Bu neki şimdi fark ettim
Bı sürü yaptımGörmedim ki
Ben de anlamadım demek farkında olmadan ters etki yapmışızAksam yazilma demiyor muyduk
Yürüyüş yap diye ikna ediyorduk sanki
Ben oruç oruç 15000 bin adım atıyorum ama kilo alıyorum3000 kusurlerde kaldım. Şimdi mecbur 5000 yapicam
İnşallah ikizimTamam dostum. İnşaallah hallet bir an önce. Sorucam bak
Geçti artıkBu neki şimdi fark ettim
Ama onları anlamadım ki ahahhaBı sürü yaptım
Bayılıyorummmm böyle hatunlara keşke sen gibi olsam 10000 saat düşünürüm her şey içinBen sana kiyabilir miyim emret dedim , görevi direkt yerine getirdim. Ya bı kere saat 1 de arkadaşlara saçımı mi boyatsam dedim saat 2 de kuafordeydim anında hareket :)
Maşallah. Evet 21 şubattan beri aynı gibi. Az mı yiyorsun peki?Ben oruç oruç 15000 bin adım atıyorum ama kilo alıyorum
Diyetisyen artı bizİnşallah canımramazan da normalde kilo almam hatta 1-2 kilo verirdim bu ramazan kilo alıyorum çok şaşkınım.. her sene sahursuz oruç tutarım bu yıl da öyle sahur yapmıyorum...ama tartı hep yukarı ibre diyetisyen olmazsa disipline giremeyecem anlaşıldı
Ayyy ben de düşünürüm herşeyi manyak gibi. Keşke ben de şak diye karar verip, tak diye yerine getirsemBayılıyorummmm böyle hatunlara keşke sen gibi olsam 10000 saat düşünürüm her şey için
Çok geçmiş olsun canım benim kv de var uyku annesi ama onun ki çok ileri makina ile uyumak zorundaUykumda nefesimi tutuyormuşum sonra acıyla inliyormusum ben farkında değilim de eşim ve gece beraber kaldığım arkadaşlarım söylüyor. Abim de aynı belirtilerle gitti apne teşhisi kondu.
Tabi biricikim hiç dinlenmiş kalkamıyorum
Bu yil ilginc bir sekilde bende kilo vermekte zorlaniyorumİnşallah canımramazan da normalde kilo almam hatta 1-2 kilo verirdim bu ramazan kilo alıyorum çok şaşkınım.. her sene sahursuz oruç tutarım bu yıl da öyle sahur yapmıyorum...ama tartı hep yukarı ibre diyetisyen olmazsa disipline giremeyecem anlaşıldı
Kesinlikle sizlerin enerjisi çok iyi geliyor banaDiyetisyen artı biz
Fesangla fingirdesirken iyiydiAma onları anlamadım ki ahahha
Sağol.canimKordişim geçmiş olsun kuzum.malum ağrılar mi
Oooo kimler gelmiş hoşgelmiş.Kesinlikle sizlerin enerjisi çok iyi geliyor bana
Ben geçen hafta nerdeyse her gün eridim. Ne bitmez geçen haftaymışşBu yil ilginc bir sekilde bende kilo vermekte zorlaniyorum
Gecen sene ramazanda 53 e kadar düşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?