Bugün birkaç arkadaşımla konuştum herkes aynı şeyi söylüyorlar... bu sene zor kilo veriyoruz diye... suçu da hep kovid geçirmemize bağlıyoruz hep onun yüzündenBu yil ilginc bir sekilde bende kilo vermekte zorlaniyorum
Gecen sene ramazanda 53 e kadar düşmüştüm
Yemiyoruz yoksa. Ödem olur covid olur tartı hatası olur.Bugün birkaç arkadaşımla konuştum herkes aynı şeyi söylüyorlar... bu sene zor kilo veriyoruz diye... suçu da hep kovid geçirmemize bağlıyoruz hep onun yüzünden
Çok şükür muhteşemiz sen?Hoşbulduk canımnasılsınız
Gece de düşünüp düşünüp dururum bazen 20 yıl önceki şeyleri bazen 20 gün sonra ne yapacağımı poeffffAyyy ben de düşünürüm herşeyi manyak gibi. Keşke ben de şak diye karar verip, tak diye yerine getirsem
Yok çok yiyorum tutamıyorum kendimiMaşallah. Evet 21 şubattan beri aynı gibi. Az mı yiyorsun peki?
Onu bilmiyorum da, aç aç dolaşıp, ruh gibi olursam anca veriyorum, ne saçmaBugün birkaç arkadaşımla konuştum herkes aynı şeyi söylüyorlar... bu sene zor kilo veriyoruz diye... suçu da hep kovid geçirmemize bağlıyoruz hep onun yüzünden
Teşekkür ederim Adacım. Abim de öyle makine ile uyumak zorunda. Bana da verirler mi bilmem ama çocukluğumdan beri var bu durumÇok geçmiş olsun canım benim kv de var uyku annesi ama onun ki çok ileri makina ile uyumak zorunda
Çok şükür iyiyim tek sıkıntım aldığım kilolar giyemediğim kıyafetlerÇok şükür muhteşemiz sen?
O da olacak inşallah canımÇok şükür iyiyim tek sıkıntım aldığım kilolar giyemediğim kıyafetler
En iyisi düşünmemek dostum. Düşün düşün b... İşin diye boşa dememsiler. Elimizde diil ama başarırızGece de düşünüp düşünüp dururum bazen 20 yıl önceki şeyleri bazen 20 gün sonra ne yapacağımı poeffff
Kilon da az aslında seninTeşekkür ederim Adacım. Abim de öyle makine ile uyumak zorunda. Bana da verirler mi bilmem ama çocukluğumdan beri var bu durum
3.doz asidan sonra toparlayamadim bendeBugün birkaç arkadaşımla konuştum herkes aynı şeyi söylüyorlar... bu sene zor kilo veriyoruz diye... suçu da hep kovid geçirmemize bağlıyoruz hep onun yüzünden
Evet bebeğim.Regl yüzünden mi cordişim
Aç aç vucud kendini kitler canım... ve öyle diyeti sürdürmek zorlaşır hayattan keyif almazsın..Onu bilmiyorum da, aç aç dolaşıp, ruh gibi olursam anca veriyorum, ne saçma
Umarım ikizim hayatı zorlastirmaktan başka bir şey değilEn iyisi düşünmemek dostum. Düşün düşün b... İşin diye boşa dememsiler. Elimizde diil ama başarırız
Bende aşı yok hala3.doz asidan sonra toparlayamadim bende
Canım kiloyla alakalı mı bilmiyorum çünkü 45 kilo olduğum zamanlar bile vardı. Abimin artık kalbi büyümüş bu rahatsızlıktan.. bakalım en yakın zamanda gideceğim inşallahKilon da az aslında seninbenim kv Çok kilolu dr kilo vermelisin demişti.. inşallah makinaya gerek kalmaz canım çok geçmiş
ben de diyorum burası ev değil neresi diyeCanimfesang dedi ki illa fitness a yazil ben de yazıldım diye attım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?