HahahahahaaHAYIRNasılsın, mobilyadan ses var mı?
Ayyyy çok canım çekti bir an önce başlamam lazımNeilin hayaletini görünce ben de korktum canim meğerse kız ölmüş...geçmişe gidip geliyor anlamaya çalışıyorum bakalım...
Hamdolsun. Adet sancisi gibi agrim var 1 haftadir. Daha 1 haftam var regle. Ağrısı var kendisi yokHahahahahaaHAYIRiyi Yıldızcım sen nasılsın
Olsun sen de her geçen gün yaklaşıyorsun canımSenin az kalmış inmeye ama bende peşindeyim sebastianim
cnm 140 kalori civarı yapıyor çok iyi benceBiraz fazla fındık yedim gibi geldiHe siz onay veriyorsanız ben bu menüyle akşamları fındıklarımı yine yerim kıtır kıtır
iyi ki de döndünHahahah yalnız aynı şifre problemini uzun süre ben de yaşadığım için bayadır gelemedim buralara. Yoksa hiç bu kadar ara vermezdim foruma. Neyse ki sonunda zamanım gelmiş ki herhalde Allah yüzüme güldü, kurtardım hesabı ve sahalara geri dönebildim
Ehhhh gündüz okulunda olunca kurtarabiliyorum. İnşallah bir an önce gelir reglin. Onun gerginliği bir başkaHamdolsun. Adet sancisi gibi agrim var 1 haftadir. Daha 1 haftam var regle. Ağrısı var kendisi yok
Teli kurtarabildin mi?
Eşim ameliyat olucak canım.
Başarılı geçer inşallah. Allah şifa versinAynen canım EMDR.baris muslunun canlı yayınin da hatta bu konuda bazı sorular sordum.o da onayladı.aynen tehlikeli.allah korusun gittiğin yerde kalma ihtimali bile yüksekmiş.yillardir eşim bu beyin ve psikoloji anlamında çok kitap okudu.sonra sistemin nasıl çalıştığını nasıl ilerlediğini öğrendi.barisin toplu demolarina girerim gerçekten çok etkili girmediysen tavsiye ederim
Eşim ameliyat olucak canım.
Halay deyince de sen be cordişim
İyi geceler hayırlı sahurlar canımİyi geceler hayırlı sahurlar
İyi geceler Yıldızcımİyi geceler hayırlı sahurlar
İyi geceler hayırlı sahurlar canım.İyi geceler hayırlı sahurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?