Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

21 Nisan menü

Sabah 12.00

3 yumurtadan yulafli omlet
8 zeytin
1 kk peynir

Ara
16.00
Sütlü kahve

Akşam 20.00
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 dilim tbe

Zipzip- erenmothers
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım
Zipzip- @Cordelia kizlar ben bir hafta ixin istiyorum , bugün zor bı gün oldu benim için. Kendimi toparlamam lazım m iyi hissedince yazarım ama herhangi bir takimdabolmayayim kimseyi etkilemim
Tamam canım önemli bir sorun yoktur inşallah

Sağol canım

Ben bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Sebebini bulman için bu yikimlari yaşaman şart. Üstünü örterek ilaçla asamayazsın canim. Misal yine düşük dozda bir ilaç verir ama yine de kendini anlatman lazım. Herkesin aa olur mu dediği şeyler senin için zor olabilir. Özel bir çocuk kardeşin ailen fark etmeden seni ilgisiz bırakmis olabilir (şimdi biz bile kesinlikle bilinçli olmasada kardeş gelince ne kadar buyuklexd ilgilensek küçüğün ihtiyaçları farklı oluyor ona agirlik veriyoruz ki bu ilk 3 yildir belki ama sizin için uzun yillardi) belki altında yatan herşeye onay beklemen , herseyde kararsız kalip vazgeçmen kendini geri cekmen bile bundandır. Bunları hissetmen seni suçlu yapmaz, haksız bencil yapmaz. Çocukluktan kalan buruk duygular asilmali öncelikle hissettiğin hicbirsey seni kötü insan, kötü evlat, kötü anne, kötü eş yapmaz . Bunlar senin insanı duyguların

Daha cocukluga inemiyoruz bile asil sorun orda basliyor zaten. Cok yalnız büyüdüm ben, annem sevgisini hiç gostermedi mesela. Dile getirdigim zaman ayilip bayilip hasta oluyordu, ama benim hasta olmam kimseyi etkilemedi. O yuzden ozele gidemedigim icin şuan buna devam edicem

Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun canım

Tamam canım önemli bir sorun yoktur inşallah
Şükür kuzum sadece biraz zorlanacagim bir süreç olacak , belki odaklanamam ya da odaklanirim kestiremiyorum. Söz verip takimangerekn özeni gosteremezsem üzülürüm

İnşallah çok güzel geçer sürecin, süreç zor engebeli seni zaman zaman çok sarsacak ama sonucu huzur dolu

Benim Görümcem öyleydi, tabi çocukluğunu ben bilemem, anlattığı kadarına hakimim.
Kalabalık aile ve köy hayatı yüzünden anne babadan ilgi, sevgi görmemiş, abla hep aşağılamış, evlenmiş, koca aşağılamış, çocukları olmuş, onlar bile baskın çıkmış.
Ezilen hep görümcem olmuş. Hep mutsuz, huzursuz, negatif biriydi. Ne zaman konuşsak hayatının hep kötü geçtiğinden bahsederdi.
Konuşurduk bak hayatında güzel şeyler de var, kendi paranı kazanıyorsun, evlatların var, sağlıklılar, nefes alıyorsun, verene şükürler olsun gibi gibi, şükretmesi gereken şeyler olduğundan bahsederdim.
Birgün canına tak ediyor, hayırsız kocayı evden kovuyor, gerekli yerlere başvuruyor, bir psikoloğa uzuunca bir süre gidiyor.
Çocukluğundan başlıyor anlatmaya.
Nerdeyse bu 4 sene devam ediyor.
Şimdi Allah a şükür özgüveni yerine geldi.
Ben şu 4 senedir yaşıyorum, öncesi ölüymüşüm, yaşamıyormuşum dedi.
Artık onunla konuşmak hoşuma gidiyor.

Sende sabret canım.
Belki gittiğin kişi doğru kişi deyildir.
Başka biri sana daha iyi gelebilir.
Ama önünde uzun bir yol var.
Allah kolaylık ve şifa versin.
Bu arada görümcem anti-depresan kullanıyor.

Canım benim ne güzel bir karar vermişsiniz seyahatiniz şifa huzur ve mutluluk getirsin güzelce kafanı sıfırla geri geldiğinde ben burada seni bekliyor olacağım

Çarşamba menüsü
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine labne
1 haşlanmış yumurta

İftar
1 kase mercimek çorbası
1 kalçalı but fırında
3 YK bulgur pilavı
2 küçük patates dilimi
1 kase salata
1 küçük kase yoğurtlu kabak havuç tarator

İftardan sonra
1 dilim güllaç bol çay 1 sade kahve

Su 2lt

---------_-------_--------_--------_--------_--------_------

Perşembe menüsü
Sahur
1 lt su

İftar
1 kase şehriye çorbası
3 YK sebzeli bulgur pilavı
3 parça çıtır tavuk
1 kase salata
1 küçük dilim tahinli ekmek

İftardan sonra
4 küçük kare soğuk baklava
Yanında çay ve sade kahve

Su 2lt

Zipzip- Hallederiz
erenmothers

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…