Kaptanim afiyet olsun. Fırında et pişirirken kuruyor mu? Ben eti tavada yapmak istemiyorum ama fırında kuruturum diye çekiniyorumBugün
Kahvaltı
3 çiğ badem
1 kuru incir
1 haşlanmış yumurta
Öğle (iş yerinde yiyemem Ramazan günü)
Eve gelince iftardan önce yeme imkânim oldu, aceleyle makarna salatasini odama götürüp yedim. İki paket de çikolata maalesef.
İftarda açlık patlaması yaşamadım şükür
Üç çatal makarna salatası ve fırında biftek,patates , soğan , biber, soslu yemek
Makarna salatası ve çikolataya saldırmak zorundaydım. Çünkü ramazanda babamdan gizli yiyorum. Sağlıklı atıştırmalık alacak durumum yoktu mutfaktan. Zerre elimde diildi
Düne geliyorum
2 activia sade
1 yumurta haşlanmış
1 adet shot sade
1 kuru incir
4 küçük küp beyaz peynir
2 kutu sek günlük süt
Soğan, patates, biftek (fırında) bugün ki gibi soslu
Ramazan pidesi (peynirle ve akşam)
Dün iki abur cubur maalesef (pop kek ve boombastic) biliyorum sinir bozucu ama orucsuzken oruçlu gibi sevapsiz aç kalmak çok geriyor beni . Ben de marketten almak Zorunda kaldım odada yemek için. Evet Ramazan dışında da çikolata krizlerim oluyor ama bu denli değil. Üzgünüm ama elimden gelen bir şey değildi. Sağlıklı atistirmalik falan hazırlayamaZdim iki küçük çocukla. Maalesef... İyi geceler kızlar
Bugün ki adımım
Zipzip- Cordelia North River
İnşallahhhYarin harika bir gün olsun
İyi geceler ikizimAllah rahatlık versin kızlar, yataktan yazıyorum. Öptüm
Canım ben yağlı kağıdı ıslatıp, fazla suyunu sıkıyorum . Tepsinin ağzını ilk 25-30 dk bu yağlı kağıtla kapatıp pişiriyorum. Sonra tepsinin ağzını açıp üstü pişene kadar da öyle pişiriyorumKaptanim afiyet olsun. Fırında et pişirirken kuruyor mu? Ben eti tavada yapmak istemiyorum ama fırında kuruturum diye çekiniyorum
Ete yağ baharat salça vs koyuyor musun ŞiramCanım ben yağlı kağıdı ıslatıp, fazla suyunu sıkıyorum . Tepsinin ağzını ilk 25-30 dk bu yağlı kağıtla kapatıp pişiriyorum. Sonra tepsinin ağzını açıp üstü pişene kadar da öyle pişiriyorum
Canım tavuk ise birkaç saat önceden sosluyorum.Ete yağ baharat salça vs koyuyor musun Şiram
kırmızı et olursa da aşağıdaki linktekine benzer yapıyorumEte yağ baharat salça vs koyuyor musun Şiram
Çok tatlısın MigimBen yıllardir diyet yapıyombu sefer 70 a indim kaldı 10 kg Nuhun salyangozu gibi çok yavaş verdim resmen
Geçmiş olsun canımAynen canım EMDR.baris muslunun canlı yayınin da hatta bu konuda bazı sorular sordum.o da onayladı.aynen tehlikeli.allah korusun gittiğin yerde kalma ihtimali bile yüksekmiş.yillardir eşim bu beyin ve psikoloji anlamında çok kitap okudu.sonra sistemin nasıl çalıştığını nasıl ilerlediğini öğrendi.barisin toplu demolarina girerim gerçekten çok etkili girmediysen tavsiye ederim
Eşim ameliyat olucak canım.
Evet ıcecım bidiyet programından seçtiğim bir diyet çeşidine ait hazır liste. Ben sadece öğlen ve akşamın yerini değiştirdim ama birde fındık yoktu onu ben ekstra yedim. Yarının menüsü daha farklı.Olsun sen de her geçen gün yaklaşıyorsun canım
cnm 140 kalori civarı yapıyor çok iyi bencebu hazır liste miydi?
iyi ki de döndün
Zeynoşum burun ameliyatiydi değil mi? Geçmiş olsun Allah şifa versin canımAynen canım EMDR.baris muslunun canlı yayınin da hatta bu konuda bazı sorular sordum.o da onayladı.aynen tehlikeli.allah korusun gittiğin yerde kalma ihtimali bile yüksekmiş.yillardir eşim bu beyin ve psikoloji anlamında çok kitap okudu.sonra sistemin nasıl çalıştığını nasıl ilerlediğini öğrendi.barisin toplu demolarina girerim gerçekten çok etkili girmediysen tavsiye ederim
Eşim ameliyat olucak canım.
Kaptan sen ne yapıyorsunBugün
Kahvaltı
3 çiğ badem
1 kuru incir
1 haşlanmış yumurta
Öğle (iş yerinde yiyemem Ramazan günü)
Eve gelince iftardan önce yeme imkânim oldu, aceleyle makarna salatasini odama götürüp yedim. İki paket de çikolata maalesef.
İftarda açlık patlaması yaşamadım şükür
Üç çatal makarna salatası ve fırında biftek,patates , soğan , biber, soslu yemek
Makarna salatası ve çikolataya saldırmak zorundaydım. Çünkü ramazanda babamdan gizli yiyorum. Sağlıklı atıştırmalık alacak durumum yoktu mutfaktan. Zerre elimde diildi
Düne geliyorum
2 activia sade
1 yumurta haşlanmış
1 adet shot sade
1 kuru incir
4 küçük küp beyaz peynir
2 kutu sek günlük süt
Soğan, patates, biftek (fırında) bugün ki gibi soslu
Ramazan pidesi (peynirle ve akşam)
Dün iki abur cubur maalesef (pop kek ve boombastic) biliyorum sinir bozucu ama orucsuzken oruçlu gibi sevapsiz aç kalmak çok geriyor beni . Ben de marketten almak Zorunda kaldım odada yemek için. Evet Ramazan dışında da çikolata krizlerim oluyor ama bu denli değil. Üzgünüm ama elimden gelen bir şey değildi. Sağlıklı atistirmalik falan hazırlayamaZdim iki küçük çocukla. Maalesef... İyi geceler kızlar
Bugün ki adımım
Zipzip- Cordelia North River
Amin teşekkür ederim dee ben hemşeri olduğumuzu hatırlamıyorumÇok geçmiş olsun Allah şifa versin hemşerim .
Amin canım Allah razı olsuninşallah ciddi bir şey değildir canım Allah yardımcınız olsun
AMiN canım inşallahBaşarılı geçer inşallah. Allah şifa versin
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Aynen ablam vurmalı kırmalı bir ameliyat olucakZeynoşum burun ameliyatiydi değil mi? Geçmiş olsun Allah şifa versin canım
CiksssTakımlar arasında al ver oldu mu?
Fulya bizim işimiz gücümüz tatli napcaz böylevalla aklımda birkaç şey var. bayrama istiridye tatlısı yapıcam inşallah.
yarın güllaç yaparım. sonra havuçlu cevizli starbucks kek, tahinli portakallı kurabiye ve değişik bir brownie yapıcam. ama tabi zamana yayarak.
Teşekkür ederim Şiram kaydettimCanım tavuk ise birkaç saat önceden sosluyorum.
kırmızı et olursa da aşağıdaki linktekine benzer yapıyorum
Belen Tava (Fırında Et Yemeği) - Nefis Yemek Tarifleri
Belen Tava (Fırında Et Yemeği) Tarifi nasıl yapılır? Onlarca kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?