Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım sana hafif doz verir. Ot gibi olmazsın. İlk bir iki hafta zorlar alışınca iyi gelir takıntılarından kurtulursun. Daha sakin olursun.

Sağol canım.Futbol kursuna yazdırdım.haftasonu da yürüyüşe çıkartıyorum.safra kesesinde tas oldugu için hızlı kilo vermeyecekmiş.hafta da yarım kilo dedi diyetisyen.şükür verdik bu hafta yarım kilo.insallah 8 kilo civarı verecek.babamdan biyopsi aldılar.tedavisi ona göre şekillenecek.daha iyi şükür.

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun pastelfitim

Afiyet olsun canım

Kız devam edemiyorum ya şaka yaptım. İyiyim elhamdülillah. Sen nasılsın
Tamam acaba bi daha denedi mi demiştim eheh Allah iyilik versin cnm ben de iyiyim cnm ara verdiydm döndüm yine napıcan hayırlı sahurlar uğra arada ya da radikal karar al gel burda diyete devam et

Hayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlar cnm

Tamam acaba bi daha denedi mi demiştim eheh Allah iyilik versin cnm ben de iyiyim cnm ara verdiydm döndüm yine napıcan hayırlı sahurlar uğra arada ya da radikal karar al gel burda diyete devam et

Hayırlı sahurlar cnm
Şubatın sonunda denemiştim sanırım en son. Aaaa evet şimdi farkettim geri dönmüşsün. Gider yine ya yaparsın sen ben komple bıraktım artık gittiği yere kadar gidecek artık

Canım sana hafif doz verir. Ot gibi olmazsın. İlk bir iki hafta zorlar alışınca iyi gelir takıntılarından kurtulursun. Daha sakin olursun.
O yüzden istiyorum. Yoksa durumum iyiye gitmiyor yani bende farkindayim. Ben iyi olcamki çocuklarımda iyi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…