- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hep gülelim canimYaa vallahi güldürdün beni.rabbim senide güldürsün.yaa hani diyorlar yaa saat falan olunca yükselen ortaya çıkıyormuş.bende ondan dedim yoksa benimde bir bilgim yok
Sağol canımmm. İyi uykularAfiyet olsun eppekim
Çayla bir simit yetmez bana ayranla 1 yeter amaSimit ayran da fena değil ama simit peynir çayı daha bir tercih ederim.
Yanında menemen olursa ben de iki simit götürürüm her türlüÇayla bir simit yetmez bana ayranla 1 yeter ama
İyi geceler eppekimTatli rüyalar, yarın herkes uykusunu almış dinç uyanmış olsun inşallah
Ay çok hayırlı bir haber buuu
İlginç hiç yemedim ayranla. Ama ben ayran sevmem ondan olabilir. menulerimde kaç kez ayran vardı acaba? bence 3 yoktur.Yok canım simit sıcacıksa ayranla süper olur ki ben çay kahve manyağı olarak tavsiye ederim mümkünse yanında kasarda olsun
Tatlı rüyalar cnmTatli rüyalar, yarın herkes uykusunu almış dinç uyanmış olsun inşallah
Süpersin.Cordelia kuş adımlarım
Dün de bugün de aynı sporları yaptım:
3 mil Leslie, 15 dk bölgesel cnm
Eki Görüntüle 3051811
İyi geceler canım cordişimİyi geceler masterfit çıtır bebekleri.
Çok şükür kaymak sevmiyorum ama ekmek kadayıfına Hayır demem
İlk defa duyuyorum ayolKaymak karadut özü denedin mi hiç ? Sonra bal kaymak neymiş diyeceksin
Bilmediğim denemediğim ne çok şey varmışKaymak karadut özü denedin mi hiç ? Sonra bal kaymak neymiş diyeceksin
Aaa onu dabyaz yeriz birlikte :) suşi yanında missHiç noodle yemedim
Ya çok guzelbolur ben evde de yapıyorumBana da çekici gelmiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?