Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin teşekkür ederim dee ben hemşeri olduğumuzu hatırlamıyorum

Amin canım Allah razı olsun

AMiN canım inşallah

Sağolasın canım

Aynen ablam vurmalı kırmalı bir ameliyat olucak amin abla
Aynı ameliyatı ben de oldum tatlım. Fazla, solunumu zorlastiran kemikleri alacaklar. Eskisi gibi vurmalı kırmalı olmuyor korkmayın. Jel buz torbalarını almayı unutmayın morarmalari önlüyor. Uyuyor uyanıyor her şey bitmiş oluyor. Ben sadece burna konulan plastikimsi maddeden rahatsız olmuştum üç gün içinde çıkartılıyor o da ondan sonra rahat nefes alıyor. İnşallah plastik cerrah yapacaktır ameliyatı daha estetik iş yapıyor ve iyileşme dönemi çabuk oluyor. Kulak burun boğazcilari bana tavsiye etmemişlerdi. Hayırlısıyla kurtulun inşallah. Allah iyi bir cerraha denk getirsin.

Sana da çok geçmiş olsun biricikim

İyi geceler. Ancak gelebildim. Cocuklar buyudukce rahatlayacaksin diyenler nerede artik inanmiyorum zaten boyle diyenlere sulu boya aldirdim esime. Tabi ikisine de ayrı ayrı. Onceden bir tane vardi bitirdiler onu atmıştık. İyi biraz oyalandilar derken küçüğüm suyu döküp döküp tekrar doldurmak istiyor, yaaa sabiiirr. Hadi bir iki kez yaptırdık ama yok devamlı istiyor en sonunda onu topladik, biraz oyun oynattim hizlandirilmis sekilde, çünkü hemen sıkılıyorlar en son 11.30da uyudular şimdilik asayiş tamam

Sanki kağıdı şekerli süte batırıp koymuşlar gibi geliyor onu görünce
Bende önceden sevmiyordum canım ama iyi yapandan yedikten sonra dedim OMG tabi benim sütlü tatlılara ayrıca bir zaafım var o ayrı
Mutfağı toplayıp akşam yemeği yapmak lazım ama reddediyorum uzanıyorum amaçsızca
Ah ah iftardan sonra direkt gitmişim. Yemeği bile zor hazırladım. Haftasonu çok yorucu geçti benim için
Sevilmez miiii

Bide güllaç cips duydum paylaştim burda ama denemedim
Hiç duymadım canım cipsini ama tatlısını severim özellikle fındıklısını

Ama du bakalım rahatlayacagin kadar buyumediler kreş yaşı başlayınca tamamdır

Keşke haftasonunda olsam da yorulsam

Burcu ismim cnm e güzeel , rahatsız olacağın bişey yok canım sağlıklı bi artı ara öğün olmuş

Fulya bizim işimiz gücümüz tatli napcaz böyle dolapta tatli var aklim onda
cnm iftarda güzel protein aldıysan su yeşil çay içiyorsan tatlı o kadar ödem tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…