Suşi de yemedim hobaaAaa onu dabyaz yeriz birlikte :) suşi yanında miss
Ben çok iştahlıyımdır ama yeni tatlara çok kapalıyımYa çok guzelbolur ben evde de yapıyorum
Makarna şeklinde alıp evde yapılan noddle denedin mi o sıcak su ile olan çok kötüOğlum ve eşim yiyolar kokusuna tahammülüm yok bnm
İşte bu katmer deniyor bizdeHee benim dediğim hamur aynı biraz açıp haşhaş suruyorsun katlayıp tekrar açıyorsun saçta pişiriyor herhalde tavada olur.
Aşırı güzel bişi :))Çöreğimsi bir şey sanırım
Tahmin ederim çok güzel gözüküyor zatenAşırı güzel bişi :))
Hoş buldum zeynoşum
Ayranla irmik helvası dener misin benim için efsanedirİlginç hiç yemedim ayranla. Ama ben ayran sevmem ondan olabilir. menulerimde kaç kez ayran vardı acaba? bence 3 yoktur.
Çünkü arkadaşımla ben buldum ahahah :) dene herkes bayılıyorİlk defa duyuyorum ayol
Eh bir gün neden olmasınÇünkü arkadaşımla ben buldum ahahah :) dene herkes bayılıyor
Çizim ve en sevdiğim kekimmmTamam
Elhan aplammm
Tmm ☺
7000
Ayy testlerini yaptır kuşum ihmal etme
Canım ne yiyorsun peki,vitamin eksikliği de olabilir
Hatta biz - diyetisyen ahaha
Cnm kesin farklı bişeyler vardır bir düşün
Dolunay olurr
Geçmiş olsun canım2.5 litrenin altına düşmüyorum ama 3.5 litre içiyordum iki gündür dişim ağrıyor hiç tadım yok canım iştede çok yoğunum buraya bile çok az gelebiliyorum
Bir iki gün kivrandirir durur tatlım. Adaçayı iç bayağı rahatlatır. Allah şifa versin. Tadını kaçırıyor ister istemez. Kıyamam gül yüzüne.Sağol.canimevet geçer gider bir iki gün böyle.
İyi geceler kordişimİyi geceler masterfit çıtır bebekleri.
İyi geceler cnmBen de yatayım artık iyi geceler kızlarcım
OyyylKaymak karadut özü denedin mi hiç ? Sonra bal kaymak neymiş diyeceksin
Kıskanmaya başladm galibaAaa onu dabyaz yeriz birlikte :) suşi yanında miss
Ayranla baklava yiyodu antepli tanıdıklarım ama aaaAyranla irmik helvası dener misin benim için efsanedir
İyi geceler tekrar cnmBu sefer gerçekten yatıyorumiyi geceler herkese
Birlikte de yeriz :)) yenir baklava ile ayran da güzel olurİyi geceler kordişim
İyi geceler cnm
Oyyyl
Kıskanmaya başladm galiba
Ayranla baklava yiyodu antepli tanıdıklarım ama aaa
İyi geceler tekrar cnm
Menüde ne varYarinda benim misafirim var . Aslında perşembe akşama çağırmıştım ama müsait değillermiş kendi kafama kendim sıktım gene
İşte dengelemenin yolunu bulmuşlar heheBirlikte de yeriz :)) yenir baklava ile ayran da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?