Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Senin az kalmış inmeye ama bende peşindeyim sebastianim
Olsun sen de her geçen gün yaklaşıyorsun canım

Biraz fazla fındık yedim gibi geldi He siz onay veriyorsanız ben bu menüyle akşamları fındıklarımı yine yerim kıtır kıtır
cnm 140 kalori civarı yapıyor çok iyi bence bu hazır liste miydi?

iyi ki de döndün

Başarılı geçer inşallah. Allah şifa versin

Bugün
Kahvaltı
3 çiğ badem
1 kuru incir
1 haşlanmış yumurta

Öğle (iş yerinde yiyemem Ramazan günü)

Eve gelince iftardan önce yeme imkânim oldu, aceleyle makarna salatasini odama götürüp yedim. İki paket de çikolata maalesef.

İftarda açlık patlaması yaşamadım şükür
Üç çatal makarna salatası ve fırında biftek,patates , soğan , biber, soslu yemek

Makarna salatası ve çikolataya saldırmak zorundaydım. Çünkü ramazanda babamdan gizli yiyorum. Sağlıklı atıştırmalık alacak durumum yoktu mutfaktan. Zerre elimde diildi

Düne geliyorum
2 activia sade
1 yumurta haşlanmış
1 adet shot sade
1 kuru incir
4 küçük küp beyaz peynir
2 kutu sek günlük süt
Soğan, patates, biftek (fırında) bugün ki gibi soslu
Ramazan pidesi (peynirle ve akşam)
Dün iki abur cubur maalesef (pop kek ve boombastic) biliyorum sinir bozucu ama orucsuzken oruçlu gibi sevapsiz aç kalmak çok geriyor beni . Ben de marketten almak Zorunda kaldım odada yemek için. Evet Ramazan dışında da çikolata krizlerim oluyor ama bu denli değil. Üzgünüm ama elimden gelen bir şey değildi. Sağlıklı atistirmalik falan hazırlayamaZdim iki küçük çocukla. Maalesef... İyi geceler kızlar

Bugün ki adımım

Zipzip- Cordelia North River

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-18-21-47-17-06_dca2d7363d4e0d6f6c447929f113b0fb.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…