Canım sana hafif doz verir. Ot gibi olmazsın. İlk bir iki hafta zorlar alışınca iyi gelir takıntılarından kurtulursun. Daha sakin olursun.Ofkemi kontrol etmekte çok zorlaniyorum. Bu yuzden gerekirse de ilaç kullanirim. Fakat korkum şu ki ot gibi olmak isterken gerçekten de ilac uyku vs yaparda cocuklara bakamazsam devam edemem.
Mesela kendimi degersizlestirdigimi soyledi. Kendi içimde ki çatışmalar bu sene çok artti. Daha once de yazdim bir kolye için bile 3 ayri dusunceyle çatışıyorum..
Evet canım
Benim camlar silinse gerisi zaten günlük yaptığım işler.Vallahi mis gibi oldu.daha işlerim var ama çok şükür önemli bir kısmı bitti
Bi kaç kere niyetlenmiş sonra tövbe etmiş diyelim biz
Tabii sen kendi halinde ve yörüngesinde bir gezegensinBen masumum hakim bey
Maşallah cnmZipzip-
Ben 56.9 kg geldim kaptanım takımlarda olmadığım için resimsiz yazdim kilomu çekmedim foto. Takımsız devam ediyorum
İyi gecelerrrAyaklar eror veriyor
Hayırlı geceler
Aaa ben onu kaçırdımBi kaç kere niyetlenmiş sonra tövbe etmiş diyelim biz
Kız devam edemiyorum ya şaka yaptım.Aaa ben onu kaçırdım
Nasılsın :)
Sağol canım.Futbol kursuna yazdırdım.haftasonu da yürüyüşe çıkartıyorum.safra kesesinde tas oldugu için hızlı kilo vermeyecekmiş.hafta da yarım kilo dedi diyetisyen.şükür verdik bu hafta yarım kilo.insallah 8 kilo civarı verecek.babamdan biyopsi aldılar.tedavisi ona göre şekillenecek.daha iyi şükür.Kinoalihatun oğluna gecmiş olsun alıntılarda gördüm. Beslenmenin yanında fiziksel aktivitesini de arttıracağı bir imkan olsa. İlgi duyduğu bir spor dalında klüp vs gibi. Baban nasıl oldu?
@Maviokur uğramıyor mu?
Geçmiş olsun canımBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
Afiyet olsun pastelfitimZipzip- Cordelia @erenmothers @Beth18 @Elhan
Kahvaltı 08.00
1 h yumurta
1 d süzme peynir
2 salatalık
Ara 10.00
1 karabuğday patlağı üstüne fıstık ezmesi
Öğle 13.00
Tonbalıklı salata
1 d tambuğday
Ara 15.30
1 b süt
1 yulaf bar
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
2 küçük haşlanmış kabak
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Su 2 lt
Adım 6.707
Afiyet olsun canımBirikmiş menüleri yazmaya geldim.
Çarşamba
Sahur
1dlm eppek
1kk peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe mercimek
Avuç içi kadar patates püresi üzerine kaşarlı tavuk
Salata
1 şekerpare
1yk dondurma
Persembe
Sahur
2 dlm tost ekmeğine tost
Domates salatalık
İftar
2 kepçe mercimek
1 kare Dünün yemeği
1 bardak ayran
Ara
2 yaprak waffle
1 minik fıstıklı burma
Eki Görüntüle 3053141 Eki Görüntüle 3053142 adımlar
Cordelia Zipzip- @19Temmuzda69um
Tamam acaba bi daha denedi mi demiştim ehehKız devam edemiyorum ya şaka yaptım.İyiyim elhamdülillah. Sen nasılsın
Hayırlı sahurlar cnmHayırlı sahurlar
Hoşbuldum iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Şubatın sonunda denemiştim sanırım en son.Tamam acaba bi daha denedi mi demiştim ehehAllah iyilik versin cnm ben de iyiyim cnm ara verdiydm döndüm yine napıcan hayırlı sahurlar uğra arada ya da radikal karar al gel burda diyete devam et
Hayırlı sahurlar cnm
Bende çarpı 2 abla. Ağzıma yiyorum ama nasil yiyorumBugün gelen misafirim bebeği de annesini hiç oturtmadi, kadın ne oturduğunu anladı, ne yediğini.
Allah yardımcınız olsun canım
O yüzden istiyorum. Yoksa durumum iyiye gitmiyor yani bende farkindayim. Ben iyi olcamki çocuklarımda iyi olsun..Canım sana hafif doz verir. Ot gibi olmazsın. İlk bir iki hafta zorlar alışınca iyi gelir takıntılarından kurtulursun. Daha sakin olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?