Dün de kötüydüm gece de kötüydüm şu an da kötüyüm. Karnım, başım, boğazım ağrıyo midem bulanıyo. Hiç keyfim yok, sonuç adet başlıyor
Afiyet olsun canımZipzip- Cordelia erenmothers @Beth18 @Elhan
Kahvaltı 08.00
1 h yumurta 2 zeytin
1 d peynir 1 d ekmek
Öğle 12.30
Ton balıklı kinoa salatası
Akşam 17.00
2 dilim pizza
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Adım 5.137
Geçmiş olsun canımDün de kötüydüm gece de kötüydüm şu an da kötüyüm. Karnım, başım, boğazım ağrıyo midem bulanıyo. Hiç keyfim yok, sonuç adet başlıyor
Hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar
Son 2 gün
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın
Günaydınlar
Canim çöpün arasına karıştırsaydin baban çöpleri mi kurcalıyor. Ayrıca babandan çekinip sıradan samimide olmadığın başka bir adama anlatmada hata olmuş. Görünce abi poşet koy diyeceksin (ki is yerinde abi abla muhabbetine girmekte doh3ru değil bey ,hanım her zaman çizgiyi aşmayı engeller )Ya cidden çok iyi niyetli olmak, her konuyu saf gibi açıklamak iyi bir şey değil ya. Daha doğrusufesang sana diyim. Herkesin basini agritmiyim. İş yerinde hizmetli bir abimiz var, iyi biri, güler yüzlü ok sorun yok. Gelgelelim konuya; 3-4 gün falan çöp kutum çok doldu tamam mı, ramazan zaten, burada yiyip içmedigim belli. Evde içtiğim küçük süt kuyular, çikolata kağıtlari buradaki kutuma koydum. Evet HAKSİZİM. Ama o kadar da abartılacak durum mu, Farzet ki burada içtim. Kutudan fazla bir şey yok ki ortada.tamam abi de bir şey demedi de, ben her zaman ki saf boza. Anlatıyorum işte. Ay sorma abi, şimdi aglicam, aile ile yaşamak Zor bu yaştan sora, babbmdan cekinip böyle böyle yaptım dedim. O da hak verdi, evet zor bilmem ne. Bu kadar iste. Şimdi konuya geliyorum. 3 gündür, fazla da olabilir, çöp kovama torba geçirmemiş. Ben de doğal olarak içine atmadım. Diğer iki arkadaşıma baktım şimdi. Onların poşet geçmiş ve temiz. Hatta dün bir sürü çöpümu başka arkadaşın kutusuna koydum ki anlasın farkettigimi. Odaya uğrarsa ya dicem böyle böyle, ya da soğuk davranicam. Yani demek istiyor ki evde içtiğini niye ben dökeyim. Resmen bu. Kaç gündür belki kimsenin ki değişmedi diye emin olamadım. Yok ya resmen bir benim öyle. Niye söyledin ki saf boza. Anladık safsin ne anlatıyorsun.ya ben bunu keyiften mi yapıyorum. Şuan geldi, Günaydın nasılsın dedi.iyiyim sen nasılsın dedim, hiç muhabbete girmedim.gitti. Yine de icim kırık, böyle davranmak istemezdim ama şuan zor bir süreçte olduğumu biliyor. Hani ben keyiften yapmıyorum ki, iki küçük çocuk,hattta bebeğimle, eşim yanimda yok, ailemle, bir yandan ise gidiyorum. Evlatlarım babalarını uzun süre göremiyor. Ben ayri kalıyorum eşimden. Biliyor anlattım ama bana bunu yapıyor. Ceza olarak poşet koymuyor. (Ekstra bir şey mi bu, poşetler zaten her akşam değişiyor) suç bende illaki, anlatmasam evde atamiyorum diye, kesin değişmiş olacaktı. Benim hatam, çöplerimi evde atamiyorum babam görmesin diye dedim. Bu cümleyi kurarak aptalligimi ele verdim. Demesem zaten değiştirecekti, her akşam yaptığı bir şey bu.
GünaydınlarGünaydın kızlar
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
GünaydınlarGünaydın kızlar
İkizim ben de senin gibiyim (şaşırdık mı) yerli yersiz konuları onları hiç ilgilendirmediği halde anlattığım oluyor. Sonra bazen canımı sıkan şeyler çıkıyor bu yüzden. Adamın poşet geçirmemesi inanılmaz saçma, ben senin yerinde olsam şakayla karışık sorarım abi hayırdır benim kutuda niye poşet yok falan diye.Ya cidden çok iyi niyetli olmak, her konuyu saf gibi açıklamak iyi bir şey değil ya. Daha doğrusufesang sana diyim. Herkesin basini agritmiyim. İş yerinde hizmetli bir abimiz var, iyi biri, güler yüzlü ok sorun yok. Gelgelelim konuya; 3-4 gün falan çöp kutum çok doldu tamam mı, ramazan zaten, burada yiyip içmedigim belli. Evde içtiğim küçük süt kuyular, çikolata kağıtlari buradaki kutuma koydum. Evet HAKSİZİM. Ama o kadar da abartılacak durum mu, Farzet ki burada içtim. Kutudan fazla bir şey yok ki ortada.tamam abi de bir şey demedi de, ben her zaman ki saf boza. Anlatıyorum işte. Ay sorma abi, şimdi aglicam, aile ile yaşamak Zor bu yaştan sora, babbmdan cekinip böyle böyle yaptım dedim. O da hak verdi, evet zor bilmem ne. Bu kadar iste. Şimdi konuya geliyorum. 3 gündür, fazla da olabilir, çöp kovama torba geçirmemiş. Ben de doğal olarak içine atmadım. Diğer iki arkadaşıma baktım şimdi. Onların poşet geçmiş ve temiz. Hatta dün bir sürü çöpümu başka arkadaşın kutusuna koydum ki anlasın farkettigimi. Odaya uğrarsa ya dicem böyle böyle, ya da soğuk davranicam. Yani demek istiyor ki evde içtiğini niye ben dökeyim. Resmen bu. Kaç gündür belki kimsenin ki değişmedi diye emin olamadım. Yok ya resmen bir benim öyle. Niye söyledin ki saf boza. Anladık safsin ne anlatıyorsun.ya ben bunu keyiften mi yapıyorum. Şuan geldi, Günaydın nasılsın dedi.iyiyim sen nasılsın dedim, hiç muhabbete girmedim.gitti. Yine de icim kırık, böyle davranmak istemezdim ama şuan zor bir süreçte olduğumu biliyor. Hani ben keyiften yapmıyorum ki, iki küçük çocuk,hattta bebeğimle, eşim yanimda yok, ailemle, bir yandan ise gidiyorum. Evlatlarım babalarını uzun süre göremiyor. Ben ayri kalıyorum eşimden. Biliyor anlattım ama bana bunu yapıyor. Ceza olarak poşet koymuyor. (Ekstra bir şey mi bu, poşetler zaten her akşam değişiyor) suç bende illaki, anlatmasam evde atamiyorum diye, kesin değişmiş olacaktı. Benim hatam, çöplerimi evde atamiyorum babam görmesin diye dedim. Bu cümleyi kurarak aptalligimi ele verdim. Demesem zaten değiştirecekti, her akşam yaptığı bir şey bu.
Günaydın cicikuşumGünaydın kızlar
Günaydın cicikuşum
Dalga mı geçiyorsun sen ya . Çok pişmansa gidecek çocuk istismarı suçunu itiraf edip cezasını çekecek. Hiçbir bedel başkası üzerinden ödenmez. Kuranda ne diyor yaptıklarınızdan siz sorumlusunuz. Onun tecavüzüne karşılık kendi kızına yapılan değildir.Yılar önce bi kıza tecavüz etmiş yaptıklari aklına gelince pişman oluyor Olan kızına oldugu için .
Dalga mı geçiyorsun sen ya . Çok pişmansa gidecek çocuk istismarı suçunu itiraf edip cezasını çekecek. Hiçbir bedel başkası üzerinden ödenmez. Kuranda ne diyor yaptıklarınızdan siz sorumlusunuz. Onun tecavüzüne karşılık kendi kızına yapılan değildir.
İşte şakayla karışık sorarsan yüz bulur iyice. Poşet geçirmeyi unutmuşsun diyeceksin bitti gitti .İkizim ben de senin gibiyim (şaşırdık mı) yerli yersiz konuları onları hiç ilgilendirmediği halde anlattığım oluyor. Sonra bazen canımı sıkan şeyler çıkıyor bu yüzden. Adamın poşet geçirmemesi inanılmaz saçma, ben senin yerinde olsam şakayla karışık sorarım abi hayırdır benim kutuda niye poşet yok falan diye.
Aslında hele de iş yerinde kimse ile gereğinden fazla samimi olmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?