Afiyet olsun kaptanım21 Nisan menü
Sabah 12.00
3 yumurtadan yulafli omlet
8 zeytin
1 kk peynir
Ara
16.00
Sütlü kahve
Akşam 20.00
2 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 dilim tbe
Zipzip- erenmothers
Afiyet olsun canımÇarşamba menüm
Sahur 1.5 tb ekmek az pastırmalı yumurta 2 dilim antep peyniri 2 siyah zeytin 1 çatal bal kaymak domates sakatalık
İftar 1 tabak paça 2 dilim tavuklu börek az karalahana mezesi
Su 1 lt
Perşembe menüm
Sahur eşim hazırlamışyememezlik yapamazdım emek etmiş kalkmış iç hazırlamış fırına götürmüş pide yaptırmış sofrayı hazırlamış onun harici aşk adamım neysee
2 dilim kaşarlı pide 1 çatal sucuklu yumurta 2 siyah zeytin
İftar 1 kase paça küçük tabakta bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Su 2 ltZipzip- @HanimKelesimiGetir
Tamam canım önemli bir sorun yoktur inşallah
Kilonu ne güzel koruyorsun tebrik ederim canımZipzip-
Ben 56.9 kg geldim kaptanım takımlarda olmadığım için resimsiz yazdim kilomu çekmedim foto. Takımsız devam ediyorum
İyi gecelerAyaklar eror veriyor
Hayırlı geceler
Afiyet olsun canım21 Mart menüm
Sahur:
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
4biber
3dilim ekmek
İftar:
1kepçe sebze çorbası
4yk et sote
4hurma
2dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3053200
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
İyiyim bende canımHoşbuldum iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Sağol canımSağol canım benim
Evet bizim Türk kadınlarının hepsi kullanmış tır antidepresan
Dikat et canım ihmal etme ama güçlü ol en iyi ilaç kendindir .
Sağol canım benim sanada geçmiş olsun
Sordum diğer ay veririm dedi tuhaf kendi psikolojiside bozuk sanırım Allah yardım etsin
İnsanlah normaldir aşko
Canım
Afiyet olsun güzel menü21 Mart menüm
Sahur:
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
4biber
3dilim ekmek
İftar:
1kepçe sebze çorbası
4yk et sote
4hurma
2dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3053200
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
İyi gecelerİyi geceler kizlar
Sebebini bulman için bu yikimlari yaşaman şart. Üstünü örterek ilaçla asamayazsın canim. Misal yine düşük dozda bir ilaç verir ama yine de kendini anlatman lazım. Herkesin aa olur mu dediği şeyler senin için zor olabilir. Özel bir çocuk kardeşin ailen fark etmeden seni ilgisiz bırakmis olabilir (şimdi biz bile kesinlikle bilinçli olmasada kardeş gelince ne kadar buyuklexd ilgilensek küçüğün ihtiyaçları farklı oluyor ona agirlik veriyoruz ki bu ilk 3 yildir belki ama sizin için uzun yillardi) belki altında yatan herşeye onay beklemen , herseyde kararsız kalip vazgeçmen kendini geri cekmen bile bundandır. Bunları hissetmen seni suçlu yapmaz, haksız bencil yapmaz. Çocukluktan kalan buruk duygular asilmali öncelikle hissettiğin hicbirsey seni kötü insan, kötü evlat, kötü anne, kötü eş yapmaz . Bunlar senin insanı duygularınBen bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
ErkencisinGünaydın
Daha cocukluga inemiyoruz bile asil sorun orda basliyor zaten. Cok yalnız büyüdüm ben, annem sevgisini hiç gostermedi mesela. Dile getirdigim zaman ayilip bayilip hasta oluyordu, ama benim hasta olmam kimseyi etkilemedi. O yuzden ozele gidemedigim icin şuan buna devam edicemSebebini bulman için bu yikimlari yaşaman şart. Üstünü örterek ilaçla asamayazsın canim. Misal yine düşük dozda bir ilaç verir ama yine de kendini anlatman lazım. Herkesin aa olur mu dediği şeyler senin için zor olabilir. Özel bir çocuk kardeşin ailen fark etmeden seni ilgisiz bırakmis olabilir (şimdi biz bile kesinlikle bilinçli olmasada kardeş gelince ne kadar buyuklexd ilgilensek küçüğün ihtiyaçları farklı oluyor ona agirlik veriyoruz ki bu ilk 3 yildir belki ama sizin için uzun yillardi) belki altında yatan herşeye onay beklemen , herseyde kararsız kalip vazgeçmen kendini geri cekmen bile bundandır. Bunları hissetmen seni suçlu yapmaz, haksız bencil yapmaz. Çocukluktan kalan buruk duygular asilmali öncelikle hissettiğin hicbirsey seni kötü insan, kötü evlat, kötü anne, kötü eş yapmaz . Bunlar senin insanı duyguların
Şükür kuzum sadece biraz zorlanacagim bir süreç olacak , belki odaklanamam ya da odaklanirim kestiremiyorum. Söz verip takimangerekn özeni gosteremezsem üzülürümAfiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım
Tamam canım önemli bir sorun yoktur inşallah
İnşallah çok güzel geçer sürecin, süreç zor engebeli seni zaman zaman çok sarsacak ama sonucu huzur doluDaha cocukluga inemiyoruz bile asil sorun orda basliyor zaten. Cok yalnız büyüdüm ben, annem sevgisini hiç gostermedi mesela. Dile getirdigim zaman ayilip bayilip hasta oluyordu, ama benim hasta olmam kimseyi etkilemedi. O yuzden ozele gidemedigim icin şuan buna devam edicem
Benim Görümcem öyleydi, tabi çocukluğunu ben bilemem, anlattığı kadarına hakimim.Daha cocukluga inemiyoruz bile asil sorun orda basliyor zaten. Cok yalnız büyüdüm ben, annem sevgisini hiç gostermedi mesela. Dile getirdigim zaman ayilip bayilip hasta oluyordu, ama benim hasta olmam kimseyi etkilemedi. O yuzden ozele gidemedigim icin şuan buna devam edicem
Canım benim ne güzel bir karar vermişsinizSelam kızlar. 2 gündür işte ayrı, evde ayrı panik ve hareket var. Bu koşturmacadan çok bunaldığımızı düşünüp ani bir kararla bayram sonuna kadar köy, bucak, dağ, tepe gezmeye karar verdik. Eve girdiğimden bu yana valiz hazırlıyorum. Şimdi ben eksik bildirimlerimi ve yarın kilo bildirimimi yapacağım ama 2 hafta iletişim zor olacak, tahminimce bir çok yerde telefon çekmeyecek. Onu nasıl yaparızZipzip- kaptanım? 2 hafta izne ayrılsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?