Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı sabahlar

Günaydın kızlar
Son 2 gün

Günaydın kızlar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınlar
Canim çöpün arasına karıştırsaydin baban çöpleri mi kurcalıyor. Ayrıca babandan çekinip sıradan samimide olmadığın başka bir adama anlatmada hata olmuş. Görünce abi poşet koy diyeceksin (ki is yerinde abi abla muhabbetine girmekte doh3ru değil bey ,hanım her zaman çizgiyi aşmayı engeller )
Kız ise gidene kadar hiç mi cople karşılamadin ta ise kadar taşıdın
Günaydın kızlar
Günaydınlar

İkizim ben de senin gibiyim (şaşırdık mı) yerli yersiz konuları onları hiç ilgilendirmediği halde anlattığım oluyor. Sonra bazen canımı sıkan şeyler çıkıyor bu yüzden. Adamın poşet geçirmemesi inanılmaz saçma, ben senin yerinde olsam şakayla karışık sorarım abi hayırdır benim kutuda niye poşet yok falan diye.

Aslında hele de iş yerinde kimse ile gereğinden fazla samimi olmamak lazım

Yılar önce bi kıza tecavüz etmiş yaptıklari aklına gelince pişman oluyor Olan kızına oldugu için .
Dalga mı geçiyorsun sen ya . Çok pişmansa gidecek çocuk istismarı suçunu itiraf edip cezasını çekecek. Hiçbir bedel başkası üzerinden ödenmez. Kuranda ne diyor yaptıklarınızdan siz sorumlusunuz. Onun tecavüzüne karşılık kendi kızına yapılan değildir.

İşte şakayla karışık sorarsan yüz bulur iyice. Poşet geçirmeyi unutmuşsun diyeceksin bitti gitti .

Şimdi yediklerim;
19 nisan salı
Sabah 11.00
2 yumurta ve 1 kaşık yulaf ile omlet,
1 kk peynir,
1 avokado, domates, salatalık (bu kahvaltının tok tuttuğunu fark ettim, sıkılana kadar devam)

Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 porsiyon ızgara balık,
Yeşil salata,
1 dilim tb ekmeği.

Saat 8 gibi 1 avuç yer fıstığı
Zipzip- erenmothers dolunaydagel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…