- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Afiyet olsun. Adımlar güzel20 Nisan menüm
İftar:
1kase tarhana çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2yk pilav
1hurma
Salata
3dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3051919
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
GünaydınGünaydın
SormaBir iki gün kivrandirir durur tatlım. Adaçayı iç bayağı rahatlatır. Allah şifa versin. Tadını kaçırıyor ister istemez. Kıyamam gül yüzüne.
Dedim üvey annesi eve hapsetti külkedimi. Neyse çok şükür iyisin.Selam kizlar nasilsiniz
1 haftadir aranizda yoktum
Telefonum kirildi teknik servise verdik yeni geldi
Buranin sifresini unuttugum icin giremedim biturlu
Ama ruyama bile girdiniz ya
Nerde bu sandriyon basina bi ismi geldi niye hic gelmiyo diyodunuz
Simdi alintilari cvplicam butun gecmisi yapabilecegimi sanmiyorum
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canim.1 porsiyon güllaç
Kakolu süt
1 kuru incir
1 hasl yumurta
5 çiğ badem
Peynir, zeytin, Tereyağ
Elma
Azcik pide diyo musumWilma11
2 dilim kadar Ramazan pidesi
1 yemek kaşığı kadar tulum peyniri
Kahvenin yanına bitter fıstıklı (misafirlikte)
5.001 adım
Zipzip- Cordelia North River
GünaydınGünaydinnnn
Afiyet olsunSelamlar
Sahur 4:00
Yarım peynirli tost ekmek
2 haşlanmış yumurta
Çay
İfrar 20:00
1 hurma
1 kase dünden kalan arabaşı çorbasi
2 mini lavaş pizza
1 bardak kola
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Bol suuu
Adım
Zipzip- Cordelia erenmothers
GünaydınnnnHayırlı sabahlar
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Son 2 gün
Afiyet olsun adımlar süper20 Nisan menüm
İftar:
1kase tarhana çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2yk pilav
1hurma
Salata
3dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3051919
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Afiyet olsunZipzip- Cordelia erenmothers Beth18 Elhan
Kahvaltı 08.00
1 h yumurta 2 zeytin
1 d peynir 1 d ekmek
Öğle 12.30
Ton balıklı kinoa salatası
Akşam 17.00
2 dilim pizza
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Adım 5.137
Migi çok üzüldüm ama baba ne ahı çekiyor hiç anlamadım. Neden pişman oluyor?Selamlar
Bugün Bi kızın yaşamına şahit oldum
Babasi yıllar önce gençken bir kıza tecavüz etmiş
Annesine söylememiş yıllarca saklamış
Sonra kızı oluyor buda büyüyor aradan yıllar geçiyor ve kızıda tecavüzüne ugruyor
Baba da ahı çekiyor tabi pişman oluyor
Ne ekerse onu biçersin misali
İşte Allah yaptıklari arkasina birakmaz ama ben en çok kıza çok üzüldümböle şerefsizlerin soyunu tükensin artık...
Yılar önce bi kıza tecavüz etmiş yaptıklari aklına gelince pişman oluyor Olan kızına oldugu için .Migi çok üzüldüm ama baba ne ahı çekiyor hiç anlamadım. Neden pişman oluyor?
Tepkini ver boza konuş .Ya cidden çok iyi niyetli olmak, her konuyu saf gibi açıklamak iyi bir şey değil ya. Daha doğrusufesang sana diyim. Herkesin basini agritmiyim. İş yerinde hizmetli bir abimiz var, iyi biri, güler yüzlü ok sorun yok. Gelgelelim konuya; 3-4 gün falan çöp kutum çok doldu tamam mı, ramazan zaten, burada yiyip içmedigim belli. Evde içtiğim küçük süt kuyular, çikolata kağıtlari buradaki kutuma koydum. Evet HAKSİZİM. Ama o kadar da abartılacak durum mu, Farzet ki burada içtim. Kutudan fazla bir şey yok ki ortada.tamam abi de bir şey demedi de, ben her zaman ki saf boza. Anlatıyorum işte. Ay sorma abi, şimdi aglicam, aile ile yaşamak Zor bu yaştan sora, babbmdan cekinip böyle böyle yaptım dedim. O da hak verdi, evet zor bilmem ne. Bu kadar iste. Şimdi konuya geliyorum. 3 gündür, fazla da olabilir, çöp kovama torba geçirmemiş. Ben de doğal olarak içine atmadım. Diğer iki arkadaşıma baktım şimdi. Onların poşet geçmiş ve temiz. Hatta dün bir sürü çöpümu başka arkadaşın kutusuna koydum ki anlasın farkettigimi. Odaya uğrarsa ya dicem böyle böyle, ya da soğuk davranicam. Yani demek istiyor ki evde içtiğini niye ben dökeyim. Resmen bu. Kaç gündür belki kimsenin ki değişmedi diye emin olamadım. Yok ya resmen bir benim öyle. Niye söyledin ki saf boza. Anladık safsin ne anlatıyorsun.ya ben bunu keyiften mi yapıyorum. Şuan geldi, Günaydın nasılsın dedi.iyiyim sen nasılsın dedim, hiç muhabbete girmedim.gitti. Yine de icim kırık, böyle davranmak istemezdim ama şuan zor bir süreçte olduğumu biliyor. Hani ben keyiften yapmıyorum ki, iki küçük çocuk,hattta bebeğimle, eşim yanimda yok, ailemle, bir yandan ise gidiyorum. Evlatlarım babalarını uzun süre göremiyor. Ben ayri kalıyorum eşimden. Biliyor anlattım ama bana bunu yapıyor. Ceza olarak poşet koymuyor. (Ekstra bir şey mi bu, poşetler zaten her akşam değişiyor) suç bende illaki, anlatmasam evde atamiyorum diye, kesin değişmiş olacaktı. Benim hatam, çöplerimi evde atamiyorum babam görmesin diye dedim. Bu cümleyi kurarak aptalligimi ele verdim. Demesem zaten değiştirecekti, her akşam yaptığı bir şey bu.
hani ben ona sır falan vermedim ki, sadece aptalligim bu. Evet doğru guvenmeseydim. Niye Soğuksn der diye düşünüyorum, o zaman konuşabilirimTepkini ver boza konuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?