İkizler neden bahsediyor diye merak ettim.Sağol ikizimm.kiyamam ya ,sana bir şey olmasın. Burnumun direği sızladıabine de Allah şifa versin. Sen de bu konuda yardım al, sağlık merkezinden.
Hasta değilim biricikim de uyku apnesi var bendeİkizler neden bahsediyor diye merak ettim.
fesang mi hastaymış ben de uykuya kolay kolay dalamam. Fizyolojik değil de hep düşüncelerden sanıyordum.
Vay apne vayHasta değilim biricikim de uyku apnesi var bende
Aksam yazilma demiyor muydukBildiğin yalvardım
Çünkü ikizimtmmm
Cnm neden ikizim diyorsun @19Temmuzda69um cıma onu kaçırdım ben
Afiyet olsunnn
5075 hehe
O da ikizler burcu,diyet tek tip olursa sıkılıyor benim gibi hehe
Aa en son ne zmn paylaştı kaptancm
Cnm kırmızı ve mavi gibi kilo verme amaçlı ama yarış yokadımı sporu atıyorsun ve menü
Cnm o 30 fındık mı fazladan bugün deafiyetler olsun
Tamam dostum. İnşaallah hallet bir an önce. Sorucam bakUyku merkezleri var ikizim. Bir gece kalıyorsun sen orada uyurken sorunu tespit edip sana makine veriyorlar geceleri o makine ile uyuyorsun. Bir randevu alsam iyi olacak
Merhaba canım hoşbuldukMerhaba canim hosgeldin ❤
Oyy kuşum benimHasta değilim biricikim de uyku apnesi var bende
Ben boza , biliyor musunİkizler neden bahsediyor diye merak ettim.
fesang mi hastaymış ben de uykuya kolay kolay dalamam. Fizyolojik değil de hep düşüncelerden sanıyordum.
Ben sana kiyabilir miyim emret dedim , görevi direkt yerine getirdim. Ya bı kere saat 1 de arkadaşlara saçımı mi boyatsam dedim saat 2 de kuafordeydim anında hareket :)Bildiğin yalvardım
Etiketlerime neden cevap yokOyy kuşum benim
Yok yok ağladıAksam yazilma demiyor muyduk
Yürüyüş yap diye ikna ediyorduk sanki
Görmedim kiEtiketlerime neden cevap yok
İnşallah canımHoşgeldin Adacım bayram sonrası topluca başlarız
Uykumda nefesimi tutuyormuşum sonra acıyla inliyormusum ben farkında değilim de eşim ve gece beraber kaldığım arkadaşlarım söylüyor. Abim de aynı belirtilerle gitti apne teşhisi kondu.Vay apne vayteşhisi doktor mu koydu? Nasıl anladın apne olduğunu Kalitesiz uyku ertesi gününü zehir eder. İhmal etme çaresine bak tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?