, şimdi ben bilime inanıyor deney yapmam lazimKilo olur
Du bakalım çok fazla 5lerde kalmayacak gibiyimSöz.konusu yemekse herkesle heryere gidiyorsun kankisen nasıl 5li rakamlara indin
Yiaa çok romantik :) bir erkek etse evlenirim direkt ahahEvet sana teklif ediyorum tatlım. Gel beraber kilo alalım
Olabilir yaş pasta yersem asla artı gelmem ben meselaBelki olmaz denemek lazım, şimdi ben bilime inanıyor deney yapmam lazim
Denedin değil mi yoksa bilemezsin, denemediysen hemen deneOlabilir yaş pasta yersem asla artı gelmem ben mesela
Keşke benim kocam da hadi gel ıslak yiyelim dese... Bak şimdi evliliğimi gözden geçirme kararı aldım durduk yerdeYiaa çok romantik :) bir erkek etse evlenirim direkt ahah
Cuma herkes deney yapsın mademOlabilir yaş pasta yersem asla artı gelmem ben mesela
Ne yiyorsunuz yine
Aynen canım EMDR.baris muslunun canlı yayınin da hatta bu konuda bazı sorular sordum.o da onayladı.aynen tehlikeli.allah korusun gittiğin yerde kalma ihtimali bile yüksekmiş.yillardir eşim bu beyin ve psikoloji anlamında çok kitap okudu.sonra sistemin nasıl çalıştığını nasıl ilerlediğini öğrendi.barisin toplu demolarina girerim gerçekten çok etkili girmediysen tavsiye ederimEmdr olduğuna emin misin ? Öyle öğrenilecek bir teknik değil terapist olmayan birinin kullanması çok tehlikeli barış Muslu tarzı bir şeyler mi
Eşim ameliyat olucak canım.Hayırdıır kim yatıyor cnm geçmiş olsun
Ben yıllardir diyet yapıyomArkadaşlar sizler ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz kimler kaç kg verdi ve ne kdr zamanda? Umarım size yetişirim hızlıca
sağol beybim.İnşallah nasip olur
Resimli ekle canim adimlari
Gel sende güzelliğe güzellik eklensin
Aklı fikri hamurda
Ayartma kız kaptanı
Afiyet olsun kizlar
Aaaa zıpzıpım geri gelmiş uyuyamadın mı? Bişey yok Islak hamburger falan asla konuşmuyoruzNe yiyorsunuz yine
Evet canım hauntingmiş. İlk bölüm bitti ikincisine başladım.The haunting olan mıay izle izle dizim bitsin ben de baslicam ona
Senin dediğin doğru...Tamam onun birincisi de The haunting değil miydi? Dur bakcam
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemşerim .Aynen canım EMDR.baris muslunun canlı yayınin da hatta bu konuda bazı sorular sordum.o da onayladı.aynen tehlikeli.allah korusun gittiğin yerde kalma ihtimali bile yüksekmiş.yillardir eşim bu beyin ve psikoloji anlamında çok kitap okudu.sonra sistemin nasıl çalıştığını nasıl ilerlediğini öğrendi.barisin toplu demolarina girerim gerçekten çok etkili girmediysen tavsiye ederim
Eşim ameliyat olucak canım.
Yüzük aldın mı kız?Evet sana teklif ediyorum tatlım. Gel beraber kilo alalım
İlk bölüm beni çok korkutmuştu biricikimEvet canım hauntingmiş. İlk bölüm bitti ikincisine başladım.
Teşekkür ederim kuzumTebrik ederim güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?