Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline saglik canım.
Merhaba kızlar , uzun süre oldu gelemedim.. diyetten çok koptum ramazan sonrası diyetisyenle başlamayı düşünüyorum
Başla canım. Destek oluruz inşallah.
Çok şükür iyiyim tek sıkıntım aldığım kilolar giyemediğim kıyafetler
Kaç kilo aldın?
Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Muhteşem spor.

Afiyet olsun..

Hiç noodle yemedim
Kız o yenmezmiiii bana da kızım alıştırdi
Tostu tb ekmeğinle yapabilirsin yanına yumurta haşlayarak ekstar ceviz badem birkaç tane ve 2 3 dilim meyveyle
Çok güzel dedin valla bugün evde tambugday unu ile ekmek yaptım.ama kilo yapacak korkusu ile yemiyorum canım yaa
Hee benim dediğim hamur aynı biraz açıp haşhaş suruyorsun katlayıp tekrar açıyorsun saçta pişiriyor herhalde tavada olur.
Aynen öylede olur canım
Ama benim yediğim şekerli olmuyor
Şeker koymanın sebebi.hashasin aromasını ortaya çıkarmak öyle çok koymuyorsun.sekerli istersen şekeri arttırıp birazda ceviz eklenebiliyor
Bende Başak belki burçlarımız aynıdır demiştim ama tutturamadım şeker
Eşim başak burcu.aslinda ben aslan olduğuma da inanmıyorum canım.hic bir özelliği yok bende tek tük var bana en çok balık burcu uyuyor.annem saatimi hatırlamıyor.belki yükselenim farklıdır

Kız saati napcan benimkiler gününü hatırlamıyordu. Babam askerdeymis haber 2 hafta sonra gitmiş, annem zaten erken pirtladigim için Leyla olmuş. Rahmetli babaannem ölünce sandığından çıktı takvime işaretlenmiş

Yaa vallahi güldürdün beni.rabbim senide güldürsün.yaa hani diyorlar yaa saat falan olunca yükselen ortaya çıkıyormuş.bende ondan dedim yoksa benimde bir bilgim yok

Hmsssssss ufkumu açtın tenkyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…