Su ve bitki cayi hiç icemiyorum ramazandaBurcu ismim cnme güzeel , rahatsız olacağın bişey yok canım sağlıklı bi artı ara öğün olmuş
cnm iftarda güzel protein aldıysan su yeşil çay içiyorsan tatlı o kadar ödem tutmaz
canım şöyle sevdiğin meyveleri katsan çayı demleyip el blenderından geçirsen öyle mis oluyor ki ya da komposto hoşaf karıştırabilirsinSu ve bitki cayi hiç icemiyorum ramazanda
Ayyyy ablamm Allah razı olsunAynı ameliyatı ben de oldum tatlım. Fazla, solunumu zorlastiran kemikleri alacaklar. Eskisi gibi vurmalı kırmalı olmuyor korkmayın. Jel buz torbalarını almayı unutmayın morarmalari önlüyor. Uyuyor uyanıyor her şey bitmiş oluyor. Ben sadece burna konulan plastikimsi maddeden rahatsız olmuştum üç gün içinde çıkartılıyor o da ondan sonra rahat nefes alıyor. İnşallah plastik cerrah yapacaktır ameliyatı daha estetik iş yapıyor ve iyileşme dönemi çabuk oluyor. Kulak burun boğazcilari bana tavsiye etmemişlerdi. Hayırlısıyla kurtulun inşallah. Allah iyi bir cerraha denk getirsin.
Takımlar arasında al ver oldu mu?
Hepimiz birleşik semtlerdeymişiz
Eksin çok güzel canım tebriklerZipzip- erenmothers
Geç kaldım ama misafirlerim yeni gitti.
Kilom 66.30 .
-250 Gr
Ama bugün iyi geçmedi yainşallah cumaya eksi geleceğim
Geçmiş olsun kuzumAyyyy ablamm Allah razı olsunburunda kemik eğriliği var onu duzelticekler büyük et parçası var dedi doktor.uyku apnesi o yüzden oluyormuş.uyku bölümünde iki kere yatti.85 kere nefesini tutmuş.buranin en iyi doktoru abla.kac aydır bekledik.hayirlisi ise olacak bakalım.sana da çok büyük geçmiş olsun
Afiyet olsun canımsınZipzip- Cordelia erenmothers Beth18 Elhan
Kahvaltı 09.20
1 h yumurta 3 zeytin
2 salatalık 1 d peynir
1 çk acuka 1 d ekmek
Öğlen 13.30
Yulaf bar
Süt 1 b
Akşam 18.00
1 dolu olmayan kase tambuğday makarna
5 kaşık yoğurt
Su 2,5 lt
Adım 9,611
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canımsın
Oooyyyy tatlım benim teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum
iyiÇok enerjik az yemekli bir gün oldu. Temizlik bunu gerektirir
Hanımlar hepinize iyi geceler
@19Temmuzda69um | Kırmızı Kaptan |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
S Suskunkardelen | Kırmızı hamiş |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı Sarı |
| Mavi Kaptan |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi Sarı |
| Mavi Sarı |
| Yeşil Kaptan |
| yeni üye |
DışarıdaydımAkşama ne yemek var sizde?
Bende hamurunu yapmamHamursuz oluyormu öyle değişikmiş oda .
Tövbe tövbeKolumu kirsam da 3-5 hafta yapmasam ne güzel olurdu
Minik dilimlerdi genelde hazırlarken atıştırıyoeum onuAfiyet olsun canım. Pastırma susatmadi mı yahu
Hangisini kullanıyorsun canımKullandigim d. Kontrol hapi galiba yan etki yapıyor bana. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, kasıklarım ağrıyor sanki lekelenme olcak gibi. Biraksammi devammi etsem bilemiyorum
ben de 12den 4eMinik dilimlerdi genelde hazırlarken atıştırıyoeum onuben biraz keyifçiyim sahuru 2 saate yayıyorum neredeyse fesangcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?