Çöreğimsi bir şey sanırımCanım buna biz peksimet diyoruz ismini yazsam kimse anlamaz ahaha
Sen bize gel canım. Senin istediğin var bizde.Ama benim yediğim şekerli olmuyor
İyi geceler Şiram kolay gelsin eline sağlıkYarın eşimin 30 yıllık arkadaşı gelecek. Karnıyarık, çiğ köfte ve buna benzer şeyler yapacağım yarın, menümde görürsünüz zati
İyi geceler diliyorum herkese
Hayırlı geceler Hosgeldin.Herkese hayırlı geceler canlarım
Bugün okulumuzda iftar programı vardı . Bizim okul merkeze 45 km olduğu için evlere dönmedik okulda hocalarla sohbet muhabbet oturduksonra da iftar hazırlığı derken anca gelebildim
Al al cnmUyku merkezleri var ikizim. Bir gece kalıyorsun sen orada uyurken sorunu tespit edip sana makine veriyorlar geceleri o makine ile uyuyorsun. Bir randevu alsam iyi olacak
Efsane geri döndüüü
İyi geceler kuzum Allah yardımcın olsunİyi geceler. Cok zor gün ve gece geçirdim. Bitik haldeyim. İnşallah sahura kalkabilirim. Menuyu yarin vereceğim
Her yörede farklı bir adı var canım benim yaptığımi söyleyeyim.mayali hamuru bir güzel tabaktan büyük açıyorum.ustune sıvıyağ sürüp diliyorum.sonra onu açıyorum tavada arkalı önlü pişiriyorum.sonra üstüne yağ sürüyorum.afiyet olsun
Kolay gelsin canım iyi gecelerYarın eşimin 30 yıllık arkadaşı gelecek. Karnıyarık, çiğ köfte ve buna benzer şeyler yapacağım yarın, menümde görürsünüz zati
Afiyet olsun güzelim hoşgeldinBugünkü menüm
Sahur
1 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı labne
Bir küçük parça avakado
İftar
1 kase mercimek çorbası
3 küçük kıymalı pide
1 parça çiçek ekmek
1 fincan çay üzerine bir bardak sade Türk kahvesi
Eve gelince
2 dilim kaşar peyniri
1 elma
2 parça ekşi mayalı bisküvi
1 avuç kuru üzüm
1 bardak süt
Su 2lt
Zipzip- Cordelia erenmothers Hallederiz
Yarinda benim misafirim var . Aslında perşembe akşama çağırmıştım ama müsait değillermiş kendi kafama kendim sıktım geneYarın eşimin 30 yıllık arkadaşı gelecek. Karnıyarık, çiğ köfte ve buna benzer şeyler yapacağım yarın, menümde görürsünüz zati
Ozet geçsen KaptanGecmise gideyim geliyorum
Afiyet oksun canımBugünkü menüm
Sahur
1 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı labne
Bir küçük parça avakado
İftar
1 kase mercimek çorbası
3 küçük kıymalı pide
1 parça çiçek ekmek
1 fincan çay üzerine bir bardak sade Türk kahvesi
Eve gelince
2 dilim kaşar peyniri
1 elma
2 parça ekşi mayalı bisküvi
1 avuç kuru üzüm
1 bardak süt
Su 2lt
Zipzip- Cordelia erenmothers Hallederiz
KoptumYarinda benim misafirim var . Aslında perşembe akşama çağırmıştım ama müsait değillermiş kendi kafama kendim sıktım gene
Wuhuuuu , hadi coşalım yarın o zamanYarinda benim misafirim var . Aslında perşembe akşama çağırmıştım ama müsait değillermiş kendi kafama kendim sıktım gene
Kız yatsanaWuhuuuu , hadi coşalım yarın o zamanzengin bir menümüzün olmadı dileğiyle eppeğim
Tamam tamam hadi öptümKız yatsana
Hoşbulduk kuzumAfiyet olsun güzelim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?