İlaçlara göre değişir ama ilk 15 günde o duurm oluyor sonrasinda daha kolay geçerOfkemi kontrol etmekte çok zorlaniyorum. Bu yuzden gerekirse de ilaç kullanirim. Fakat korkum şu ki ot gibi olmak isterken gerçekten de ilac uyku vs yaparda cocuklara bakamazsam devam edemem.
Mesela kendimi degersizlestirdigimi soyledi. Kendi içimde ki çatışmalar bu sene çok artti. Daha once de yazdim bir kolye için bile 3 ayri dusunceyle çatışıyorum..
Psikolog yönlendirmesi de ister misin canım , şu var ilk ay ilaç kullanınca duygulanim yiksek diye belki , bilişsel calisamazsin düşüncesiyle kitap önerisi vermemiştirSağol canım benim
Evet bizim Türk kadınlarının hepsi kullanmış tır antidepresan
Dikat et canım ihmal etme ama güçlü ol en iyi ilaç kendindir .
Sağol canım benim sanada geçmiş olsun
Sordum diğer ay veririm dedi tuhaf kendi psikolojiside bozuk sanırım Allah yardım etsin
İnsanlah normaldir aşko
Inşallah kuzumCok fazla kilo almamissin abla
Bayramdan sonra 3.seviye ile guzel eksiler goreceksin
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Bendede bugün 4 çeşit tatlı vardı, nabeerOrman meyve pudingli fındıklı güllaç yaptım
Ahmet Apa mı cnmInşallah kuzum
2. Seviye beni hep zorlamıştır, bu 3. Yapışım, hiç bu kadar sapıtmamıştım.
Hurmayla bozdum kafayı, 3 öğün abartarak yiyorum
Uuuuuu yeah babyBendede bugün 4 çeşit tatlı vardı, nabeer
3 aile çağırdım, her gelen tatliyla geldi
Ben masumum hakim beyCnm bu hafta ayrı kötüydün ama ona da ver şu gezegenler uyku halin zevk alamaman vs
İnşallah haftaya daha iyi olur
Oh misssHala temizlik yapıyorum ben.
Bugün gelen misafirim bebeği de annesini hiç oturtmadi, kadın ne oturduğunu anladı, ne yediğini.Dun gece 5 saat uyanik kaldim... Cocuklar uyandi
Allah şifa versin canımBu yaygın anksiyete de hep pandeminin getirdiği korkulardan cok çok artığını dile getirdi yani yaygın bir hastalık olmuş
Torunum yaşlanıyon galiba annanne dediTövbe tövbe estağfirullah
Tablet ve telefona bakarken bende uzak gözlüğünü çıkarıyorum.O yine iyi, ben hem yaşlıyım hem gözlerim iyi görmüyor. Hem yakını hem uzağı
Vallahi mis gibi oldu.Oh misss
Bizde espri yapıyoruz canım.Tövbe ya,ben onu şakasına küçülttum komik olsun diye. Ve diyete adapte olalım diye, böyle değişik tarzlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?