Eline saglik canım.15-21 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 31. Hafta 15.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan 77,70@iceteavecheesecakelutfen Kırmızı 71,2@sara_28 Kırmızı 92,90@Kinoalihatun Kırmızı 76,20@Suskunkardelen Kırmızı hamiş 56,00North River Kırmızı 77,05Amine Busra Kırmızı 70,00@Aomine Daiki Kırmızı 61,50minerva1988 Kırmızı 58,60@Kendinin en iyi hali ol Kırmızı 67,40fesang Kırmızı Sarı 58,20Mavi Takım @erenmothers Mavi Kaptan 72,25Cordelia Mavi 62,80@Migim Mavi 69,90@She-Raa Mavi 84,80@pastelfit Mavi 60,20@dolunaydagel Mavi 80,00@DombiliKus Mavi 79,60@60kiloyum Mavi 83,80@s i d e l y a Mavi 66,55@yildiz4kc Mavi Sarı 72,20@Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil 55,35@Chedarice Yeşil 82,05@Ytmz Yeşil 67,80@L u c i a Yeşil 83@balpamuk
Başla canım. Destek oluruz inşallah.Merhaba kızlar , uzun süre oldu gelemedim.. diyetten çok koptumramazan sonrası diyetisyenle başlamayı düşünüyorum
Kaç kilo aldın?Çok şükür iyiyim tek sıkıntım aldığım kilolar giyemediğim kıyafetler
Afiyet olsun.19 Nisan Salı menüm
04.00 sahur
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 kaşarlı tost
Domates salatalık
12.30 Öğle yemeği:
Tavada 2 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar peyniri
Salatalık
Yeşil çay
19.10 akşam yemeği
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasülye
4 kaşık frik pilavı
Salata,turşu
1 sb ayran
Su: 3 litre
Regl 3 gün erken geldi. Oruç bozuldu.
Adım sayım 5.062
@Zipzip-Cordelia @erenmothers
Afiyet olsun. Muhteşem spor.
Afiyet olsun..Bugünkü menüm
Sahur
1 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı labne
Bir küçük parça avakado
İftar
1 kase mercimek çorbası
3 küçük kıymalı pide
1 parça çiçek ekmek
1 fincan çay üzerine bir bardak sade Türk kahvesi
Eve gelince
2 dilim kaşar peyniri
1 elma
2 parça ekşi mayalı bisküvi
1 avuç kuru üzüm
1 bardak süt
Su 2lt
@Zipzip-Cordelia @erenmothers @DombiliKus
Afiyet olsunMenü
Sahur
1 kepçe mercimek çorbası
Kalan son 10 sarma bitti şükür
İftar
1 kepçe mercimek
1yk kıtır pide
3yk tavuk sote
3yk.makarna
Salata
Adımlar Eki Görüntüle 3051795 @Zipzip-Cordelia @19Temmuzda69um
Kız o yenmezmiiii bana da kızım alıştırdiHiç noodle yemedim
Çok güzel dedin valla bugün evde tambugday unu ile ekmek yaptım.ama kilo yapacak korkusu ile yemiyorum canım yaaTostu tb ekmeğinle yapabilirsin yanına yumurta haşlayarak ekstar ceviz badem birkaç tane ve 2 3 dilim meyveyle
Aynen öylede olur canımHee benim dediğim hamur aynı biraz açıp haşhaş suruyorsun katlayıp tekrar açıyorsun saçta pişiriyor herhalde tavada olur.
Şeker koymanın sebebi.hashasin aromasını ortaya çıkarmak öyle çok koymuyorsun.sekerli istersen şekeri arttırıp birazda ceviz eklenebiliyorAma benim yediğim şekerli olmuyor
Eşim başak burcu.aslinda ben aslan olduğuma da inanmıyorum canım.hic bir özelliği yok bende tek tük var bana en çok balık burcu uyuyor.annem saatimi hatırlamıyor.belki yükselenim farklıdırBende Başakbelki burçlarımız aynıdır demiştim ama tutturamadım şeker
Al al cnm
Efsane geri döndüüü
İyi geceler kuzum Allah yardımcın olsun
Yarın tartilip kimseye söylemeyelim aramızda tamam mıWuhuuuu , hadi coşalım yarın o zamanzengin bir menümüzün olmadı dileğiyle eppeğim
Evet ama bugün okumadım.Özet işiniCordelia süper yapar
Kız saati napcan benimkiler gününü hatırlamıyordu. Babam askerdeymis haber 2 hafta sonra gitmiş, annem zaten erken pirtladigim için Leyla olmuş. Rahmetli babaannem ölünce sandığından çıktı takvime işaretlenmişKız o yenmezmiiii bana da kızım alıştırdi
Çok güzel dedin valla bugün evde tambugday unu ile ekmek yaptım.ama kilo yapacak korkusu ile yemiyorum canım yaa
Aynen öylede olur canım
Şeker koymanın sebebi.hashasin aromasını ortaya çıkarmak öyle çok koymuyorsun.sekerli istersen şekeri arttırıp birazda ceviz eklenebiliyor
Eşim başak burcu.aslinda ben aslan olduğuma da inanmıyorum canım.hic bir özelliği yok bende tek tük var bana en çok balık burcu uyuyor.annem saatimi hatırlamıyor.belki yükselenim farklıdır
Aa bak geçen aklıma gelmişti bi ara ikimizde 72 ye inecektik ne yaptiacaba diyeEvet ama bugün okumadım.ada81 Geldi kilo almış. fesang sürekli borek çörek konuştu. Bir de yarin simit yiyecek. Cordelia ağrıları var ama iyi. Amine Busra çocuklarla uğraşıyor. DeryaOnDiet Türkiye ye gelmiş geziyormus.
North River
Türkiye de bol bol.yiyor. 80 olmustur.Aa bak geçen aklıma gelmişti bi ara ikimizde 72 ye inecektik ne yaptiacaba diye
Yaa vallahi güldürdün beni.rabbim senide güldürsün.yaa hani diyorlar yaa saat falan olunca yükselen ortaya çıkıyormuş.bende ondan dedim yoksa benimde bir bilgim yokKız saati napcan benimkiler gününü hatırlamıyordu. Babam askerdeymis haber 2 hafta sonra gitmiş, annem zaten erken pirtladigim için Leyla olmuş. Rahmetli babaannem ölünce sandığından çıktı takvime işaretlenmiş
Afiyet olsun eppekimMenü
Sahur
1 kepçe mercimek çorbası
Kalan son 10 sarma bitti şükür
İftar
1 kepçe mercimek
1yk kıtır pide
3yk tavuk sote
3yk.makarna
Salata
Adımlar Eki Görüntüle 3051795 @Zipzip-Cordelia @19Temmuzda69um
İyi gecelerHoşbulduk kuzumyatıyorum ben öpüyorum sizleri
Hmsssssss ufkumu açtın tenkyuKız o yenmezmiiii bana da kızım alıştırdi
Çok güzel dedin valla bugün evde tambugday unu ile ekmek yaptım.ama kilo yapacak korkusu ile yemiyorum canım yaa
Aynen öylede olur canım
Şeker koymanın sebebi.hashasin aromasını ortaya çıkarmak öyle çok koymuyorsun.sekerli istersen şekeri arttırıp birazda ceviz eklenebiliyor
Eşim başak burcu.aslinda ben aslan olduğuma da inanmıyorum canım.hic bir özelliği yok bende tek tük var bana en çok balık burcu uyuyor.annem saatimi hatırlamıyor.belki yükselenim farklıdır
Harikasın beeEvet ama bugün okumadım.ada81 Geldi kilo almış. fesang sürekli borek çörek konuştu. Bir de yarin simit yiyecek. Cordelia ağrıları var ama iyi. Amine Busra çocuklarla uğraşıyor. DeryaOnDiet Türkiye ye gelmiş geziyormus.
North River
Lise yemeği ayran simit :)Simitin yanına ayran içsek çaya ayıp olmaz mı?
Yok canım simit sıcacıksa ayranla süper olur ki ben çay kahve manyağı olarak tavsiye ederim mümkünse yanında kasarda olsunSimitin yanına ayran içsek çaya ayıp olmaz mı?
Simit ayran da fena değil ama simit peynir çayı daha bir tercih ederim.Yok canım simit sıcacıksa ayranla süper olur ki ben çay kahve manyağı olarak tavsiye ederim mümkünse yanında kasarda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?