Olmadı kuzumTakımlar arasında al ver oldu mu?
Afiyet olsun canım. Pastırma susatmadi mı yahuSahur
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
2 dilim pastırma
İftar
1 kase çorba
1 karnıyarık
Biraz kuruyemiş
Çilek ve yarım muz
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
Aynı ameliyatı ben de oldum tatlım. Fazla, solunumu zorlastiran kemikleri alacaklar. Eskisi gibi vurmalı kırmalı olmuyor korkmayın. Jel buz torbalarını almayı unutmayın morarmalari önlüyor. Uyuyor uyanıyor her şey bitmiş oluyor. Ben sadece burna konulan plastikimsi maddeden rahatsız olmuştum üç gün içinde çıkartılıyor o da ondan sonra rahat nefes alıyor. İnşallah plastik cerrah yapacaktır ameliyatı daha estetik iş yapıyor ve iyileşme dönemi çabuk oluyor. Kulak burun boğazcilari bana tavsiye etmemişlerdi. Hayırlısıyla kurtulun inşallah. Allah iyi bir cerraha denk getirsin.Amin teşekkür ederim dee ben hemşeri olduğumuzu hatırlamıyorum
Amin canım Allah razı olsun
AMiN canım inşallah
Sağolasın canım
Aynen ablam vurmalı kırmalı bir ameliyat olucakamin abla
Sana da çok geçmiş olsun biricikimAynı ameliyatı ben de oldum tatlım. Fazla, solunumu zorlastiran kemikleri alacaklar. Eskisi gibi vurmalı kırmalı olmuyor korkmayın. Jel buz torbalarını almayı unutmayın morarmalari önlüyor. Uyuyor uyanıyor her şey bitmiş oluyor. Ben sadece burna konulan plastikimsi maddeden rahatsız olmuştum üç gün içinde çıkartılıyor o da ondan sonra rahat nefes alıyor. İnşallah plastik cerrah yapacaktır ameliyatı daha estetik iş yapıyor ve iyileşme dönemi çabuk oluyor. Kulak burun boğazcilari bana tavsiye etmemişlerdi. Hayırlısıyla kurtulun inşallah. Allah iyi bir cerraha denk getirsin.
Teşekkür ederim bitanemSana da çok geçmiş olsun biricikim
Aa inanmıyorum ben de sincandayimŞakaaaaa kızzzzz sen benim komşum çıktın yaaacuma gelebilirim şimdi olmassss
Evet Busracim
Evet kaptanımız da ugramiyor artik onu da cok severdimEvet Busracimoynakbasi34 kaptanımızla beraberdik o zamanlar. Sen hamile kalınca ayrılmıştın.
Narkoz kafasını ben de çok seviyorumTeşekkür ederim bitanemyedi yıl oldu benim gecireli. Gayet iyiyim. Narkoza doyamadım arkasından göğüs ameliyatı oldum. 900 gr eksiye düştüm bir anda
Bende önceden sevmiyordum canım ama iyi yapandan yedikten sonra dedim OMGSanki kağıdı şekerli süte batırıp koymuşlar gibi geliyor onu görünce
Ah ah iftardan sonra direkt gitmişim. Yemeği bile zor hazırladım. Haftasonu çok yorucu geçti benim içinMutfağı toplayıp akşam yemeği yapmak lazım ama reddediyorum uzanıyorum amaçsızca
Hiç duymadım canım cipsini ama tatlısını severim özellikle fındıklısınıSevilmez miiii
Bide güllaç cips duydum paylaştim burda ama denemedim
Ama du bakalım rahatlayacagin kadar buyumediler kreş yaşı başlayınca tamamdırİyi geceler. Ancak gelebildim. Cocuklar buyudukce rahatlayacaksin diyenler neredeartik inanmiyorum zaten boyle diyenlere sulu boya aldirdim esime. Tabi ikisine de ayrı ayrı. Onceden bir tane vardi bitirdiler onu atmıştık. İyi biraz oyalandilar derken küçüğüm suyu döküp döküp tekrar doldurmak istiyor, yaaa sabiiirr. Hadi bir iki kez yaptırdık ama yok devamlı istiyor en sonunda onu topladik, biraz oyun oynattim hizlandirilmis sekilde, çünkü hemen sıkılıyorlar en son 11.30da uyudular şimdilik asayiş tamam
Keşke haftasonunda olsam da yorulsamBende önceden sevmiyordum canım ama iyi yapandan yedikten sonra dedim OMGtabi benim sütlü tatlılara ayrıca bir zaafım var o ayrı
Ah ah iftardan sonra direkt gitmişim. Yemeği bile zor hazırladım. Haftasonu çok yorucu geçti benim için
Hiç duymadım canım cipsini ama tatlısını severim özellikle fındıklısını
Gayet güzel eksin canımZipzip- erenmothers
Geç kaldım ama misafirlerim yeni gitti.
Kilom 66.30 .
-250 Gr
Ama bugün iyi geçmedi yainşallah cumaya eksi geleceğim
Burcu ismim cnmEvet ıcecım bidiyet programından seçtiğim bir diyet çeşidine ait hazır liste. Ben sadece öğlen ve akşamın yerini değiştirdim ama birde fındık yoktu onu ben ekstra yedim. Yarının menüsü daha farklı.
cnm iftarda güzel protein aldıysan su yeşil çay içiyorsan tatlı o kadar ödem tutmazFulya bizim işimiz gücümüz tatli napcaz böyledolapta tatli var aklim onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?